Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • modrinaneba

    Imam savjet: pitaj ogledalce tko je najlepši i dobit češ pravi odgovor!!! Pusti godine one nisu važne ne Tebi, ni meni...meni još malo i 54:))) ne izgledam ni osječam...to je bitno!!!
    Sunčan Pozdrav!

    avatar

    13.02.2020. (11:16)    -   -   -   -  

  • Irena Pusnik

    A kad si mlad, cijeli dan lijep. Sad treba cekat do predvecerja :)

    avatar

    14.02.2020. (07:21)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    lijepoooo u ljepoti, ljubavi i prihvaćanju....

    avatar

    14.02.2020. (13:41)    -   -   -   -  

  • U prolazu

    Kako kažeš, život nije ravnica, nego pun težih i ljepših trenutaka. Možemo samo željeti da smijeh izbora lice.

    avatar

    14.02.2020. (14:16)    -   -   -   -  

  • jeka

    Uh...osjećam se najbolje do sada,bolje nego ikad nakon 40 , cvjetam i da, lijepa sam si ,baš onako....i uz sve bore osjećam se odlično u sebi . Nema ni prehlada ,ničega:)
    Živjele godine:)
    Jedino malo postajem sebičnija ,hm...
    Radujem se i pedesetima. Sretna sam

    avatar

    14.02.2020. (14:30)    -   -   -   -  

  • isabel

    dijelim Jekine misli u cijelosti, budi sretna
    tp.

    avatar

    14.02.2020. (16:20)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Stariš?... Ma daj.. Žene nikad ne stare, one zriju... Ko vino..
    Dobra ti opaska.. Život nije ravnica.. I nije, to je amolituda za koju neznaš smjer puta..

    avatar

    14.02.2020. (18:33)    -   -   -   -  

  • ivana

    Ponovno se osjećam tako blagoslovljeno u braku nakon što mi je doktor osagiede vratio muža koji se sa mnom razdvojio na dobra 3 mjeseca. Am Ivana Mirjana po imenu iz hrvatstva. Iako imam usta po cijelom tijelu, to neće biti dovoljno da zahvalim doktora Osagiede na pomoći u mom životu. Moj se suprug razdvojio sa mnom 3 mjeseca i bez njega sam bolovao i bolovao. Dakle, svuda sam tražio pomoć, ali ništa nisam uspio sve dok nisam mislio na doktora Osagiedea s kojim sam kontaktirao putem interneta. Objasnio sam mu svoju situaciju i on je obećao da će mi se suprug vratiti u roku od 24 do 48 sati, koliko mi srce još uvijek kuca za njega. Vjerovao sam u njega i on je pripremio čaroliju za mene i moj suprug me nazvao točno kad je doktor Osagiede rekao. On se izjasnio i rekao da me treba nazad, a sada ponovno sretno živimo posljednjih 9 mjeseci. Svi koji čitaju moj članak koji treba pomoć trebaju ga kontaktirati ... E-pošta: doctorosagiede75@gmail.com ili whatsapp i viber na +2349014523836

    avatar

    14.02.2020. (23:25)    -   -   -   -  

  • chablis

    Ja ću se ove godine poželjeti dobrodošlicu svojoj šezdesetoj godini. Imam duboke bore, gravitacija me sve više preuzima, ali iza tih dubokih bora i svega ostalog živi i dijete i djevojka i zrela žena. Nije ni to loše kad od toga ne možeš pobjeći ;)

    avatar

    15.02.2020. (21:17)    -   -   -   -  

  • Shantel

    2820/5000
    Jeste li čuli za velikog čovjeka zvanog Dr Ajayi, on je vrač čarolije, problem koji sam imao u braku doveo me do njega. Imam 51 godinu, moj je brak jednom bio u sumornom stanju jer sam bio u braku 15 godina, a da nisam mogao začeti svog muža, a onda mi je jedne večeri rekao da želi razvod, čak se i odselio iz kuće te večeri nakon odabirom nekih njegovih stvari, izjasnio sam se s njim, ali sve mi je priznanje palo na gluvo uho i to mi je slomilo srce jer sam potražio pomoć iz različitih izvora, ali ništa mi nije radilo. Prolazio sam preko Facebook stranice kada sam vidio ženu svjedočanstvo kako mu čarobnjak pod nazivom dr. Ajayi pomaže da se vrati svom muškarcu nakon 5 godina razdvojenosti, gospođa je prekinula njegove kontakte, uzela sam ih i kontaktirala kotača čarolije. , nije odmah odgovorio, ali kad je konačno to učinio, objasnio sam mu ga, a također mi je postavio nekoliko pitanja na koja sam dao odgovore nakon odjeljka, rekao mi je što treba učiniti i obećati mi da će se moj muž vratiti kući u roku od 72 sata nakon što učinim potrebne stvari, udovoljila sam svemu kako mi je rečeno, vjerujte, iznenadila sam se kad se moj muž vratio kući nakon višemjesečnog odvajanja i sve to zatvorio. Dr Ajayi mi je učinio biljni lijek, rodila sam dječaci blizanci ovo stvarno cementiraju mene i mog supruga i sva hvala ide dr. Ajayi za njegove velike čarolijske moći, a također sam saznao da je pomogao mnogim drugim ljudima, tako da ako prolazite kroz bilo kakvo teško razdoblje u vašoj vezi i želite dugotrajan rješenje kontaktirajte dr. Ajay ja sjajan čarobnjak putem WhatsAppa: +2347084887094 ili e-maila: drajayi1990@gmail.com

    avatar

    29.02.2020. (04:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...