<

>

Pozivnica na izložbu fotografija 'Tko to mene gleda?'

petak , 15.09.2023.

Vrijeme je za novu izložbu fotografija :) Gdje? U zagrebačkoj Knjižnici Savica.

Moje fotografije životinja i prirode imat ćete priliku pogledati od 19. rujna pa sve do 14. listopada. Otvorenje je ovaj utorak, u 18h, a kantautor Zvonimir Varga će kratkom svirkom uljepšati ovaj događaj.

Jako se veselim da je ovo već treća knjižnica u kojoj mogu izložiti svoje radove. Sve ono što mislim da je nevjerojatno lijepo i posebno nastojim zabilježiti svojim fotoaparatom. Nekada se desi magičan klik da dobijem predivan portret neke životinjice s kojim sam jako zadovoljna... a svaku takvu objavim i podijelim - bilo putem društvenih mreža, ili još ljepše zbog većeg formata, na izložbi :)

Nadam se da će Vas ova izložba inspirirati da i sami osvijestite ljepotu koja je tako blizu.

Ovo je link na moj Facebook profil, a fotografije objavljujem i na Instagramu, pa slobodno zapratite :)

Na blogu rijetko objavljujem fotografije, ali na ostalim profilima često... tako da slobodno škicnite čega sve tu ima.

520

Ovo je najnoviji spot koji sam snimila za Zvonimira, snimljen je u crno-bijeloj tehnici, pa ga također možete pogledati, bilo bi mi jako drago.




Mijau

četvrtak , 20.04.2023.

Batman se vraća

ponedjeljak , 27.03.2023.



I uživa u suncu i hladnoj limunadi sretan

Oznake: batman, limunada, proljeće, Sunce, fotografija, žuto

Izložba fotografija

petak , 20.01.2023.



Jako me veseli da vas mogu pozvati na izložbu mojih fotografija u Knjižnici Prečko. Cijeli mjesec pa sve do 9. veljače imate priliku škicnuti fotke koje su stvorene za gledanje u većem formatu. Njih karakteriziraju razigranost, krupni kadrovi, jarke boje i spontani portreti.

Naziv izložbe je 'Miris ljeta' i fotografije koje sam odabrala donose ljetni ugođaj. Nadam se da će vam barem malo ublažiti ovaj siječanjski blues.

Slobodno posjetite i Facebook stranicu Muni Kuper Photography, na kojoj uvijek objavljujem nešto novo.

Za kraj evo i jednog spota koji sam snimila ovo ljeto na Žumberku. Uživajte.

Oznake: fotografija, izložba, muni kuper, photograpy, Životinje, priroda, Miris ljeta, Knjižnica

Samo pozitiva

subota , 01.01.2022.

Puno čokoladnih redova u 2022. godini želi vam Muni Kuper! O da, uz to sreće, zdravlja, mašte, maženja, filmova, šašavosti, dobre poezije, glazbe, humora, ljubavi i koje boce dobrog vina!

Jako me vesele vaše reakcije na fotografije, komentari, a naravno i vaše zanimljive objave... U ovo nenormalno doba, meni osobno najviše znače mali znaci pažnje – a ona se može iskazati na toliko lijepih načina ...
Zato budite pažljivi jedni prema drugima i osjetite ljepotu oko sebe, jer stvarno ima puno razloga za pozitivu

pjeva

Sretan, sretan

subota , 25.12.2021.

Posjetitelj

srijeda , 01.12.2021.

Dejt u Maksimiru

petak , 19.11.2021.

Život bez glazbe... ma nemoguće!

četvrtak , 04.11.2021.

Vani je napokon novi spot koji sam snimila za predivnu pjesmu Zvonimira Varge. Ovaj put lokacije su čudesna Korčula i Orebić koji naprosto fasciniraju svojom nevjerojatnom ljepotom.

Kadrovi uskih šarmantnih kamenih ulica, morski ugođaj i spontani trenuci gradskih šetnji uz pokoju uličnu macu, odmaraju oči i teku kao impresivna cjelina. Ljubav prema prirodi i vizualnom, tako se sjajno nadopunjuju uz ljubav prema glazbi, i tako do izražaja dolazi prava vrijednost umjetnosti.



Prizori zalaska sunca prate stihove „ponoć već se spušta, muziku ja slušam; muzika bi htjela da izliječi me cijela“ i time šalju dovoljno jaku poruku o vrijednosti glazbe, o vrijednosti kvalitetnih pjesama i umjetnosti u našem životu. Život bez glazbe je u Varginom scenariju naprosto nemoguć. Ona je uvijek tu, uz njega. Ona ga liječi i daje mu snagu.

Ako vam već nedostaje morski ugođaj ljeta, onda je ovo pravi video za vas (a da ne pričam koliko neodoljivo umiljatih mačića ima u njemu :)




Ne gledaj dolje :)

četvrtak , 16.09.2021.

<< Arhiva >>