Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • TEATRALNI

    Prednovogodišnja tura, sretna ti nova godina i još puno planina :)

    avatar

    31.12.2019. (16:51)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo sa Ivanščice, šteta što nije bila pod snijegom. (Što se tiče utrke 'Hahlići trail' prema naznačenoj visinskoj razlici nečeš ni vidjeti Hahliće (tako se zovu samo lokvice kraj planin. doma po kojima je i nazvan, (dom Hahlić je na cca 1100 m), a vrh Obruča (1377 m) samo iz daljine. Ova jača tura ide do vrha Vidalj (1185 m) koji je malo iznad doma Hahlić prema Mudnoj Doli, pa mi nisu jasni nazivi). Sretna i uspješna Nova 2020.

    avatar

    01.01.2020. (12:05)    -   -   -   -  

  • jelen

    Svaka čast na samotnom usponu na Staru godinu! Ja se nisam sam mogao pokrenuti na tako nešto, a ti nisi me niti zvao :-P Iako onaj stari hodočasnik kojega si sreo, bilo bi lijepo da sam to bio ja kao vremenski putnik iz 31.12. 2049., ali ne znam, valjda bi se bio javio sebi u tome slučaju? Hm... mislim moj običaj je presvlačiti se u šumi po jakom vjetru i u snijegu, prije dva tjedna sam tako na Vučikovcu... post o tome još nažalost nisam niti počeo pripremati, a bilo bi dobro.

    Treća slika odozdo ti je važna stvar! Za svakoga ljubitelja planina kojemu je Ivanščica matična planina osobito je iskustvo vidjeti za vedrog zimskog dana Alpe! Malo ljudi je to vidjelo, mnogi niti ne znaju da je moguće vidjeti Alpe sa Ivanščice. Prvi put kad se to vidi je nezaboravno, ja se sjećam davnih dana kad sam s kolegom @GubecBegom planinario smjerom preko Skalovke na Vrh i već tamo negdje sa vršnih predjela Skalovke smo ugledali taj prizor. A poslije smo se divili i s piramide na Vrhu.
    A ono loptasto brdo u sredini slike lijevo bit će da je Šekolje, istočni vrh Strahinščice, ako se ne varam?

    Sretno na Hahlić trailu!
    Svako dobro u 2020.!

    avatar

    01.01.2020. (18:15)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Lijepo. Prisjetio si me imena staza koja već odavno nisam pomislio, Konj mi je ostao u pamćenju...Pionir mutno. Pogled na Alpe (Kamniške i Savinjske) sa Ivanščice i Sljemena sam vidio i slažem se, uvijek je fantastičan. Istočna Medvednica, preporučam kad su maslačci žuti, do doma na Lipi kroz mlinove i onda hrptop do Sljemena i dole do ...hmm, fali mi nazivlje, davno davno bilo je, ali na Britanca se siđe.

    avatar

    18.01.2020. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...