Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • gogoo

    Lijepo sa kukčićima, mladim smrdljivim martinima koje Talijani zovu, makar ih je bolje ne zvati, cimice verde, a i cimice del pomodoro. Srećom ne grize ljude kao njegov puno manji rođak koji voli boraviti u krevetima u kući ali gricka bilje. Martin ne vole mentu, češnjak, čili, pripravak od luka i ako se namnože ganjaj ih sa time.

    avatar

    21.09.2020. (18:06)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @gogoo; tak su zgodni da mi nije ni na kraj pameti tjerati ih nekamo...niti brati paradajze, samo ih promatram. A imam i jednu smeđu , veliku bogomoljku, ona živi na velikom ljubičastom bosiljku. Tek povremeno ode u šetnju, ili na godišnji odmor, preko u susjedni škaf, gdje je veliki busen graničica (daylily, hemerocalis).
    Povazdan je okrenuta naglavačke, i ne voli kad je studiram izbliza, a ni ovim šarenim kukčićima nije svejedno kad im se unosim u facu. :)

    avatar

    21.09.2020. (20:53)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Divni detalji kukaca. Vidim da uživaš u istraživanju.

    avatar

    21.09.2020. (21:08)    -   -   -   -  

  • Violenta

    Slatkice...moji prezime na zavjesama i jako su dobri, ne zuje ni ne grizu...a bogomoljke me je malo strah, ona bi ostala na nekoj vanjskoj poziciji :)))

    avatar

    22.09.2020. (05:11)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Samo muhe i komarce ne volim oko sebe....sve drugo su bube i njihov dom:-)))....

    avatar

    22.09.2020. (07:59)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @samo za vranju, jako su mi zgodni :)) pristaje im izraz 'če-če' . :))

    @Violenta; i kod nas ih određeni broj uvijek zimuje. Ako smetaju, nosimo ih u hodnik na komadiću toalet papira, i atko...ko neposlušne peseke....

    @morska, pa da, ni ja ne ljubim muhe i komarce, ali baš ni pauke, a ovo je njima rodna godina, pomalo bljakić. A ni onu stonogu kućnu koja juri ko vjetar......ah, šta ćeš. :))

    avatar

    22.09.2020. (08:32)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Heheheh, kao da gledam insektnu verziju Pepeljuge, gde se ovi martini trude napraviti kociju za Pepeljugu, al ne od bundeve vec od paradajza!? :)))

    avatar

    29.09.2020. (23:26)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Vlad, baš su jako zgodni..ali žao mi je nisam bogomoljku (bogomoljca?) poslikala kad je bio.....samo sam ga gledala, smeđ ko suha grančica, bio mi je ko ljubimac par dana. :)

    avatar

    01.10.2020. (20:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...