Komentari

dagaz.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Dagaz

  .

  avatar

  21.01.2020. (14:06)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Svaka čast na postu! što se njih (popova) a i njihovih sljedbenika tiče pitanje pobačaja? Edukacija o prevenciji da,ali i pravo na slobodu izbora kod pobačaja treba postojat. Na jednom od portala je netko u komentarima postavio konstataciju: "vraćamo se u srednji vijek" a odgovor drugog komentatora je bio "nismo ni izašli" zato uglavnom te izdogmirane fanatičarske proserotine ne pratim,štedim živce.

  avatar

  21.01.2020. (14:19)    -   -   -   -  

 • Dagaz

  @lucid-theatral - slažem se... pobačaj je čini mi se (uz eutanaziju i seksualnost općenito) najšakljivije pitanje u koje se petljaju svi, a trebali bi samo oni kojih se tiče uz dobro obučene i moralno razvijene stručnjake u tom polju.. E sad, i ti popovi i sljedbenici u svojoj osnovi misle da čine pravu stvar i sigurna sam da je u njihovom djelovanju zaista želja za dobrim djelima, ali kako kažu, put do pakla je popločen najboljim namjerama... Kada sve promatram sa strane i vidim koliko bismo mogli i trebali prvo podržati i pomoći svu djecu koja sada već živa i svjesna pate... Znaš ono, umjesto što 3 sata provedeš ispred bolnice za pobačaje, odi se igrati s djecom u Dom za nezbrinutu djecu 3 sata... Jer ne znaš dal je žena kojoj upravo sudiš na ovom mjestu jer joj nitko kao djetetu nije poklonio 3 minute pažnje...

  avatar

  21.01.2020. (14:38)    -   -   -   -  

 • morska iz dubina

  Jako lijepo napisano.

  avatar

  21.01.2020. (14:39)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  Isus je vrlo jednostavno govorio, a "tumača" Njegovih riječi ima puno... kad poželim Isusovu Riječ, pročitam je onakvu kakva je zapisana i kakva traje već više od 2000 godina

  pobačaj je stvar svake žene osobno, jer se to nalazi u NJENOM tijelu i ona mora sama odlučiti hoće li ili može li donijeti na svijet dijete ili ne može, a razlozi za ne može mogu biti veliki: neimaština, strah, neupućenost, mladost, silovanje, itd. itd. itd.

  zbog toga mi je čudno, da su zagovaratelji zabrane pobačaja većinom muškarci koji nemaju pojma kako se nosi dijete i rađa dijete niti ono raste u njihovom tijelu, već u ženinom tijelu, a isto tako i popovi koji se nikad nisu ženili ni imali djece (ako ćemo po pravilima celibata) i oni onda govore o tome kako se treba živjeti u braku-vezi i u vezi pobačaja!

  pobačaj je jedino stvar svake žene osobno i što će ona odlučiti, tako će biti

  avatar

  21.01.2020. (17:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...