Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Blogokviz

    Je, pa virus ne djeluje u različitim zemljama, na različitim mjestima i u različita doba dana jednako, varijacije su to u ponašanju virusa koje mi obični smrtnici ne kužimo :))))

    avatar

    26.10.2021. (18:48)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Prije dva dana je od Covid-a (necijepljen) umro dragi mi prijatelj. Netko će reći da je 65 godina starost, no za one desetak godina stariji od njega je mlad, i je, ali uporan protiv cijepljenja sada piše poeziju među zvijezdama. Meni je teško disati i bez maske, a s maskom duplo, ali se nadam da bar malo pomaže pa istrpim to kada moram u trgovinu. Vjerujem mom obiteljskom liječniku koji savjesno obavlja svoj posao, a i zna znanje. Cijepila sam se oba puta i ne razmišljam o razno-raznim zavjerama o kojima se na društvenim mrežama stalno piskara. U Bosni isto ne nose maske, nema prisile cijepljenja i ne čujem da masovno umiru tako da to što svaka država ima svoje zakone je apsolutno čudno ako je isti virus u pitanju.

    avatar

    27.10.2021. (08:35)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Visoka procijepljenost, ah, kojeg li sna :-)).
    Kaj se mene tiče, koliko god dodatnih doza, može :-)).
    Valjda sam 10 puta cijepljena protiv tuberkuloze, mogu i protiv covida :-)).

    avatar

    27.10.2021. (08:39)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Ne znam kad da ti velim. Ludilo brale!
    Zato čučim kod kuće, zalijevam cvijeće i nikam nejdem do daljnjega.

    avatar

    27.10.2021. (11:10)    -   -   -   -  

  • Drug Icy

    previše se sve ispolitiziralo, nitko ne čita prava istraživanja da maske samo pomažu ako su one jačeg tipa i pripijene uz lice da zrak ne curi van/unutra, tako da ovo što mi imamo je uglavnom reda radi da se vidi kako tu netko nešto poduzima, a cijepljeni isto prenose zarazu i ne može se zaštititi druge na srednji ili duži rok, nego eventualno samo sebe i isto upitno na koji rok, pa zato vas dva fino ne brinite i izletarite se, jer nije rečeno da ga je bolje pokupiti kasnije naspram ranije kad cjepivo navodno bolje djeluje...

    avatar

    28.10.2021. (00:22)    -   -   -   -  

  • križar

    Maske su samo psihološke' kao eto štitimo Vas! Virus je veliki' i pada na tlo' veća je vjerojatnost' ako je suđeno' zarazit se jer smo ga unijeli' cipelama' rukama etc. Ne znam' ja u životu nikad gripu nisam imala i zdravstveni sam radnik' koji evo veći tri godine' nije bio u karanteni' doma' neg radio od početka' i sa inficiranima. Već tri godine' tri put tjedno imam testiranje bljak i povrać. I kako sam zdravstveni djelatnik' prijeti mi otkaz' jer se NE ŽELIM cijepiti! Dobila otkaz' a pregrmila sve pacijente ovog svijeta' i ONE s Covidom i nisam se zarazila' neg šljakam dalje! Šta je to?
    Fašizam. Pozzz topli' jać po svom' a svi ostali po svom!

    avatar

    28.10.2021. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...