<

>

Neki čudni dani...

petak , 28.08.2020.

Tako je lako utonuti u beznađe. Osjećaj koji nije baš lako ni opisati.
Čudni dani, puni neizvjesnosti, čekanja,
bez pretjeranih ambicija, stojim na mjestu
i čekam neku dobru vijest.

U potrazi za mirom, šetnja Maksimirom

srijeda , 19.08.2020.

Ne znam znate li, ali danas je Svjetski dan fotografije, a to znači da je vrijeme za moju novu objavu :)
U zadnje vrijeme jako mi je praktično slikati mobitelom, iako naravno ništa ne može zamijeniti fotoaparat. Od same pomisli na sve te modele tih magičnih naprava dobivam veliku glavobolju. Ponuda modela je prevelika, svaki ima ono što onaj drugi nema, opcija je previše, a novaca premalo... i tako ja bježim od odluke i odabira svog novog najdražeg škljocastog ljubimca. Jel tako je najlakše, samo pobjeći. Možda sam ja i malo majstor u tome, kao i majstorica pretjerivanja. No, da vas ne zamaram previše svojim ludostima...

Neki dan otišla sam u šetnju našim zelenim Maksimirom u potrazi za mirom i iznenadila se koliko je malo dovoljno da čovjek odmori svoj um i oči. Zeleno, zeleno poput mojih očiju, još zelenije, voda, patkice, začuđujuće brojne i aktivne kornjače i naravno uvijek prisutni komarci. Na plus trideset, moji problemi i brige su se topile brže od maslaca. I jedino što mi je preostalo bilo je hvatanje za moj mobitel - neću reklamirati firmu :) Ali mogu još jednom reklamirati svoju novu stranicu: Muni Kuper Photography: Slobodno navratite.
Zato što fotografija ima smisla samo ako se podijeli. Kao i svaki oblik umjetnosti.
Eto, toliko od mog pametovanja, evo malo i foto-terapije.









Pozivnica

subota , 15.08.2020.









Osim poziva da uživate u ovim morskim prizorima, želim vas pozvati da me pratite i na mojoj novoj Facebook stranici posvećenoj fotografiji. Jako bi mi bilo drago da me posjetite i na drugoj mreži ;) Fotografija će biti puno, tu i tamo koji video, i tko zna što još!

Ovo je link na stranicu: Muni Kuper Photography

Hvala svima na uvijek lijepim komentarima. =)

Stanica za uživanje

ponedjeljak , 10.08.2020.







<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>