Komentari

krizar.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • FreshCaYg

    Kako sad stoje stvari neće nastat, svi ćemo se zarazit, i 250 milijuna će nas umrit, a bistrooki će tvrdit da je sve to zavjera Billa i Elona, kod vas tamo je zajebano, mi samo nosimo maske deset minuta dok smo u intersparu, ali kukamo ko da nas kolju.

    avatar

    19.09.2020. (20:11)    -   -   -   -  

  • križar

    Friški - kazne su ovdi, za nenošenje maske,( moraš ih nosat svagdi, ja 8- 12 sati na poslu, pa javni prijevoz, pa u svim zatvorenim prostorima) prvi put, ak te ufate 200 ojra, drugi put 500, treći put 1000 ojra. Sve u svemu živila Švedska - dosegli su imunutet krda. Lijepi pozzzz!

    avatar

    19.09.2020. (20:31)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nisu ništa dosegli samo im ka i u proliće dolazi kasnije, iz nekog razloga njima valovi dolaze misec dana kasnije, sad će ih umrit 20.000; ili ko zna koliko, nema ovde pametnog rješenja, mogli smo i mi se ne zatvorit ka Šveđani pa imat 2500 mrtvih, umisto dvista, onda bi opet neki idioti protestirali, jer im je umrla baba, idealno rješenje bi bilo da svi koji dobiju koronu moraju plaćat liječenje, pa bi borci za slobodu kretanja bez maski odali okolo u ronilačkim odjelima, sve ti je to kupus, pazi ti na sebe.

    avatar

    19.09.2020. (20:54)    -   -   -   -  

  • križar

    Friški - nisam ja neko prepametno žensko, al sve što pišem, pišem iz prvi redova, iz " rovova" iz vlastitog iskustva. Što je s prirodnom selekcijom? Ko mora umrit, tak mu je u graju zapisano ,taman to bila i ja! Covid postoji već par godina i nije air born, to je virus, veliki i težak, pada na površine, najduže se zadržava na asfaltu i metalima! I po toj logici, bi trebali što? Bacat tenisice, cipele, što god, nakon jednog nošenja, svu robu spalit? Već sam napisala, da smo u hermetičkom balonu, virus i bakterije fraj, ako je suđeno, boleština će nas nać. Idem spavat sad, jer sutra imam duplu smjenu i 25 pacijenata, s dijagnozama ajme meni! I ni sraj, sve sam ja svoje starahove istrahila 91. Ma, ništa i nitko mi sutrašnji dan neće pokvarit. Haha ak se ne javim za 7 dana, a jeblo ga...sustiglo me ..nešto. Strah je ...okov, manipulacija, sužanjstvo!

    avatar

    19.09.2020. (21:36)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Zanimljivo Covid se " boji" svih državnih institucija, ministarstsva, agencija, pa ih zaobilazi u širokom luku, na meti su mu samo svatovi, obiteljska druženja, uglavnom radost susreta i druženja. Neki, čudan virus.............

    A pa daaaaa..................

    Od zore do mraka pod maskama, kakvih faking deset minuta, to su penzići valjda tako......

    Potpisujem sve što si napisala.

    :-****

    avatar

    21.09.2020. (11:22)    -   -   -   -  

  • Violenta

    Baš kako si rekla, antidruštveni neki virus.za nas sitnozube..naši glavonje svi zdravi k'o dren, a rukuju se, ručaju po saborskim kantinama, večeri su njihove za lascivne zabavice...fakat, čudan, čudan virus...

    avatar

    21.09.2020. (16:26)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    već sam se naviknula na to "novo normalno2

    avatar

    22.09.2020. (10:53)    -   -   -   -  

  • križar

    Par dana sam razmišljala dal napist ovo, što ću sad napisat, al dosta mi je brnjica još od juge - najnovije "normalno" da ja, kad idem u azile, ljudima pomoć, svima onima koji su došli ovdi bez da su i otisak prsta dali, dobili SVE, i po cile dane češu onu stvar, moram sakrivat lančić s križićem, koji mi je moja pok. majka poklonila, pokrit glavu maramom, maska je must have ( aloooo ONI su došli ovdi, oni bi se trebali asimilirati, poštovati zakone koji uh štite, ma nula bodova, samo sranja ovdje prave) jer sam " nečisto žensko i kršćanka". I eto prije otprilike 10 dana, ( trebala sam mu izmjerit šećer i dati inzulin) jedan bimba od 120 kg, bradonja garavi ,mi je otvorio vrata s nožem!?!?! Imala sam masku, al i šal oko vrata i brzo sam ga stavila na glavu rekavši mu - javaš, ja vaš ( polako) došla sam vam pomoći, ti i ti me šalju! I govno se u meni smrzlo, kad sam ušla i on zatvorio vrata * azili imaju sobe, kupaonice, i mini kuhinjice, a ja sam prvi šest mjesci po dolasku ovdje živjela u kontejneru s paprenom cijenom) Prošlo je OK, aliiii??? I pitam ja Vas jel to sve skup normalno u EU! Svi jedemo govna, zbog novog normalnog!

    avatar

    22.09.2020. (13:23)    -   -   -   -  

  • križar

    Od idućeg četvrtka, ovdi su maske obvezne i na ulicama.Fuck, jebem sve po spisku svem, novom " normalnom"! Fuck, fuck ma u PM. Crću!!!!!

    avatar

    22.09.2020. (18:54)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Križar
    ništa "oni" ovdje ne znaju nego jest govna po kafićima i referirati se na državu
    ko da je država kriva!
    nije ona, nego njeno vodstvo i dobar dio državljana

    a teror sulude istočnonjemačke babetine, žrtve francuske pedofilije i ostalih pederskih agendi će se proširiti (vrlo brzo) i ovdje pa će "ovi naši" vidit kam to vodi teror tolerancije i wilkommen alah akbaru

    avatar

    26.09.2020. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...