Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Just me

    Potpisujem iako ja završavam taj ciklus sa četvorkom. Ali ništa nije ljepše nego kada zavoliš sebe i naučiš reći Ne....uživsj!!!

    avatar

    28.02.2020. (09:44)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Proletiće u tren i taj ostatak koji donos razočaranja, razvode, bolesti...
    aj razvod si rješila ali još uvik si u godinama kad Ti more past napamet
    još koji put!... a onda i pitanje kolko će trajat taj drugi dil ajmo reć života...
    ružniji i tužniji, kad nemoreš više ništa, ni odat ni spavat ni planirat...
    ni grist ni jist a ni vidit se u ogledalo! / i ako nemaš mrenu!...ahahaha /
    ako te ne baci auto po putu il te kogod ne ispribija za ukrast koje šoldo...
    nadajući se svakodnevno da te neće tresnit moždani ili infarkt....
    čekajuć samo kad će banit ona u crnom plaštu s koson priko ramena! :))

    Aj nemoj se pripast, biće još koji dan sriće i uživanja! :)))))

    avatar

    28.02.2020. (16:42)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Točno, 20-te su još balave godine... toliko gluposti. S 30 si zreo i imaš više pameti, a 40... vjerovat ću ti na riječ... ;))

    avatar

    28.02.2020. (17:01)    -   -   -   -  

  • Muni Kuper

    Nadam se da cu i ja tako razmisljati u tvojim godinama. Svaka cast! :) treba misliti i na svoju srecu, a ne vjecno udovoljavati drugima.. Sto ranije to covjek nauci, to bolje.. Biti sretan znaci biti slobodan

    avatar

    28.02.2020. (17:11)    -   -   -   -  

  • Shantel

    2820/5000
    Jeste li čuli za velikog čovjeka zvanog Dr Ajayi, on je vrač čarolije, problem koji sam imao u braku doveo me do njega. Imam 51 godinu, moj je brak jednom bio u sumornom stanju jer sam bio u braku 15 godina, a da nisam mogao začeti svog muža, a onda mi je jedne večeri rekao da želi razvod, čak se i odselio iz kuće te večeri nakon odabirom nekih njegovih stvari, izjasnio sam se s njim, ali sve mi je priznanje palo na gluvo uho i to mi je slomilo srce jer sam potražio pomoć iz različitih izvora, ali ništa mi nije radilo. Prolazio sam preko Facebook stranice kada sam vidio ženu svjedočanstvo kako mu čarobnjak pod nazivom dr. Ajayi pomaže da se vrati svom muškarcu nakon 5 godina razdvojenosti, gospođa je prekinula njegove kontakte, uzela sam ih i kontaktirala kotača čarolije. , nije odmah odgovorio, ali kad je konačno to učinio, objasnio sam mu ga, a također mi je postavio nekoliko pitanja na koja sam dao odgovore nakon odjeljka, rekao mi je što treba učiniti i obećati mi da će se moj muž vratiti kući u roku od 72 sata nakon što učinim potrebne stvari, udovoljila sam svemu kako mi je rečeno, vjerujte, iznenadila sam se kad se moj muž vratio kući nakon višemjesečnog odvajanja i sve to zatvorio. Dr Ajayi mi je učinio biljni lijek, rodila sam dječaci blizanci ovo stvarno cementiraju mene i mog supruga i sva hvala ide dr. Ajayi za njegove velike čarolijske moći, a također sam saznao da je pomogao mnogim drugim ljudima, tako da ako prolazite kroz bilo kakvo teško razdoblje u vašoj vezi i želite dugotrajan rješenje kontaktirajte dr. Ajay ja sjajan čarobnjak putem WhatsAppa: +2347084887094 ili e-maila: drajayi1990@gmail.com

    avatar

    29.02.2020. (04:31)    -   -   -   -  

  • Eto

    Shantel, baš zgodno javljanje. Moj savjet ak si u 40-tima. Sad još brže požuri nego u 30-tima i nađi srodnu dušu.
    Mene najviše nervira Milan Bandić kada vrijeđa novinarke i kad dijeli djevci po OŠ svj autogram u obliku malog debelog...Nadam se da će ga Veljača tužiti.

    avatar

    29.02.2020. (07:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...