<

>

Izložba fotografija

petak , 20.01.2023.Jako me veseli da vas mogu pozvati na izložbu mojih fotografija u Knjižnici Prečko. Cijeli mjesec pa sve do 9. veljače imate priliku škicnuti fotke koje su stvorene za gledanje u većem formatu. Njih karakteriziraju razigranost, krupni kadrovi, jarke boje i spontani portreti.

Naziv izložbe je 'Miris ljeta' i fotografije koje sam odabrala donose ljetni ugođaj. Nadam se da će vam barem malo ublažiti ovaj siječanjski blues.

Slobodno posjetite i Facebook stranicu Muni Kuper Photography, na kojoj uvijek objavljujem nešto novo.

Za kraj evo i jednog spota koji sam snimila ovo ljeto na Žumberku. Uživajte.

Oznake: fotografija, izložba, muni kuper, photograpy, Životinje, priroda, Miris ljeta, Knjižnica

Samo pozitiva

subota , 01.01.2022.

Puno čokoladnih redova u 2022. godini želi vam Muni Kuper! O da, uz to sreće, zdravlja, mašte, maženja, filmova, šašavosti, dobre poezije, glazbe, humora, ljubavi i koje boce dobrog vina!

Jako me vesele vaše reakcije na fotografije, komentari, a naravno i vaše zanimljive objave... U ovo nenormalno doba, meni osobno najviše znače mali znaci pažnje – a ona se može iskazati na toliko lijepih načina ...
Zato budite pažljivi jedni prema drugima i osjetite ljepotu oko sebe, jer stvarno ima puno razloga za pozitivu

pjeva

Sretan, sretan

subota , 25.12.2021.

Posjetitelj

srijeda , 01.12.2021.

Dejt u Maksimiru

petak , 19.11.2021.

Život bez glazbe... ma nemoguće!

četvrtak , 04.11.2021.

Vani je napokon novi spot koji sam snimila za predivnu pjesmu Zvonimira Varge. Ovaj put lokacije su čudesna Korčula i Orebić koji naprosto fasciniraju svojom nevjerojatnom ljepotom.

Kadrovi uskih šarmantnih kamenih ulica, morski ugođaj i spontani trenuci gradskih šetnji uz pokoju uličnu macu, odmaraju oči i teku kao impresivna cjelina. Ljubav prema prirodi i vizualnom, tako se sjajno nadopunjuju uz ljubav prema glazbi, i tako do izražaja dolazi prava vrijednost umjetnosti.Prizori zalaska sunca prate stihove „ponoć već se spušta, muziku ja slušam; muzika bi htjela da izliječi me cijela“ i time šalju dovoljno jaku poruku o vrijednosti glazbe, o vrijednosti kvalitetnih pjesama i umjetnosti u našem životu. Život bez glazbe je u Varginom scenariju naprosto nemoguć. Ona je uvijek tu, uz njega. Ona ga liječi i daje mu snagu.

Ako vam već nedostaje morski ugođaj ljeta, onda je ovo pravi video za vas (a da ne pričam koliko neodoljivo umiljatih mačića ima u njemu :)
Ne gledaj dolje :)

četvrtak , 16.09.2021.

Tko to mene gleda?

petak , 13.08.2021.

Noćna pjesma

srijeda , 23.06.2021.
Nakon romantične i plesne retro balade "Najljepša cura u gradu", zagrebački kantautor Zvonimir Varga predstavlja još jednu kompoziciju koju je posvetio svojoj djevojci. Nepopravljivi romantik ne posustaje pa ovog puta donosi "Noćnu pjesmu". Mračniju, dublju i depresivniju. Balaševićevsku. Sjetnu, beskrajnu, prekrasnu i beskonačnu za sve koji mogu osjetiti takve emocije.

"Noćnu pjesmu" prati animirani bajkovito-maloprinčevski spot čiji je autor Dominik Šitum.Pjesma je uvrštena na novi EP koji nosi naziv 'Katarina', a možete ga poslušati na ovom linku.

Hug

četvrtak , 20.05.2021.Ovakvi zagrljaji rastapaju :)

<< Arhiva >>