Komentari

dagaz.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Dagaz

    .

    avatar

    16.01.2020. (13:57)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    Novi ministar daje svoj prvi intervju.
    -Prethodna vlada nas je dovela na ivicu provalije. Obećavam da ćemo učiniti veliki korak naprijed. (Ravno u provaliju)

    avatar

    16.01.2020. (16:25)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Proglasi, koliko se ja sjećam, to je rekao još Tito.
    Počinjalo je sa 'Drugovi i drugarice'.

    avatar

    16.01.2020. (16:54)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Posta glede, čemu tolika sekirancija? Već dugo političari laprdaju, a stvarnost nas pljuska i udara nogom u guzicu. Točnije, otkad znam za sebe.

    avatar

    16.01.2020. (17:02)    -   -   -   -  

  • zardoz

    U nekim državama zabranjuju ove zločinačke dizelaše, a kod naših RH kopitara to bi izazvalo revoluciju. STOKO NA VLASTI UVEDITE POREZ NA DIZELAŠE!!!

    avatar

    18.01.2020. (10:49)    -   -   -   -  

  • zardoz

    Najbolja idiotarija su ove kampanje protiv pušenja. Pa koga briga jel' će koji pušač krepati. Udisanje otrova od dizelaša, jel', to nema veze. Kad bi u ovoj bandić-palanci prošetao s plinskom maskom, građani krmci bi me gledali k'o marsovca.

    avatar

    18.01.2020. (11:01)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Možda je tužno da se ja kao mladi čovjek ne opterećujem toliko, ali postalo mi je normalno (a mislim da bi i svakom trebalo postati) da političari govore svašta i da se čini kao da nisu u istoj stvarnosti/dimenziji kao netko tko promišlja i slaže informacije iz okoline u smislenu cjelinu. Dosta mojih prijatelja i poznanika je otišlo u inozemstvo. Mi smo još ovdje, ali je pitanje koliko ćemo još biti. A ne bih htio otići, ali kad nemaš posla, što ćeš? Međutim, ima i drugih načina kako postati utjecajan i bitan - biznis, dobro poslovati, obogatiti se i eto, već te malo više slušaju nego jednog običnog blogera čiji blog nitko ni ne čita. Tako nekako si ti započela post: koga briga, ne? Premalo smo utjecajni. Demokracija je žalosni sustav, ali svatko tko misli da može s jedne pozicije običnog malog glasača bilo što promijeniti u velikim je iluzijama.

    Lijep pozdrav! :)

    avatar

    18.01.2020. (18:31)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Ja sam već odavno svoju realnost preselio u Poljsku, Njemačku, Grčku, Tajvan, Francusku, a evo sad i u Kinu. To nam je naša borba dala! Strašno je kako su nas ugurali natrag u guzicu feudalizma i feudalaca. Da, od 1848 do danas ljudi nisu bili toliko poniženi u vlastitoj zemlji koliko u Lijepoj Njihovoj-ne trebaju nam, očito, okupatori, imamo svoje.

    avatar

    19.01.2020. (05:10)    -   -   -   -  

  • Dagaz

    @proglasi - već samo naučili padati :D
    @lilianke - eto, ima dana kad se sekiram, mislim da je i to dio emocija i stanja svijesti koje je u redu podijeliti, možda se varam... :D

    @zardoz - promet je jedna cijela dimenzija koju bi se dalo urediti...

    @unusual suspect - eto, nekako se držim one da promjene idu od pojedinca dok se ne skupi kritična masa, i da promjene mogu ići odozgora (sa vrha prema dolje), ali i od dolje, nas malih i nevažnih... Mislim da ne bi nikome trebalo biti nevažno što pričaju oni koji nam kroje sudbinu, a najmanje mladim ljudima...isto tako, smatram da postoje i drugi načini na koje možeš postati slušan, a ne moraju uključivati stjecanje materijalnog uspjeha... Super je što možemo razmijeniti različite poglede na istu situaciju :D

    @astrosailor - istina živa :/ i sretno u bijelom svijetu! :D

    avatar

    21.01.2020. (14:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...