Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • TEATRALNI

    Zbrda zdola odozgora

    avatar

    30.08.2020. (20:01)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    E, to cu sutra pogledati, jer ipak je Spansko moj kvart vec 3 godine i 9 njeseci :)

    avatar

    30.08.2020. (20:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Shadow

    Gledaj, gledaj, iako je možda neka klasika film je ipak intrigantan. A što ću mu ja kad se tak zove a vidjet ćeš i zašto :))

    avatar

    31.08.2020. (00:28)    -   -   -   -  

  • Dadozd.bloger

    POZDRAV.Prošlo je godinu dana nastavljam s pisanjem i veselim se ponovnom druženju s vama.Hvala puno....

    avatar

    31.08.2020. (21:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Dadozd

    Pozdrav, sve je to ok, samo ako već komentiraš bio bi red da komentiraš post. Želje i pozdravi su dobrodošli, kao i polemike razne, ali prvo komentiraj post.

    avatar

    31.08.2020. (21:23)    -   -   -   -  

  • Euro

    Sve sumnjam da ce biti otvorenog trga..

    avatar

    31.08.2020. (22:10)    -   -   -   -  

  • isabel

    sumnjam i ja da će biti otvorenog trga, no dobro, o tom potom, a sad da ispregledam ove tvoje novosti kako spada pa se vrnem ponovno kasnije, ionako mi se danas niš neda delat,
    tp.

    avatar

    01.09.2020. (13:47)    -   -   -   -  

  • isabel

    -kišobran-
    dobra priča, poput mnogih u današnjem vremenu gdje je nemoguće ostvariti vezu kada je jedno cijepljeno od emocija, a drugo očajnički zapleteno u svoje emocije.....

    -špansko- trenutno. ne znam što reći na ovaj , apsurd jesam, ubrala sam, vjerujem da je moguće i tako ; jednostavno ga "istovariti" ...nažalost....,
    nek se sad moji emotioni urazume pa tijekom večeri se vratim još jednom na ova dva filmića

    p.s. jedini preparat koji je učinkovito pomogao protiv krvopijaca jest dipterol-.natural protection sastava; lavanda, ruzmarin,citronela,geranij,čajevac i klinčić, najozbiljnije preporučam, provjereno, stane ti u najmanjii mogući đep koji imaš

    avatar

    01.09.2020. (14:11)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -EURO I ISABELČI-Još ne isključujem mogućnost da će ga bit, bar ne vjerujem da će ga korona sputavat. Jedino možda ako se zbog svega nije pošemerila šablona u programu. Ovo me ponukalo da se malo prisjetim prošlogodišnjeg i svega što je na njemu snimljeno, unazad 2godine su stvarno bili vrhunski. Za koji dan su ljetne večeri u sklopu drame.

    -ISABELČI-To su uvijek aktualne stvari i super da se to projiciralo na film. Čak niti sa povremenom monotonijom u filmu nisam imao problema (a inače mi je sol na ranu) Nekako sam i pretpostavio da će se događaji tako odigrati. Drago mi je da mislimo isto po pitanju Španskog i situacije sa drotovima. Realno pokazuje i pojedince u njihovoj branši,a to su oni koji su u istoj da bi imali moć u rukama. Niš ti se ne dela veliš,i meni je to poznat osjećaj ti periodi zlata vrijede. Samo ti svrati veselim se unaprijed :) i zahvaljujem na preporukama za odjebavanje gamadi koja pije krv.

    avatar

    01.09.2020. (19:40)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Poslala sam ti mail

    avatar

    01.09.2020. (19:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Primljeno na znanje shadow.

    avatar

    01.09.2020. (20:03)    -   -   -   -  

  • Taango

    Što se tiče trga pa znaš da banditos ne odustaje od iznajmljivanja kućica i dobre zarade za svoj džep.što se tiče filmova i interneta tu si u pravu sve je to slabije i sve teže je odgledati film do kraja preko kompa.Pzdravljam te i uživaj.LP

    avatar

    01.09.2020. (22:03)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Taango-A banditos...ko ga ne zna skupo bi ga platio, iako ga mi zagrepčanci i skupo plaćamo pa je možda izjava kontrediktorna no ok...ne govorim o glavnom trgu svih hrvata ilitiga trgu bana nego o (po novom) trgu republike Hrvatske i programu nazvanom dan otvorenog trga o njima sam imao postove 2018 i prije skoro godinu dana dakle 2019 na ovom prošlogodišnjem možeš vidjeti i moje videe sa glazbenom podlogom iz predstave "tko pjeva zlo ne misli" kompletan program se svodi na predstavljanje nove sezone i prikazivanje najgledanijih predstava u tekućoj. Pitanje je zapravo koliko je korona pošemerila planirani program. A vezano uz situaciju sa filmom to mi je stvarno poražavajuće. Pozdrav.

    -Miroljube-Preko mog bloga se nećeš obračunavati ni sa kim. Za ispucavanje svojih frustracija nađi drugo mjesto. Sad ću te samo pobrisat a sljedeći put ću ti zabranit komentiranje.

    avatar

    02.09.2020. (11:10)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Rekoh ti da ću ti zabranit komentare, sad ti je zabranjeno. Apropo brisanja bez panike ja znam

    avatar

    02.09.2020. (11:35)    -   -   -   -  

  • isabel

    a glej frende, ne mogu pogledati državu nigdje osim dvominutne kratke najave tražeći po you tubu,a tako bih rado pogledala taj film, e sad, ovaj video -klipić mi je promaknuo pa sad bacila oko i super mi je, kratak,a snažan, dakle; hajd nađi neki za promjenu dugometražni,ako uopće postoji ijedan, a da ga nismo gledali, a zahvaljujući tvome entuzijazmu i optimizmu možda ipak budu dani što bi me jako veselilo.-))
    tp.

    avatar

    02.09.2020. (20:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo te opet u prvobitnoj formi, mislim na tvoj alias vidio sam objašnjenje kod shadow. Događa se to, no da ne baljezgam ovako. Na toj linkanoj stranici je bio kompletan film, podijeljen u 2 dijela zapravo i do nedavno je bio dostupan a sad gledam i vidim da je pobrisan. Indisponiranost puta 2 jer osim što su već zajebali online kazalište i kvalitetan film više nije dostupan a isto mogu navesti i za filmove šuma sumarum (o njemu sam mislim nešto i tipkao u svojim samim blog počecima) i neka ostane među nama. Oba više nema na web stranicama, osim kojejajvih isječaka i sličnih pizdarija. Tako dakle misliš da je dugi metar ipak bolji izbor, ok probat ću nešto izrovarit do petka pa objavim već imam par kombinacija ali otom potom :) Nema veze što ti je klipić promakao, važno da ti je ipak došao u vidno polje, slučajno sam ga otkrio i izgledalo mi je skroz prigodno da ga ubacim.

    avatar

    02.09.2020. (21:04)    -   -   -   -  

  • isabel

    da,objasnila sam dragoj shadow kada sam zbunjena predvečer pogledala ,trebalo mi je malo vremena da shvatim,a usput sam i naučila jednu stvar o komentiranju koju nisam do sada znala, a ta jest da kada u okviru od 30 min, uređuješ komentar onda iz dva put prođe,ali treći put već neće nego izbaci neku brojčanu šifru koju treba prepisati u onaj kvadrant gdje su nam nickovi i tako primi komentar, al povuče i zadatu šifru,no da ne trkeljam sad ja o tome, ubuduće ima da pazim , a za ovo oko dostupnosti filmova on line, baš sam razočarana i to jako , a i o tome smo već podost diskutirali pa da se ne ponavljamo , što god da nađeš super, samo prorondaj, rondam i ja ,ali za sada bez uspijeha i treće; haluciniraš , niš nisam dodavala, kako uvijek pišem direkt i postavljam fotke direkt niš niti brišem ,niti uređujem,a eto za uređivanje komentara na koje zaista pazim i meni bilo čudno,shvatila sam , dakle ,naučila sam danas da nema piši -briši pa opet piši,
    tp.

    avatar

    02.09.2020. (23:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Kakogod Isabelči, drago mi je da si "resetirana na staro" to s kodovima mi je tolika debilarija da nemam riječi no na stranu sad to. Apropo fotki očito sam ih onda predvidio jer ih primijetih tek kod gledanja na mobitelu. A što da više dodam na tu imbecilnu praksu micanja filmova sa besplatnih video - platformi, osim da je to nama koji smo obožavatelji izvedbenih umjetnosti žešći trn u oku. U planu su 2 filma samo još dvojim koji da "naljepim" prvi tu sam u dilemi (trilemi) vidjet ću još.

    avatar

    03.09.2020. (00:05)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ivde se priprema premijera Karmen u novim uslovim,a...
    Biće to ispitivanje i publike i izvođača.

    avatar

    03.09.2020. (08:18)    -   -   -   -  

  • isabel

    akcioni:-)
    tp.

    avatar

    03.09.2020. (11:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -meca- sad je sve na vremenu...da pokaže

    -isabelči-može triler? evo imam 2 na tapeti :)

    avatar

    03.09.2020. (12:12)    -   -   -   -  

  • isabel

    super, jedva čekam, volim trilere, još ako su zadojeni i humorom, prva liga,a ono što si pitao nije u tegli ,nego u običnoj čaši, pokušavam po x,y-ontni put dobiti iz sjemenke drvce avokada, lijepo se zakorijeni, ali nikako da pusti već jednom barem jedan listić, jednostavno je ,onako na prvu, kupiš u bilo kojoj trgovini avokado, pojedeš mu meso,izvadiš iz njega sjemenku( kuglu) lagano joj odstraniš kožu, zabiješ u gornji dio tri čačkalice,onako kao na fotki, do pol uliješ vode i čekaš da pusti korijen, ali to još nije sve.-) sad treba biti strpljiv pa čekati da i listić pusti pa da ga sigurno prebaciš u žardinjericu, kažu voli toplo ,pored prozora , e sad , ostaje da vidimo hoće li se umilostiviti pa zazeljeneti gospon "ministar".-)))
    tp.

    avatar

    03.09.2020. (14:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo odlučeno koji je prvi :) nema humora, poprilično je ozbiljan ali je kvalitetan i intrigantan. A tako eksperimentiraš, sretno ti nadam se da će upalit.

    avatar

    03.09.2020. (17:40)    -   -   -   -  

  • isabel

    znaš li ti onu narodnu; vidla žaba di se konja kuje pa poželjela i ona,e tako i ja, vidla kod frendice na prozorskoj dasci prekrasno drvce i fino mi objasnila kako ga je dobila pa onda poželjela i ja isto takvo, al da me ide , e pa ne ide, već više od mjesec i pol stoji onako kako je prikazano i ni makac dalje,bojim se da će i ovaj eksperiment propasti, ni nema veze, barem još uvijek ima u sparu, intersparu i inim trgovinama ploda ,a ukusan je za papanje, barem meni, sviđa mi se ovo tvoje -prešaltaj- i ebi ga, taman sam se prešaltala na triler i čitam ovo tvoje pojašnjenje,a ono nema ga...još, a kad će? pitam te,
    tp.

    avatar

    03.09.2020. (22:21)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A znam kako ne, ok ako postoji alternativa :) a ovo s prešaltavanjem...ništa specijalno to je došlo onako kao svojevrsno osvježenje. A kad će? možda još noćas, najkasnije sutra u sitnm satima :))

    avatar

    03.09.2020. (23:11)    -   -   -   -  

učitavam...