Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • AnnaBonni

    zanimljivija je epizoda s prof.Kuvačićem nego sve jugoslavenske boginje i cjepiva

    avatar

    01.03.2020. (17:46)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Zanimljiva koncidencija.
    U vrijeme te epidemije živio sam u Doboju. Iako sam bio siguran da sam se kao dijete cijepio protiv velikih boginja, ipak sam na nagovor firme cjepljenje ponovio s još dvojicom kolega. Naravno, nas trojica smo, unatoč upozorenju da ne smijemo nekoliko dana piti alkohol, odmah nakon cjepljena drmnuli po dva ubinova vinjaka (kao i ti). Nismo ni imali reakcije na cjepivo niti smo dobili velike boginje. Nažalost epizoda s velikim boinjama imala je loše posljedice na našu susjedu, doktoricu, koja se cijepila, a nije znala da je u drugom stanju. Posljedica: sin kojeg je rodila imao je mentalnih problema.

    I drugi sudionik tvoje priče mi je poznat, stanovao je sa svojom suprugom Tanjom u jednom dijelu, inače direktorskog stana u Učiteljskoj školi u Čakovcu koji su on i supruga dijelili s nama jer je majka bila dikrektorica škole. Njega nisam poznavao baš dobro, no supruga mi je držala privatno satove njemačkog i posuđivala uvezane stripove koje je kao mala izrezivala iz novina i tako me motivirala na učenje što baš i nisam volio.

    avatar

    01.03.2020. (19:10)    -   -   -   -  

  • lion queen

    sjećam se. i nas su cijepili u školi.

    avatar

    01.03.2020. (20:12)    -   -   -   -  

  • Geopolitika-news

    ako mislis na korona virus je isto izmisljen kao to doba velike boginje.Te 1972 godine islo je o preformaciju policije,islo je o rijesenje oko velikih ubacaja terorista u Jugoslaviju,za likvidaicju Juge.Znaic da se sve to zataska,narod,meidji tim nebave,izmisljenje velike boginje.Kao danas korona virus koji je instrument upravljanja u globalnoj politici.

    avatar

    01.03.2020. (21:38)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    "Mržnju među narodima može prevladati samo suradnja među narodima, a ne još više mržnje." - tako jednostavna, a tako teško izvedljiva mudrost u par riječi...
    A epidemije se ne mogu sjećati, bilo je to par mjeseci prije nego sam se dovukla na ovi svijet. :) sjećam se samo onog filma, Variola Vera, bilo strašno.

    avatar

    02.03.2020. (22:00)    -   -   -   -  

  • V.t.

    Velike boginje su bile stvarne, a ne izmišljene. Nije bilo paničnih reakcija kao danas (maske, stvaranje zaliha, nestašica antiseptika), ali je bilo više organizacije (u školi su nas cijepili, otkazani skupovi, na našu veliku žalost i naša maturalna zabava).

    avatar

    03.03.2020. (18:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...