Komentari

luki2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • minus40kg

    Ne baš tako davno, prije koju godinu, imao sam tešku noć, probudio se u znoju, srce lupa sto na sat, a ja sav uznemiren. Popijem čaj za smirenje, pa drugi, i neku tabletu koju mi je dala žena, legnem, vrtim se, teško dišem, plitko, fali mi zraka, sve me steže. Tjeskoba do neba, a nikada je prije nisam osjetio. Ništa od spavanja. Igrom slučaja, za par dana imam sistematski. Vade mi krv, pušem nešto, ... gospodine, rezultati kažu, vi upravo imate srčani udar. Odmah u kolica, strogo mirovanje, hitna, u njoj priprema za pikanje i što već ide u takvoj situaciji. Dolazim u bolnicu, spajaju me na svašta i niz žurnih pregleda. Ispostavilo se da sam ga imao, ne na sistematskom, nego baš tu noć koju sam vidio kao skroz neobičnu tjeskobu. I vele mi, po nekim ožiljcima na srcu, imao sam i još jedan ranije, nemam pojma kad. Zaključak doktora, ovaj ste puta imali poprilično sreće. Eto, čudne su igre kroz koje prolazimo, i pomalo je pitanje možemo li ih ispravno tumačiti na prvu. Kako god, srdačan pozdrav i svako dobro.

    avatar

    24.02.2022. (02:13)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ne možeš sve predvidjeti...

    avatar

    24.02.2022. (04:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    I meni bi trebala jedna seansa, proživljavam i ja te proklete napade iako su bezopasni utječu na kvalitetu života.

    avatar

    24.02.2022. (19:20)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    prestrašno zvuči. :((

    avatar

    24.02.2022. (19:57)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Lastavica: znam. Ali, ovo sam mogla makar pretpostaviti...:(((( Strašan osjećaj, jer sam ponovo sve proživjela. Srce se uzlupalo ...:(((( Užas! Ljubim!

    avatar

    24.02.2022. (20:00)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Dražen: jako, jako mi je žao Dražene zbog svega što si proživio. Dobro je da su liječnici reagirali - jer mnogi te napade prohodaju, pa ni ne znaju da se trebaju čuvati...:((((( Jako mi je žao; nadam se da si sada puno bolje!!!!!!!! Ljubim!

    avatar

    24.02.2022. (20:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...