Eh da, klasika, kod klasičara uvijek dobro prolazi, ali, mene više vesele izleti u nepoznato, novo, drugačije, ... ;) P.S. S druge strane, ono što je prisutno teška je šablona, to se poglavito odnosi na moje postove, tj. jela, ali što da se radi, neselektivan pristup, ... s apostrofiranom indolencijom, ali eto, jesti se kao mora. Probao sam živjeti samo od sunca, ali dugoročno nije prošlo po očekivanjima :)))
05.11.2022. (01:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
srdele i krumpir molim
02.11.2022. (12:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Pa ko bi to odbio:-)))
02.11.2022. (14:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Klasika je uvijek dobrodošla.:)
02.11.2022. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Odlično jelo. Njam.
03.11.2022. (00:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Eh da, klasika,
kod klasičara uvijek dobro prolazi,
ali, mene više vesele izleti u nepoznato, novo, drugačije, ... ;)
P.S.
S druge strane, ono što je prisutno teška je šablona,
to se poglavito odnosi na moje postove, tj. jela,
ali što da se radi, neselektivan pristup, ...
s apostrofiranom indolencijom,
ali eto, jesti se kao mora.
Probao sam živjeti samo od sunca,
ali dugoročno nije prošlo po očekivanjima :)))
05.11.2022. (01:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...