Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • FreshCaYg

    Quia pulvis se, et on pulverem reverteris

    avatar

    14.03.2022. (22:14)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    nisi li malo prestrog u procjeni ?

    u zadnjih 5 godina tri puta smo zajedno ručali " Kod Viđakovih", bez prostačenja, s argumentima , bez jugoslavenstva s mnogo intelektualne širine ,Zagrebački stanovnik sa Šibenskim govorom kojega se nikad nije odrekao....
    Znaš Freš, kad otac izgubi jedino dijete , izgubi sve i u sve naše ( privatni prijateljski susreti ) razgovore prešućivao je sve intelektualne egzibicije cinizma koji ga je krasio i bio nadasve ranjeni čovjek.........Sva njegova erudicija bila je za tv show, u ovakvim kontaktima je bio hodajuća tuga......
    Šibenskom vezom ( s mojom tetom je išao u školu, pa kasnije u gimnaziju ) unatoč povećoj razlici u godinama izmedju mene i njega njegova zajebancija životom ostavila mi je pečat : ništa o čemu govorimo i što dokazujemo nije vrijedno pametovanja ni ljutnje osim smrti - misao o smrti nas obilježava trajno.

    I zato ja danas nisam stavila post o Igoru, isključivo poštovanja radi njegova života

    avatar

    14.03.2022. (22:56)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Mislim da nisam, u svakom slučaju sam bio daleko manje kritičan, nego što je gospodin Mandić uobičajeno bio, ja sam se referirao na njegovo javno djelovanje, jer ga osobno ne poznam, ali spreman sam vjerovati ti, iskreno sam suosjećao s njegovim gubitkom, kao što bi iskreno suosjećao s bilo čijim, i za njegovu ljubav prema Jugoslaviji, koja je ista kao što rekoh nekritička kao moja prema Hrvatskoj, pa samim time nužno suprotstavljena, jer jedna potire drugu koliko god mi šutjeli o tome, imao sam razumijevanja jer nije bila pokretana koristoljubljem, niti mržnjom prema Hrvatskoj kao kod drugih.
    Mandić nije mrzio Hrvatsku, on je samo volio Jugoslaviju, jedino su mu opravdanja zašto to radi bila glupa i nepotrebna, mogao ju je volit i bez da nas koji jednako bezuvjetno volimo Hrvatsku pakira među fašiste, ali sad je to ionako nevažno.

    avatar

    14.03.2022. (23:13)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    vjerujem ti odgovoru

    avatar

    14.03.2022. (23:24)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Kakvi god da je bija, šta god pisa ili govorija...
    pa i sve to šta si napisa... radija je vrhunski.

    avatar

    15.03.2022. (00:20)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Bolje je i strastveno voljeti Jugoslaviju nego živjeti bez ljubavi i strasti. :)

    Što se tiče ništavila sasvim sigurno je bio u pravu, ali obzirom se ti još uvijek nadaš kako možda i nije u meni se javlja potreba da te snažno zagrlim ;)))
    i kao prava misica kažem : It's ok. :P
    :)))))

    avatar

    15.03.2022. (11:42)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Ja sam čitao u zadnje vrijeme njegovu kolumnu u Jutarnjem. Bila mi je zanimljiva. Ne znam puno kakav je bio privatno. Moguće da je bio nesretan zbog koječega, ali mora se priznati da je kao autor bio britak i originalan.

    avatar

    15.03.2022. (12:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...