Komentari

kockavica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Kockavica

    ;)

    avatar

    08.03.2022. (18:01)    -   -   -   -  

  • V

    Tebi će menopauza biti oslobođenje :))

    U bolnici nakon operacije, u 'šok-sobi'. Prepiljenog grudnog koša, u muškoj, bolničkoj pidžami različitog uzorka (ne smijem imati ništa svoje) s velikom rupom pod pazuhom kamo, 'srećom', mogu trpati toplomjer...
    Ne mogu gutati (slinu,hranu, lijekove), pričati... kad malo skliznem dolje, boli k'o vrag, i onda tražim kontakt očima kako bih 'dojavila' da me treba podignuti. Izdržim dan i pol bez WC-a, ali mjehur već puca i još primijetim da je plahta krvava. Pokažem sestri, a ona donese 'patku' i veliki 'oblak' obične vate (jer da samo to imaju). Ja odbijam 'patku', pa mi nakon međusobnog savjetovanja dovezu 'princezu' (:O)... i to kao jedva, al' ja imam osamnaest i nekoliko dana, i nema šanse da sjednem na nju. Sestre navlače zastore... ali ja imam osamnaest i nekoliko dana, i prije bih umrla nego da me netko čuje :)
    I onda nastane frka. Dogovaraju se, zvone telefoni... doktor rekao ne, ali i ja također :))
    I na kraju ipak popuste, i ja s 'pobjedničkim oblakom' u jednoj ruci, a s drugom na prsima k'o na nekakvoj ceremoniji... dodijele odličja, pustim da me na 'princezi' odguraju do WC-a.
    Tamo kažem da ću sve sama, i ne pustim sestre unutra. Sve uspijem obaviti, a onda se onesvijestim... srećom, uspjela sam sjesti, pa nisam pala. I onda opet panika, dozivanje... brzo se osvijestim i nekako uz pomoć dvije sestre uspijem vratiti do kreveta.
    Blijeda, polumrtva i u ledenom znoju... ali sreetnaaaa :)))

    Na intenzivnoj ostala rekordnih tri dana (inače se ostajalo oko sedam dana, ali meni su rekli da mogu ići ako hoću... valjda sam ih dobro izmučila :))), a onda me poslali na odjel. To je bio tek početak moje 'Odiseje' (poslije imam još 'bolju' priču), ali vratila se ja mojim pidžamama, ulošcima... i tako... :))

    avatar

    08.03.2022. (18:55)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Sretan Dan žena! :)* Genijalno si se snašla. Zapravo, nemam nekih takvih dogodovština. Točna, redovita i normalna. Najvažnije. No, što sam starija - sve je bolnija. Prije nisam ni osjetila. Prošlog utorka u 3 ujutro, buđenje, tablete, idi pod tuš jer je neizdrživo pa u krevet tek u 4...Ujutro kao da me netko prebio...Ipak, samo neka ona uvijek stigne. :) S tamponima i čašicama nemam iskustva, nisam nikad koristila. Uglavnom, previše brbljam.

    avatar

    08.03.2022. (19:17)    -   -   -   -  

  • XYZ

    Mrzim ju imati iskreno. Nisam gadljiva, ali traje mi nekih 6-7 dana prosječno, jako puno krvi gubim i imam strašne bolove.

    avatar

    08.03.2022. (20:58)    -   -   -   -  

  • marival11

    Na sreću, sve je to iza mene. Nikad nisam imala problema, osim onih završnih mjesec dana krvarenja "ko iz kabla" kad sam uz tampon i uložak doslovno morala staviti i pelenu. Nakon mjesec dana krvarenja završila u bolnici na nekakvoj kiretaži i to je bilo to. Nikad nisam imala napade vrućine i sve što ide uz završetak menstrualnog ciklusa...Sad je raj:)))

    avatar

    09.03.2022. (07:18)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Đes ba klocki

    avatar

    01.04.2022. (21:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...