Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • FreshCaYg

    šta ste vi marendali

    avatar

    24.03.2022. (15:38)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    ja sam jučer prošla drugi utorak posta do 13.06...danas laganini, srdele obilate su po 20 ćuna

    Sad o Moslavcu : on nije nikada bio četnik ni u vrime kad nije rodjen, čovik ima svoju političku opciju na koju ima pravo i da znaš......u Moslavini, di sam se udala, su ustaše ubili i obisili tako ubijena 4 mladića, braću moje svekrve od čije se smrti njihova mater nikad nije oporavila.
    Ovo o gradonačelnici sam komentirala, čini mi se nevjerojatnim da bi bilo istinito , ali očito je tako kako je @M napisao....on ne laže
    Kao i stav vjeroučitelja ko više hrane donese, dobit će bolju ocjenu.......Toga nema ni u Zimbabve, jer, stručne službe u svim školama RH imaju OBAVEZU znati što, kako i zašto radi.

    Ivošević je na smirivanju agresije : još se nije sasvim smirio i svjestan je " da krvi ću ti se napit " što je rekao novinarki nije u redu.....Nije u redu ni to, da ga gradonačelnik ne smijeni, jer, takvu dužnost ne može obnašati netko, tko ne može zauzdati svoju narav u kontaktu s ljudima.........

    avatar

    24.03.2022. (16:03)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ja nisam rekao da je Moslavac četnik, to je samo jedna od opcija, kao što sam reakao ja mislim da je on kreten, iako definitivno ima pravo na svoju političku opciju, to niko nije sporio, kao što ja imam pravo na svoje mišljenje

    a sisačka gradonačelnica laže, vrlo često,, pa laže i ovaj put,, a usput i krade, možda bi o tome mogao više reći njen kum,, kojeg je preko veze zaposlila, pa ga onda najurila kad nije htio izvršavat naloge,

    Ivošević je kreten, točka.

    avatar

    24.03.2022. (16:24)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    evo, na vijestima sad kažu------sigurno smjena

    avatar

    24.03.2022. (17:14)    -   -   -   -  

  • V

    Za ručak (ponovno) glumila električara; srećom - uspješno... a sad idem nešto fino smisliti za večeru.

    Samo znam da neću currose... njih sam jučer jedva preživjela :)))
    Nije to za mene :O

    avatar

    24.03.2022. (18:54)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    Caritas Sisačke biskupije može i dalje prikupljati humanitarnu pomoć, to mu nitko ne brani, ali ne u prostorima osnovnih škola. Vjerskih objekata u Gradu Sisku i okolici nemali je broj, u svakom od njih humanitarna pomoć može se i dalje prikupljati.

    Mislim da stvarno nije problem za vrijeme nedjeljne mise postaviti pred crkvu stolove, klupe, nekakve kutije ili bilo što drugo što bi moglo poslužiti u tu svrhu, u koje bi oni koji to žele ostavljali svoje poklone, pa tako i osnovnoškolci.

    Mislim da bi i u prikupljanje humanitarne pomoći trebalo uvesti više reda i ne prikupljanje humanitarne pomoći dozvoliti baš svakome. Često je vrlo teško otkriti je li humanitarna pomoć otišla baš onima kojima je i namijenjena ili je završila u nečijim džepovima, a to stvara nepovjerenje kod potencijalnih darivatelja. Bijeli kolar oko vrata nije garancija da će prikupljena humanitarna pomoć doći do onoga kome je stvarno potrebna.

    Siščani su imali snage reći ne daljnjoj klerikalizaciji osnovnog školstva u svom Gradu. I to je njihovo pravo. To nije ništa drugo nego poštivanje načela o odvojenosti Crkve i države. Bilo bi zanimljivo otkriti u koliko osnovnih škola u Hrvatskoj na zidovima vise križevi premda isticanje vjerskih simbola u javnim ustanovama nije dozvoljeno.

    avatar

    24.03.2022. (20:48)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sisčani nisu rekli ništa, nitko ih nije ni pitao, a tebi predlažem ko dokazanom antifašisti, da kreneš u desant na poštu, naime ovih dana se u svim poštama provodi Caritasova akcija i sitno je bitno, za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine
    Tako ako takav kreten ko ti ne spriječi klerikalizaciju pošte ne znam tko će

    avatar

    24.03.2022. (22:51)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    Ovakvih neotesanih budala kao što si ti, punih iracionalne mržnje koja ih izjeda, nađe se na malo kojem blogu. To su očito uvidjeli i tvoji obožavatelji pa ih je svakim danom sve manje i manje.

    Nego, na koliko ono blogova smiješ doći i s koliko si blogera i blogerica u dobrim odnosima? Možda se mogu nabrojiti na prste jedne ruke? A možda bi koji prst ostao i slobodan?

    avatar

    24.03.2022. (23:39)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Da bilo bi neprocjenjivo biti u dobrim odnosima s kretenima kao što si ti, eto i ja se pitam što mi je.

    avatar

    25.03.2022. (06:38)    -   -   -   -  

  • marival11

    Nemam vremena, ali samo veliki pozdrav....

    avatar

    25.03.2022. (07:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...