Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lilianke

    Na stranu to što je upitno kada će joj doći da sama počne čitati, u principu me i ne zanima, mislim da je ovo dobra i vrijedna stvar.

    Ona upravo hvata zlatnu pticu svog djetinjstva.................to je divno, nema boljeg. Završiti će kada se popuni do vrha, tada će doći nešto novo. Možda će ona čitati tebi, jednom. :D s istom ljubavlju. :))))

    Hauser ima posebno mjesto u mom srcu, da se tak izrazim, odnosno, posebno mi je milo kako je lud i unikatan, super, super, super. Šulić nije loš, al Hauser je samo jedan.
    I kao što vidiš, kao što vidimo, Šulić je izabrao miran život, on je straight, dok je Hauser (ispravno, i teže, a bogatije) pustio da život i dalje izabire njega.......
    ne želimreći da Šulićev odabrani put nije bogat, ali je isti svim ostalim putevima, iako je imao šansu biti nešto drugo.
    Hauser očigledno pušta srcu da ga vodi.
    Teško je to...........
    :)))

    avatar

    18.02.2020. (12:45)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Bokić!
    Da li si čuo za "jutarnje stranice"? Prije 20 godina na dar sam dobila lijepu knjigu "Umjetnikov put" Julie Cameron.
    Ona je prvu stvar ujutro, neposredno po buđenju-pisala misli. Obavezne 3 stranice u teku. Random misli, osjećaji, sve, sve, što je pomislila. :)
    Uglavnom, meni je ta knjiga u tom momentu jako puno pomogla. Bila mi je prekretnica. Preporučam je svima koji "lutaju" i ne znaju kud bi sa sobom. Ne kažem to za tebe. ;)

    Danas mi je stil njezinog obraćanja čitatelju naivan i patetičan, ali pišući jutarnje stranice i prolaženjem svih nivoa "tečaja" koji je sugerirala, silno sam "napredovala" u svom životu, i beskrajno sam zadovoljna zbog toga.
    Ovim naslovom si me podsjetio na "random" pisanje i kako to zapravo uopće i nije nebitno. :)

    avatar

    18.02.2020. (13:49)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Lili, u pravu si, puno je teže pustiti srcu da te vodi nego što bi se reklo. Ja upravo radim na tome, pa govorim iz iskustva. Ali imam čvrst i jasan osjećaj da nema ništa bolje ni vrijednije od toga.

    Divlje srce, nisam čuo za te stranice. Ali, što misliš da ja ovdje radim nego upravo neku svoju inačicu upravo toga? :))

    avatar

    19.02.2020. (15:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...