Komentari

idragi28.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • eum

    Postoji pravi način za ne radite ništa. Ukratko, moramo izvana djelovati neproduktivni. Mislim da imam odgovor: imam problema s tim jer sam ponosan. Ne vjerujem u vrijednost onoga što nisam sam pokušao napraviti. Kao katolik, čvrsto vjerujem da je moje postojanje dar. Ako sam živ i radostan, to je zato što mi je Bog to darovao. Nisam se sam stvorio. Nisam zaslužio ljubav svoje obitelji. Sve je to dar. Ipak, borim se s ponosom i teško mi je prihvatiti dar, jer nisam uložio nikakav trud za to. Ipak, u redu je smiriti se i prihvatiti radost koja na moj put dolazi čak i bez uloženog truda. Zastanimo danas kako bismo promatrali nešto lijepo. Ne brinite o obavezama – hrani koju treba pripremiti, zadacima koje trebate izvršiti. Imamo dva izbora – trčati za gomilom obaveza, ili odabrati bolji dio – duhovnu kontemplaciju i prihvaćanje dara radosnoga života. Vrijeme je da izaberemo bolju stranu. (Book.hr)

    avatar

    12.09.2021. (11:03)    -   -   -   -  

  • eum

    Moja crtica kod @Shadov:

    JESEN

    Još more se neda, utihnuo val
    kupače zove, al čuje se žal,
    jesenji oblak visoko se skrio
    pa jošte nije sunce pokorio

    A rajsko sunce sjetom gleda
    za igru jeseni rujan se neda
    jesen u tišini šiva nove halje
    i zeleno lišće u šareno tkaje..

    avatar

    12.09.2021. (11:15)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    da:))

    avatar

    12.09.2021. (11:35)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    da, mnogi ljudi zaborave na neke stvari koje im obogaćuju njihov život, a da to nije nešto izvanjsko: zaboravljaju ono duhovno u sebi i tome posvećuju sve manje pažnje

    avatar

    12.09.2021. (12:28)    -   -   -   -  

  • sokolova

    Svaka riječ zlata vrijedna. Kvaliteta slobodnog vremena je u onome što nas ispunjava. Najveći i najljepši mir je na otvorenom prostoru.
    A igra sa djecom....e to je nešto posebno, prelijepo...opustiti se i spustiti se na njihov nivo, izvoditi vratolomije, istraživati njihov svijet, čitati priče uvečer, sanjati nove snove s njima ujutro. Poslije toga čovjek se osjeća zaista živ, poletan i zahvalan.
    Internet...on nam sve pruža ali i uzima svoj danak u otuđenju od dragih i najdražih. Važno je postaviti granice.
    Tpp

    avatar

    12.09.2021. (15:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...