Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    llll

    avatar

    01.10.2020. (18:54)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Dugo, dugo ne vidjeh bolji post, smisleniji. Hvala.

    avatar

    01.10.2020. (22:19)    -   -   -   -  

  • Mikitarije

    Sviđa mi se kako je opisan uvid u svijet oko nas. Dogodi mi se ponekad kad odem biciklom jako daleko od svega i kad mi je tijelo umorno da mi svijest radi kao luda. Sve mi je nekako drugačije i zagrlila bih svaki cvijetak, svaku bubu (dobro, možda ne baš svaku), svako drvo i najradije bio ujedno pustila korijenje i osjetila Zemlju, uronila i osjetila Vodu, pretvorila se u prašinu i osjetila Vjetar, a sviješću bih osjetila Vatru. Međutim, često mi se dogodi da nakon takvih "uvida" dobijem užasnu migrenu i to mi se od djetinjstva događa i živim s tim i da mi netko kaže da me nikad više glava neće zaboljeti, ne bih se odrekla tih, nazovimo, epizoda uvida.

    avatar

    01.10.2020. (22:55)    -   -   -   -  

  • Violenta

    U svijetu koji nas okružuje samo mijena stalna jest, zato tek ponekad osvijestimo ovakve stvari; ljubav, odnosno afinitet je ljepilo koje premošćuje ambise postojanja.

    avatar

    02.10.2020. (07:35)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Lilianke, hvala tebi, baš mi je drago da ti se sviđa post. :)

    @Mikitarije, čuj imaš migrenu nakon takvih uvida? To je zanimljivo. Možda to moš istražit nekako, zašto se to baš tada dešava. Inače super mi je to intenzivno i strasno doživljavanje života, koje opisuješ. I ja msm da vridi glavobolje poslje toga. :)

    @da, jedino je promina nešto što se nikad neđe prominit @Violenta.

    avatar

    02.10.2020. (11:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...