Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (66)

Marketing


 • TEATRALNI

  ///_-_-//

  avatar

  21.12.2019. (19:40)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  Da, danas se svako naziva 'novinarem'. Kojekakvo smece koje izvitoperuje istinu, manipulise citaocima i bukvalno ih vara.

  avatar

  21.12.2019. (19:49)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Vlad
  Ovo je samo jedan praktičan primijer u skladu sa ovim blogom,kao da taj projekt-serija postoji zbog vijesti a ne obrnuto. Nažalost ima manipulacija u svim sferama ne samo u vijestima o filmu i televiziji. Možeš zamslit koliko su ljudi (koji su pratili seriju) navukli da otvore portal jer su stvarno pomislili da se radi o pravoj tučnjavi a zapavo se radi samo o scenografiji.

  avatar

  21.12.2019. (19:52)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Treba znati zainteresirati čitaoca, makar i ovakvim lažnim vijestima. Izdavač, izdavači postogli su svoj cilj ... prodati vijest. Namjerno sam izbjegao izraz navlakuša jer mi se od navlakuša, sačekuša, sponzoruša i sličnih šušamuša s one strane dunava diže kosa na glavi. Imamo mi svoj krasni hrvatski izričaj pa zašto ga tako zapostavljati, spuštati se na novinski nivo koj si uzeo za temu.

  avatar

  21.12.2019. (20:31)    -   -   -   -  

 • teuta

  Etooooo, napokon novi post hehehhe.

  Nisam pratila seriju tako da ne mogu o njoj napisati svoje mišljenje ali ono s navlakušom se potpuno slažem s tobom.
  Znaš kako se kaže i loša reklama je reklama. Tako nekako. Uglavnom, znaš na što mislim.

  LP šaljem prijatelju.

  avatar

  21.12.2019. (22:29)    -   -   -   -  

 • isabel

  navlačili nas, ne navlačili, razvlačlili, ili uvlačili, istina je da uvijek
  nasjednemo frende
  premorena sam noćas pa odoh u krpe pa se sutra vrnem još koje slovo na ovu temu
  tp.

  avatar

  22.12.2019. (01:12)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  evo, što jedna navlakuša može napraviti :) popularizirati neku predstavu itd., a što jedna "navlakuša" može trolati do besvijesti - ne mogu doći k sebi!!! nevjerojatno, koliko je ta kreatura uporna u neumornom trolanju!!!!! u neumornom vrijeđanju, u neumornoj pakosti, u neumornoj neumornosti zloće, naravno, i to onda kad se vratila iz crkve!!! :)

  avatar

  22.12.2019. (11:29)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -More-ta navodna tučnjava je poslužila da se vijest pročita u svakom slučaju poprilično praktičan potez novinarstva.

  -teuta-vidiš ti to :) a jelda je bolje ovako kad ga nema i nema i onda samo iskrsne? bolje nego kad nabijam post svaki drugi dan ovako je slađe :) samo novnie i portali su si ovime (jer gledanost "vatri ivanjskih" je bila i više nego zadovoljavajuća) napravili posjećenost. Sama gledanost nema puno veze sa vijestima vijseti su nastajale zbog gledanosti znam uglavnom i uglavnom se slažemo :)

  -Isabel-popušili smo (mi koji smo gledali tu ne mislim konkretno i na tebe jer ne znam jesi li gledala) smo se sigurno navukli na priču o "tučnjavi" koje uopće nema osim u scenografiji.

  -shadow-a gledaj,vjerovatno može,doduše ja osobno to još nisam doživio,pogledam ono što mi se svidi i ova tzv sapunica je jedan od mojih tv favorita,nije kao ostale ima dosta dinamičnih scena i akcije što m se sviđa. Mislio sam na navlakušu na novonski tekst ovakvim naslovom su si sigurno kod pubike osigurali čitanost, uglavnom ovo je širenje dezinformacija o nekoj navodnoj tučnjavi koje nije ni bilo. A što više da kažem o toj kreaturi? trola li trola dok ju ne pošalješ tamo gdje sunce ne sija teško da će prestat. Naravno i ekipa u mantijama tu ima svoje prste oni su prvi koji ne slijede Isusa pa tako niti njihove ovce po crkvenom sa mog stajališta stvari stoje ovako: moli se,vjeruj,ne mrzi osim: svih onih koji ne misle kao ti,podvaljuj provociraj vrijeđaj nema veze nakon toga izmoli 10 očenaša i 4 zdravo Marije i sve ti je oprošteno. :)

  avatar

  22.12.2019. (11:42)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @Lucid - da, često novinski članci navuku baš na sebe lažnim informacijama :)

  a o ovoj kreaturi nemam što dodati, već jednostavno uputstvo za upotrebu: izbjegavati u širokom luku!!!

  avatar

  22.12.2019. (11:47)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Da,to im je interes posebno kad projekt ima zavidnu gledanost na ovoj stranici je popis najgledanijeg sadržaja serija iz mog posta je bila na drugom mjestu i onda ovakve dezinformacije kao ova o tučnjavi razultiraju dobrom posječenošću portala koji o njima pišu. A kreatura.... da bar ona hoće izbjegavati nas ali jok! znam ja da visi i na ovom blogu,neka neka znači da vrijedim,ja na njenom nisam bio ni ne mislim tamo nema stvarno ništa što bi mene moglo zanimati.

  avatar

  22.12.2019. (11:59)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  da, nevjerojatno je kako privuku posjećenost svom portalu takvim lažnim vijestima :) ne vjerujem u ta istraživanja, posebno ne ove ankete koje se vrte oko izbora ... svaka stranka ima svoju agenciju koja navlači za njihovog kandidata :)

  a što se tiče "kvalitete postova" te kreature - Bože me sačuvaj takvih škrabotina i takvih "razmišljanja pametne glave" :)

  avatar

  22.12.2019. (12:17)    -   -   -   -  

 • teuta

  Ma, ja vjerujem u tebe u svakoj prilici i odluci...Sretno i pametno na izborima. LP šaljem.

  avatar

  22.12.2019. (12:27)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -teuta-eto,samo malo razjašnjenje na što nišanim. A sad pametno na izborima. Vodim se ovako na poštenje ne računam niti kod lijevih niti desnih,onda rađe biram lijeve ipak su naprednih stavova za razliku od desnice.

  -shadow-Ovo je jedini izvor koji trenutno imam, ima doduše i po forumima i dosta njih je pratilo. Ovo oko izbora je ludnica,danas glasam i to je to :) a postovi kreature su tako kvalitetni,pametni inteligentni kreativni puni ideja i svega navedenog ko govno vitamina :) ps bolje da više ne vodimo raspravu o tako "kvalitetnoj pametnoj kreativnoj i idejnoj" osobi njima nije potrebna hvala pored sve njihove samohvale :D

  avatar

  22.12.2019. (12:28)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @Lucid - upravo tako, ne vjerujem anketama ništa, jer mi glasači ćemo odlučiti tko i zašto :) idemo sad glasati, Davor i ja pa kad se vratim, onda ručak, malo blog, malo Fejs

  (neću uopće komentirati tu kreaturu, svojim riječima je sve rekla o sebi, pa je čak neću ni boldati, jer bi to bilo davanje pažnje nekome tko je nebitan u svakom smislu) :)

  avatar

  22.12.2019. (12:49)    -   -   -   -  

 • isabel

  NIsam gledala, priznajem, ne znam kako mi je promaklo, a pošto
  kiša pada nesmiljeno od rana jutra i ne čini mi se da će tako skoro prestati, pogledam poslije ručka pa se javim opet,tim više što kažeš da je
  vrijedna pogledati,jer apsolutno ne vjerujem tv-promociji, tiskovinama i njihovom pisanju, ma ničemu ispisanom u bilo ,ili na bilo kojem izvoru,oduvijek vjerujem u sud iz prve ruke,a ti to jesi,tebi vjerujem
  tp.

  avatar

  22.12.2019. (12:51)    -   -   -   -  

 • teuta

  Zaista uopće ne sumnjam u tvoj odabir, znam da ćeš pametno odabrati - garant. :))))))))))))))))

  avatar

  22.12.2019. (13:33)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  građansko pravo, ali i dužnost su ispunjeni :) oboje smo glasali isto :)

  avatar

  22.12.2019. (14:14)    -   -   -   -  

 • teuta

  Malo sam i ja gledala. Znači Milanović i dalje vodi???
  Hej prijatelji moji kako ste mi, ha? :)))))))))))))))))

  avatar

  22.12.2019. (21:09)    -   -   -   -  

 • teuta

  Na kojeg Vladu misliš? Ne kužim koje linkove...

  avatar

  22.12.2019. (21:22)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -ISABEL - Na tvom blogu sam ti jednim dijelom odgovorio, živo me zanimaju tvoji dojmovi vidiš na mom blogu je to nešto sasvim drugo od onoga sa raznih portala.

  -SHADOW - i ja obavio građansku dužnost ne zbog dužnosti nego da drugi nebi odlučivali za mene :))

  -Teuta-zasad da, žao mi je da je tako malo glasova za K. P. A vlad... tu ti je gore u komentarima prvi je komentirao :)

  avatar

  22.12.2019. (21:29)    -   -   -   -  

 • isabel

  e sad ovako, godinama u principu ne gledam serije iz jednostavnog razloga što se u pravilu otegnu u trakavicu, kao i ova, ok, odgledala sam isključivo zbog tvojih naputaka 8 ili 9 i bilo mi previše, ne znam uopće u koliko je epizoda snimana, nebitno,ali ono što sam odgledala prvo lokacija radnje fantastično odabrana, glazbeni broj koji prati valjda ključne scene savršeno ukomponiran za moj ukus tek u sceni u vinogradu kada pred oluju vezuju lozje, al ono što me se u cijeloj priči najviše dojmilo jesu tri lika; Marija, Tamara i Andrija, okosnica su i balans po meni cijele priče i ostalih junaka, iako mislim da niti jedno od spomenutih nisu glavne uloge, meni su najjače , Tamara koja gestom , pogledom, skretanjem glave kaže više nego svi skup u nekoliko epizoda, Marija i Andrija balans svima onako raskupušenim u osobnim i zajedničkim ,dubokim problemima.
  humora svako malo; šarmantan ko kramp....-)))
  Jel netko umro?
  Možda nada, ali ona umire zadnja....
  fenimenalno mi ovo , u svakom slučaju zanimljivo , samo brate mili
  neke scene i dijalozi otegnuti u beskonačnost,
  Ne kažem da sve skupa nije vrlo kvalitetno i vrijedno pogledati, eto mene zamorilo pa ne odgledah do kraja.
  Draži su mi filmovi i ne da sada neš kritiziram ,ali osobno bi mi bilo
  puno draže pogledati kao cjelinu, a tema, tema svagdašnja; sve za novac, stanje , imanje i tako to
  hvala ti puno za nevjerojatno kišno poslijepodne koje je eto brže došlo svome kraju uz gledanje ove vrlo dobre serije koja si je uzela vjerojatno najteži zadatak ,ili temu za obraditi; potragu za isitnskom ljubavljui obiteljskom srećom.....
  tp.

  p.s. portale uopće ne pratim, niti jedan, osim ovog blog.hr-a ako se on ubraja u portale tako da nemam pojma o čemu ti drugi pričaju,ili pišu, ali lako mi je zaključiti prateći tebe, kaži mi molim te u koliko je epizoda snimljena čisto da si udovoljim
  duši da bih znala da li sam pogledala barem trećinu?

  avatar

  22.12.2019. (22:26)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Isabel
  Aj da se malo odmaknem od pizdarija koje trenutno gledam (izborna noć) a to ti je tako u toj formi određene scene se stvarno pretvore u trakavicu, i to je jedna od mana ovakvih projekata. Ono što po meni fali u samim kadrovima su neke očite scene koje bi trebale biti emitirane prije recimo neke koja se trenutno odigrava. ( dolazak nekog od likova u sobu pansiona recimo) a oni kadrovi koji toj sceni prethodne (prolazak pored šanka penjenje uz stepenice, ovo je samo jedan od primjera) kao da su odsječeni a jebački fale da bi bilo uvjerljivije izvedeno. Vidiš ti sitni detalji koji su u samoj scenografiji dosta važni, jer mora izgledati realno na određenim mjestima fale uz neke monotone scene (koje sam i ja premotavao jer su mi išle na jetra) su u principu jedina zamjerka sa moje strane. Drugih uglavnom nemam. Tamara je jedan od najzanimljivijih likova svakako u kompletnoj priči ujedno i Ivina prva uloga u dramskoj seriji Filip Juričić isto rastura u ulozi Andrije zanimljiv lik buntovan a situacije u koje se upleću svi glumci zapravo likovi koje si navela... iskreno da ti kažem teško mi se svega sad sjetit, ipak je tu bilo puno događaja unutar serije a govorim i sa vremenskim odmakom. I ja sam u prvom redu za film i kazalište to je ono prioritetno što se televizije (pojedinih serija tiče) iznimka su one poput uspjeha i ove. A koliko epizoda ima,? Nisam ziher ali ima negdje oko sto + možda 120-140 ali nisam ziher, uglavnom sigurno ih ima manje od 150. Sad sam ti možda zbrda - zdola odgovorio ali snaći ćeš se :)

  avatar

  22.12.2019. (22:44)    -   -   -   -  

 • teuta

  HVALA PRIJATELJU! Cijenim to bezgranično. Znaš na što mislim.

  avatar

  22.12.2019. (22:53)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Teuta, nema problema vidi moj odgovor DS

  avatar

  22.12.2019. (23:10)    -   -   -   -  

 • teuta

  Vidjela sam i apsolutno se slažem. Pa čovječe ja ti ne mogu vjerovati što se sve događa na blogu a da to nekažnjeno prolazi.
  On može svakog izvrijeđati, svašta reći i to tako bahato. A drugi to dopuštaju, stvarno to ne mogu shvatiti.
  Ma bolje da šutim.

  Laka ti noć i snivaj lijepe snove prijatelju.

  avatar

  22.12.2019. (23:15)    -   -   -   -  

učitavam...