Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • astrosailor

    Svaka čast Gospođi Kralj, pokazala je ne samo sise, nego i pravi sportski duh, kao i njen budući muž. Siguran sam da se nauživao istih, a nije nimalo smetalo da je na trenutak, u pravednom sportskom zanosu, podijelila s drugima ljepotu kojom ju je priroda obdarila.

    avatar

    09.04.2020. (10:58)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Vidiš koliko si ti sretan mukte si vidio sise, ima ovdje nekih, ne znam kako bi ih nazvao koji plaćaju da bi vidili sise na internetu, a neki čak i u kazalište moraju ić, pa bi se moglo reć da sise doprinose širenju kulture, dobro ne baš u spomenutom slučaju, to je više onako izgubljeni slučaj.

    avatar

    09.04.2020. (13:19)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Za misli da je nakon osvajanja 2. mjesta hrvatske repke u nogometu na posljednjem svjeskom prvenstvu to nasred moskovskog stadiona učinila KGK. Ne bi sad Milanović bio Predsjednik. :-)

    avatar

    09.04.2020. (15:58)    -   -   -   -  

  • j.

    je, mobiteli su uništili trenutak, a sjećanje pretvorili ni u što
    sjećam se slike sa nekog finala košarke, što li, u Americi: sto ljudi oko nje slika završnih pet sekundi napada i championskhip point na mobu, a samo jedna bakica sa neopisivim izrazom zadovoljstva na licu promatra događaj uživo... i onda će ovi ostali poslije pričati kako su prisustvovali... ma jesu vraga... prave stvari, kao ova, traju djelić sekunde, a pamte se čitav život, zar ne? :))

    avatar

    10.04.2020. (09:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...