Niš' nisam ručala, nije mi se dalo... al' sam se poslije pokrenula i već nekih dva sata se borim, tako mi B(l)og pomogao (!) s velikim loncem i većom količinom 'bolonjeza'. Žulj na dlanu u nastajanju, al' zato ne moram sutra razmišljati o ručku... a i još dosta drugih ručaka poslije, jer ostatak planiram zalediti. A ti?
26.02.2022. (16:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NEMA poštenog čovjeka sa sve 4 strane svijeta koji bi ostao ravnodušan na sve te ljude i na dječje suze....
PS: peku krakove hobotnice s krumpirima, kapulom, lovorovim listom , ružmarin , deci graševine i ulje sa Šolte u vikendici, u špakeru jer je padala kiša i oladila sam se ka.........?
26.02.2022. (19:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Š ima
26.02.2022. (16:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V
Niš' nisam ručala, nije mi se dalo... al' sam se poslije pokrenula i već nekih dva sata se borim, tako mi B(l)og pomogao (!) s velikim loncem i većom količinom 'bolonjeza'.
Žulj na dlanu u nastajanju, al' zato ne moram sutra razmišljati o ručku... a i još dosta drugih ručaka poslije, jer ostatak planiram zalediti.
A ti?
26.02.2022. (16:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
NEMA poštenog čovjeka sa sve 4 strane svijeta koji bi ostao ravnodušan na sve te ljude i na dječje suze....
PS: peku krakove hobotnice s krumpirima, kapulom, lovorovim listom , ružmarin , deci graševine i ulje sa Šolte u vikendici, u špakeru jer je padala kiša i oladila sam se ka.........?
26.02.2022. (19:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
I ja sam jeo bolonjez sa svojom unučicom :)
26.02.2022. (20:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
E Vidin da dere bura, nije da mi fali
26.02.2022. (20:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
juvu, lešo i šalšu
26.02.2022. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
A lipo
26.02.2022. (20:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
Šalšu?
Onu tamnu varijantu @kupusu ?
26.02.2022. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Jebate ti njega progoniš s tom šalšon ka ja tebe s limunin :))))
26.02.2022. (21:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
je anči. onu šta stavljan u brujet
26.02.2022. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...