Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    #tojetamalasreća

    avatar

    08.03.2022. (14:59)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    vodi računa, da je @D ovaj put bitan..........@K će se prilagoditi jer dijete ne osjeća stres promjena, a ti se vrlo fleksibilna i sve ćeš dovesti u red u novom ambijentu

    avatar

    08.03.2022. (16:13)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Joj, baš mi je žao što čekaš toliko dugo, ali nije ni u Bavarskoj kod nas drugačije. Ja sam čekala 6 mjeseci, a drugi koje poznajem i do godinu dana. Izdrži. Sve će biti u redu, onako kako mora biti. Moraš biti strpljiva. Imaš svoju viziju, cilj i uspjet' ćeš. Drugi neka gledaju sebe i svoj život. Preseljenje u inozemstvo, pogotovo u zemlju gdje ne znaš najbolje jezik je proces dugog trajanja. Korak po korak i ustrajno. Kad naučiš jezik - samo je nebo granica. Veseli se sitnicama. Nije kraj svijeta biti kod kuće jer kada se ostvariš na području koje želiš usavršiti i to će se izmjeniti. Mlada si. Ne živciraj se, čuvaj mentalno zdravlje, nitko nije u tvojoj koži i ne daj da te poljulja bilo tko. Ako misle da je lako, neka izvole i probaju. Kažem ovo jer znam koliko ljudi mogu biti naporni, dosadni i konstantno ispitivati "što radiš, kako radiš, imaš li posao" te raditi bespotrebni pritisak. Život je jedan i moraš iskoristiti sve prilike. Učiniti ono što je najbolje za tebe i tvoju budućnost. Dakle, učiti jezik, naučiti, a dalje će sve po svom redu. Što se tiče preseljenja, ono što je najbolje i najbezbolnije za sve vas. Neće to s jezikom trajati dovijeka. Kasnije će biti puno plodova! :))))))

    avatar

    08.03.2022. (20:40)    -   -   -   -  

  • luki2

    Nakon Mrs. Galaxy i iskustva koje je napisala iz prve ruke - nema se što puno dodati. Ja sam vrlo slična - moram po redu; ne mogu odjednom petsto pedeset je r se pogubim....Polako, ali sigurno. Zapamti, trčiš maraton, a ne neku utrku na kratke staze. Čuvaj snagu! Sretan Dan žena! Ljubim!

    avatar

    08.03.2022. (22:50)    -   -   -   -  

  • XYZ

    Nadam se da će sve dobro proci s novim poslom i da ce biti samo bolji od starijih. A sto se tice tebe, lijepo je biti s djetetom doma dok je dijete malo (ne pricam iz osobnog iskustva jer nemam djece, ali sam bila necije dijete), ali ne vidim zasto bi bila kucanica poslije toga ako imas ambicije za ista drugo. Kucanice su backbone of society ako se mene pita, ali ne mora svatko biti kucanica.

    avatar

    10.03.2022. (08:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...