Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Flekserica

  U modi je biti šupak, to je sada in.

  avatar

  29.04.2021. (12:57)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Nasmejala si me sa mackama i veterinarima - to je izgleda panmacija osobina - imam dve, jednu zlatiborsku (prokrijumcarenu) i jednu autohtono antverpsensku - i ponasaju se potpuno isto kao tvoje, nemacke mace - vide transportni kavez i gledaju da se izgube kako znaju i umeju...po sistenu - 'ne vidis me i zaboravices sta si ono hteo sa transpoerterom'....eh, ali ako im je do klope, mazenja i pazenja - sednu ti i na lice, i krenu presti sa 100 decibela, samo da ih primetis!

  avatar

  29.04.2021. (13:41)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  stvarno je lijepo kod tebe :)) slažem se s komentarom - žešćih!

  avatar

  29.04.2021. (14:11)    -   -   -   -  

 • luki2

  Divni mickovići - pa reci kako se ne bi bojali bockalice! ?:)))) Prekrasni! Obožavam dvorce - ako budem živa i zdrava, napravit ću turu po slovačkim dvorcima i zamkovima....Labud - predivan!!!! Hranila sam ih u Slovakoj, na jezerima.....Prekrasna bića! Pusa!

  avatar

  29.04.2021. (16:23)    -   -   -   -  

 • Flekserica

  @vlad, ispravak pogrešnog navoda : ženskica je Njemica, mačak je naše gore list, on se selio sa nama, nju smo tu kupili. Ali pripadaju istom ideološkom krugu antiveterinarsko antivakserskih esktremista.
  @izgubljena, lijepo je ali dalje ovako neizdrživo.
  @luki, ne samo bockalice, ovo je bio više kozmetički tretman, šišanje kandži i kod ženske i šišanje dlake i češljanje. Nema tako dobru dlaku kao mačak i neda se češljati pa ju vodimo veterinaru jer bi joj se inače dlaka zapetljala. Tamo je mirma ko bubica i pusti sve radit, mene grize i grebe i toliki se vrti da onaj koji su drži danima ide okolo razderanih ruku. Zato ih sad odvedemo veterinaru na "frizuru".

  avatar

  30.04.2021. (10:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...