Komentari

krizar.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Galaksija

    i ti:*

    kod mene samo sivilo bez padalina.

    avatar

    26.01.2022. (01:22)    -   -   -   -  

  • križar

    Neizgubljena- tako sam tužna' ljubomorna' ma ono najjadniji osjećaji - sutra moj suprig putuje u HR' riješit neke stvari s nekretninama. Ja' pak ostajem ostajem ovdje' zbog ..fuck! I on će vidjet našu djecu' izgnjavit unučicu našu ma fuck! Jebeni život! Tak mi je teško pfuuu!

    avatar

    26.01.2022. (02:09)    -   -   -   -  

  • carstvo snova

    Živim, kao, da mi je zadnji dan...Pozdrav Tebi Slavonka...Razumjem Tvoj bes i tugu!!!

    avatar

    26.01.2022. (11:01)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Lakše je to reći onome tko ima krevet i bar jedan obrok u danu. Gledam ove minuse i pomislim na one koji toplinu imaju jedino u tramvajima kružeći gradom dok voze, a što kroz noć? Neki će i to preživjeti, ali zove li se to živjeti? Pozdrav

    avatar

    26.01.2022. (11:45)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Težak je život pečalbara, zna to svatko tko je probao.

    avatar

    26.01.2022. (12:00)    -   -   -   -  

  • križar

    Snovita - lipi i topli pozz tebi i tvojima.Je bila sam jadna' a opet s druge strane' sama 3 dana' duša mi se odmorila od mog supatnika hahaha!

    Demetra - Znaš ja sam netko tko je jeo jastoge i pio Don Perinjon' al isto tako živjela samo na kruvu i masti. Bila u najboljim hotelima' velnesima' dvorcima ali i živjela i u podrumu ( i porodila se u istom) kontejneru' spavala u autu. Jednu cijelu zimu' prezimila bez grijanja i struje ( ne nije bilo ratno vrijeme) kad smo ostali bez posla..i isključili nam sve! U HR ostala sam bez SVEGA ( materijalnog' SVE SU NAM OTELI' SVE što smo stvarali 25 godina- nek im' oteto- prokleto) U DE sam otišla s 5 ojra i kartom u jednom smjeru! I evo nakon 4 godinr jebeno izazovne ( em sam otišla u 56- oj' em jezik' em druga kultura' em druga klima) i uspjela sam.ponivno izgradit život i to dobar i cijene me ovi švabi' a bogme i ja njih. Super je "putovati prvom klasom kroz Život" al cipelcug i hodati " bos" po trnju...još su bolji jer te nauče poniznosti i radosti za svaki dobar 'zdrav dan! Ja život bezgranično ljubim' a osim toga što život bez problema jest? Ča je život' neg fantažija! Pozzz topli iz brrrr ladne DE!

    Astro ( nešto - jezik mi se zapetlja od tvog nica hahaha)- Pitala sam svog oca - Jel mi kake germanske gene imamo? Ne' nemamo jer meni je ovdi SVE potaman ( osim klime' stalno mi ladno' zimulje fuuj' ljeta nema' jedino jesen mi ko paše) Ja sam ovdi ko riba u vodi' ko doma' ali jebu me ove pizdarije s Coronom ( med. radnik) pa su mi zbog novih regulativa' otkazali godišnji' radim ko konjina jer su 4-5 kolega cijepljenih ( o da i busterom) dobili Coronu' pa su u karanteni' meni prijeti otkaz 15.3 jer se NE ŽELIM CIJEPITI ( Zašto? WTF) Osim toga sve OK hahaha! Toplo grlim' a ovdi pada snijeg s kišom' vjetar olujni' ledeni brije ( kaka bura..ona je vjetrić mio).Sutra bude vrlo veselo voziti' kad sve smrzne!

    avatar

    27.01.2022. (22:16)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Potpuno se slažem s tobom

    avatar

    28.01.2022. (08:36)    -   -   -   -  

  • andriano01

    Zašto ja tebi smetam?
    Nikad ti ružnu riječ nisam rekao...
    Da, bio sam otišao, ali ekipa pokvarenih blogera
    nije me prestajala i dalje vrijeđati pa sam se vratio da vidim
    zbog čega me mrze?
    Još nisam dobio odgovor...vjerojatno ćeš mi ti reći..
    Hajde reci, ako imaš imalo dostojanstva...

    avatar

    28.01.2022. (14:39)    -   -   -   -  

  • andriano01

    Kažeš da zbog mene povraćaš!!!!
    Zar si toliko glupa ako misliš da ću zbog toga pobjeći, pa
    makar svom mužu za ručak povratila u tanjur!
    Slobodno me obriši, ali ću napisati tebi post s posvetom
    o tvom povraćanju!

    avatar

    28.01.2022. (14:49)    -   -   -   -  

  • križar

    Lastao - pozz topli.

    Stefy - ???? KO povraća???? Dva put sam povratila' kad sam trudna bila' jenput kad sam se napila ko " majka" ' jenput od sušija' alooo o čem ti? Premda bi svakindan mogla povraćat od ovih pizdarija koje nam serviraju! Nikad ti meni nisi ništa nažao učinio' nit ja tebi - dapače cijenim te izuzetno ko pjesnika. Čemu ovo?

    avatar

    29.01.2022. (00:26)    -   -   -   -  

  • andriano01

    križar

    Đizus' imam vrtoglavicu!
    Stefanio' - šta se ti nisi oprostio s Blogom? ( a kad sam ti optoštaj btw lijep' ljudski napisala' zbrisao si me' e koji si ti lik' licemjerni)
    Onak ' svi ste vi niš koristi' moju veličinu nitko ne razumije kme- kme?! Uskrsneš kad ti odgovara??? Bljak i povrać!

    avatar
    28.01.2022. (00:53) - -

    avatar

    29.01.2022. (08:53)    -   -   -   -  

  • križar

    Stefy - OK' naposala' stara' zaboravna i šta sad - mačeve ćemo isukat i na dvoboj. Sorry' pozzzz' umorna sam i stara i ne da mi se reciklirat. A ti sad s ovim što oš! E!

    avatar

    31.01.2022. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...