Komentari

sewen.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • samo za vranju

    Baš je dobra, iz srca potekla. I Oluja i Maestral...

    avatar

    20.08.2020. (12:42)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    Odliččna... :)

    avatar

    20.08.2020. (17:15)    -   -   -   -  

  • križar

    Supruga sam HRVI- a koji eto nema pravo ni na mirovinu, nit ike druge beneficije, trenuto na biro u DE , bolestan je, jer ga sve sustiglo! I domovinu svoju, svoju Slavoniju beskrajno ljubim, al na drževetinu koju vidi minken bojna, koja ne zna kako je bit zakopan pod ruševinama, kako je sorry, pišat u bocu od cole jer iznad podruma, pakao se otvorio s 100 granata u minuti, kako je dite rodit u podrumu, bez liječničke pomoći , uz petrolejku,...pljujem i izražavam duboko, duboko, nezadovoljstvo. Ja sam kći slavonske ravni, al....sorry, sve su obeščastili ovi " rodoljubi" sve sinove i ćere Oluje, Maestrala, Bljeska itd. Dirno si me u sridu.!

    avatar

    21.08.2020. (17:11)    -   -   -   -  

  • sewen2

    @križat, poštovana.... Žao mi je zbog nepravde koja je učinjena svakom i žao mi je Tebe i tvoje obitelji. Nadam se da će vam pravda pokucati na vrata. Znam koliko je nevolje i svega....
    No moja namjera je pomoći jednoj mladoj skupini ljudi, djece veterana koji samo traže pjesmu za svoju udrugu. I činim to čista srca i gratis.

    Ne bih polemizirao o tome tko je veći hrvat, al moram reći da sam sretan ako se sad pokrene sve na bolje, 25 godina poslije rata, jer toliko nas je ovdje, koji želimo mir i zadovoljstvo i sreću. Ne dijelimo se više na nacionalnosti. Dijelimo se po ljutskosti. Čuvajmo svoje i ljubimo i tuđe. Želim državu koja slavi 2 Božića i Yom Kioura i Ramazan i sve ostale "slave"...
    Ljubav svima!

    avatar

    21.08.2020. (18:46)    -   -   -   -  

  • križar

    I Tebi, veliki s velikim V! A što se mene tiče, nisam našla pravdu, al spokoj i mir jesam. Al probudi se prošlost, a ti si baš probudio!

    avatar

    21.08.2020. (18:59)    -   -   -   -  

  • Zabrana komentiranja Mirku

    Srdačan pozdrav!

    avatar

    23.08.2020. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...