Komentari

kockavica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Kockavica

  Ajmo, ima ovdje znalaca tumačenja snova, pomagajte! :)

  Što znači kad sanjaš da skalpelom (nakon što uzaludno tražiš po kući sataru) prerežeš vrat malom rođenom dinosuauru, i srce ti se slama zbog toga, i grčiš se od tuge, i moliš Boga za oprost što to činiš, ali znaš da ga moraš ubiti, jer kad naraste veliki napraviti će puno veliku štetu, i nitko ga više neće moći obuzdati?

  Ha? :))

  avatar

  23.10.2020. (07:58)    -   -   -   -  

 • AnaBonni

  'ko zna što čuči u tebi, Božemesačuvaj

  avatar

  23.10.2020. (08:16)    -   -   -   -  

 • Kockavica

  Čudovišta draga, čudovišta. ;)

  avatar

  23.10.2020. (08:32)    -   -   -   -  

 • Mayday

  Možda da baciš pogled na roditelje mu...bit će ti lakše, vjeruj mi :)))

  avatar

  23.10.2020. (11:49)    -   -   -   -  

 • Kockavica

  Bio je još jedan odrasli od kojeg sam bježala, al uspjela sam se sakriti pa je nestao. Po vizualnom dojmu i sadržaju san bi spadao u noćnu moru, ali nije, bilo je jako jako tužno, jer sam to jaje spasila iz kojeg se izlegao, a onda kad se izlegao, shvatila sam da ga moram ubiti. To je tužno. On je isto Božji stvor, samo što radi veliku štetu kad odraste. Eh da je bio neki biljojed, ali nije, nego baš tiranosaurus rex. :(

  avatar

  23.10.2020. (12:12)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ako ste sanjali da ubijete dinosaurusa, ovaj san je dobar znak. Ovakav san često ukazuje na kraj nekog ciklusa ili faze u vašem životu.

  Ovaj san potvrđuje da ste se oslobodili prošlosti i nastavili sa svojim životom. To je znak da ste spremni za nove stvari i ljude koji će ući u vaš život.

  U nekim slučajevima, ovaj san simbolizuje pokušaj da savladate neki veliki strah koji imate, verovatno povezan sa suočavanjem sa nekom osobom ili nekom situacijom koje se bojite.

  Takođe može ukazivati i na potrebu da se suočite sa osobom koje se bojite, jer ste bili žrtva zlostavljanja od strane te osobe.

  avatar

  23.10.2020. (13:52)    -   -   -   -  

 • Kockavica

  To mi je i kolegica na poslu izguglala. Nadam se da je prvo tumačenje u pitanju, a ne drugo. :)

  avatar

  23.10.2020. (14:10)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...