Komentari

hell-drug.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Lou Reads

    LOVE

    avatar

    22.11.2021. (18:35)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    dragi Lou, sretno dalje, uporno i hrabro. bravo! veoma mi je drago zbog tebe!!!

    avatar

    22.11.2021. (22:34)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    E, sad evo i mene........zahvaljujući slučajnosti !

    Da ti vjerujem, nisam sigurna ali nih silno htjela........Dosta je vremena prošlo od tvog zadnjeg javljanja i tu "prazninu" u pisanju popunjavam sjećanjima na:

    kradju i laž roditeljima prve žene koji su te prihvatili

    psihijatrijsko liječenje u Vrapču

    prekid rada u "Čistoči"

    Sve mi je na umu i sve pamtim : jedino što ti istinski vjerujem je Marija zbog koje bi to što sad pišeš bilo potrebno.

    Starci u staračkom domu........ma daj, nemoj zajebavati nikoga.....Oni su dobro stojeći materijalno i nisu dementni, pa zašto ih smještaš u tekstu u starački dom........Lou, don't lai !!!!!!!!!

    Da mi je znati na kojem mjestu kuhaš ( u Splitu, pretpostavljam ) došla bih u taj restoran,,,,,,,
    Problem je kod narkomana ne samo LAŽ SEBI , nego preveliko VJEROVANJE u vlastite želje , a izmedju jednog i drugog je tanka ,najtanja nit na svijetu..

    I da te ne kritiziram reći ću na kraju: di jesi da jesi brale budi ČIST ako uspiješ što dulje...Ako u sebi poklekneš onda na glas reci: "Ja sam gad i idem opet na terapiju" ne Metadonima, nego psihološku......Nemoj zavaravati ni sebe, ni dijete, a ni ovu novu vezu osim, ako ona nije imala sličnih problema koji su vas spojili, što se vrlo često dogadja.....

    PS: imala sam mladi par narkomana koji su dobili blizance, dječake u startu ovisnike..Oduzeta su im djeca ( dom Maestral ) posjećuju ih, ljube, ali se NE ODRIČU droge...Droga je jača od majčinske ljubavi to znaš i po svojoj prvoj supruzi, zato prvo BRINI za sebe, da bi djetetu bio dobar.

    Ovo sam ti pismo napisala a ne komentar.....Ne lampaj, nego radi na sebi

    avatar

    22.11.2021. (23:25)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Dugooo Te nije bilo...Želim Ti svu sreču svijeta!!!

    avatar

    23.11.2021. (10:38)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Good luck! Dokaži sebi-drugi su nebitni-da možeš i tako. A (potencijalni) odgovor na pitanje ab o staračkom domu je možda onaj koji sam nedavno čuo od isto tako dobrostojećih starijih koji su ušli u starački dom-koji je organiziran kao hostel, da mogu samostalno živjeti dok su sposobni, a kad će trebati onda će imati osoblje da brine za njih-je možda u tome da je to jedini način da se ima takvu brigu za normalnu cijenu. Plaćaš godinama-ako si te sreće-brigu koju ne koristiš, ali onda ju imaš osiguranu (ako dotični dom ne bankrotira ili vlasnik pobjegne, umre, ode na Karibe drogirat se još više) kad trebaš. Ako tako ne napraviš, onda te u momentu kad više ne možeš, skrb košta desetak puta više, što si čak i dobrostojeći rijetko mogu-i žele-priuštiti, a često je i problem dobiti kvalitetnu skrb, neće se ljudima kod nas to raditi, idu radije isto raditi za veću sumu u EUR negdje drugdje. Kad sam to čuo, pomislio sam da ću, ako doživim te godine, pod stare dane početi trenirati skakanje padobranom: "E, pa di je ta uzica za potegnuti? Oj! Pa di je padobran!!? K vragu i demencija...Aaaaaaaa....pufff!!!

    avatar

    23.11.2021. (13:38)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Kako nemamo pojma, ja vidiš imam čitala sam i ponead i komentirala... i ajde neka ti je krenulo....čestitam.

    avatar

    23.11.2021. (21:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...