Komentari

torakvokun.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Snaga Tvokuna

    20.10. vol 2 ...

    avatar

    21.10.2021. (11:44)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Nitko ti nije napisao da si idiot i mahozist, to sama pišeš. Kako god, ja ti više neću komentirati i time izazivati pedeset nastavaka zasnovanih na pogrešnim zaključima.

    avatar

    21.10.2021. (12:02)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Ne ne nee !! Nisam to rekla da si mi napisala !! Ja kazem za sebe to jer to.inace mislim za sebe !! Samo sam se nadovezala na tvoj komentar jer i ja mislim da cu se godinama tako odlazit tamo i muciti jer ja sam takva osoba osim da odmah to oresjecem! Ali nadam se kao da xe biti bolje da me nece smoriti !! Nisi me shvatila .. oprosti ako je tako ispalo !! Nisam tvoj komentar shvatila nimalo uvredljivo, stovise ... shvatila sam ga kao podrsku!!

    avatar

    21.10.2021. (12:35)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Onda se nismo razumjele :)
    Ne mislim ni ja da dolje nitko nema problema niti da su svi uhljebljeni, naravno da imaju problema. Ono što mene iritira je da dodjem dolje i računam kako ću malo i ja svoje probleme moći s nekim podijeliti (sigurno neću Heinza i njegovu ženu gnjaviti - a u biti bi možda i trebala, prije bi me poslušao nego ovi "moji") a na kraju se vratim doma (ovo tu sad računam pod "doma" a ne ono dolje) sa još tisući tudjih problema koje bi trebala rješavati i razumjeti a moje ostaje samo meni jer ja sam ionako "lako je vama gore, to je uredjena zemlja ali kod nas to, to i ono". Kao da ja sad tu kad imam problem odem u neki ured koji mi ga riješi i ne moram ja više glavu time razbijati :))

    avatar

    21.10.2021. (14:45)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Flekserica je sve dobro pojasnila na oba posta svojim komentarima. :)))))

    avatar

    21.10.2021. (16:33)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Jeee slažem se u potpunosti hahahha ali zbilja tako bude! Ovdje padaju novci s neba samo zato sto smo doselili ovdje !!

    avatar

    21.10.2021. (17:13)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Meni nije toliko stvar u novcima koliko me smeta to uvriježeno mišljenje da ako živiš vani ne možeš imati problema, barem ne takvih kao što su njihovi. I onda krene nabrajanje :)) Mislim, sad bi se najradje Hrvaticama iz dijaspore požalila kad me već one u Hrvatskoj ne jebu za živu šljivu jer što se ja imam zbog bilo čega žaliti kad je "gore" svima sve super :)) Ali neću udaviti sad vas dvije pa da bježite kasnije od mene. Možda napišem post o tome ako mi se bude dalo :)))

    avatar

    21.10.2021. (18:52)    -   -   -   -  

  • luki2

    Meni se čini da si sve jasno napisala; sve sam razumjela - i zaista nigdje danas ne teče med i mlijeko, a ljudski faktor - naravno, i te kako se mora uračunati. Sve se slažem - napisala si odlično, obrazložila razmišljanje. Na žalost - tako je. Čuvajte se, bebi brz oporavak! Ljubim!

    avatar

    21.10.2021. (23:07)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Flekserice - samo pisi ... ako zelis ako ce ti lakse biti na mail reci ;) !! :D Ne mozes naci ni svakoga da se pozalis ... mislim naseg u velkom svijetu Nase zene ovdje kad dodu ne znam .... ja iskreno rade bježim od njih! Do sada niti jedna nasa zena mi nista dobro ovdje donjela nije. Kad sam shvatila da ce mi prije ISKRENO onako od srca pomoc Srbi i Bosanci ... i da naglasim nikad prije nisam imala nikakvih priblema osibno ni sa kim, covjek je covjek bez obzira na boju,vjeoispovijest, nacionalnost i mjesto rodenja! Ali onako malo rastuzi!
    Tako da bez osude ... sa razumijevanjem .. tu sam :)
    Luki - hvalaa bebi je vec danaas odlicno !!! Hvala Bogu !!

    avatar

    23.10.2021. (09:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...