Komentari

mmarivall.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • marival11

    Idem tamo gdje je sve po mom

    avatar

    14.12.2019. (13:04)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Samo jedan savjet: za pregledavanje tvrtki nemoj koristiti portal poslovna.hr. Znam da je koriste i banke i tvrtke za provjeru poslovanja drugih tvrtki i osoba, ali to je velika pogreška.
    Oni imaju popriličan broj netočnih i nepotpunih podataka, ne ažuriraju redovno, ne provjeravaju vjerodostojno.

    Za provjeru tvrtki preporučam fininfo. hr
    Da, treba se za oba portala platiti/registrirati, stoga nisu dostupni svima, ali ovo je moje osobno iskustvo što je bolje, najtočnije i pouzdanije.

    avatar

    14.12.2019. (14:08)    -   -   -   -  

  • marival11

    Godinama sam prijavljena na Rgfi.javna objava. Registrirana kao Marival ( dakle može se svako prijaviti ). Je da imaju moj mail i ne smijem tu staviti izvješća. Ne vjerujem novinama i portalima.

    avatar

    14.12.2019. (14:29)    -   -   -   -  

  • marival11

    Ispravak netočnog navoda. Vjerujem im kad vidim da je netko doista dao izjavu ( Milanović o ove 3 kile ). Kod Rgfi je problem da podaci kasne, jer je za 2019. rok za dostavu podataka 30.04.2020. Tako da možda ide i sa magarca na konja. O tom, potom. Podaci su na Rgfi u potpunosti istiniti.

    avatar

    14.12.2019. (15:10)    -   -   -   -  

  • eum

    Pametno zboriš, a možda protrči ponovo nakon kampanje...

    avatar

    14.12.2019. (15:39)    -   -   -   -  

  • marival11

    Nikad se ne zna.. Izbori su brzo. Kako bilo da bilo dosadno nam neće biti.

    avatar

    14.12.2019. (16:23)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Ne, nije problem kašnjenje. Znamo da se GFI zakonski predaje do kraja travnja. :)
    Fininfo ima izvrsne i točne podatke o stvarnim vlasnicima, stanju tvrtke, zaposlenima, povezanim subjektima, danima u blokadi, te slično, što je danas vrlo bitno o nekome unaprijed znati u poslovnom svijetu.
    Ne sumnjam u RGFI. Sumnjam u poslovna.hr, koja plasira mnoge netočne podatke o pravnim subjektima, a na cijeni je kao mjerodavna za pretraživanje istih.

    Mišljenje o Z.M. ću ovaj put zadržati za sebe. No nije "moja šalica čaja".

    avatar

    14.12.2019. (16:50)    -   -   -   -  

  • marival11

    Ja nemam problema da napišem kako moj glas neće dobiti nikad više. Na izborima uvijek glasam i najčešće biram po mom sudu najmanje zlo ( i uvijek fulam jer veliko zlo postanu čim se dokopaju vlasti ). Njima sam dala glas na izborima kad su osvojili većinu. Sve što su tada radili dali su mi dovoljno argumenata da za njih više nikada ne glasam.

    avatar

    14.12.2019. (17:01)    -   -   -   -  

  • j.

    veli narod, daj nekome vlast u ruke pa ćeš vidjeti kakav je...
    mislim da su ovi predsjendički izbori, ma koliko to bilo iluzorno, gubljenje vremena, novaca, energije; ako već moramo imati nekoga tko će nas predstavljati vani, neka to bude premijer, minstar vanjskih, ili neka predsjednika bira Sabor, ali na polovici mandata, tako da se mandati ne poklope... jest da ni to nije idealno, ali je barem jeftinije... a što se tiče nacionalne sigurnosti, ima ionako već dovoljno institucija, ureda, vijeća i ostalih koji se time bave, pa se manjak jedne glave među njih petsto neće niti osjetiti :))) pozdrav!

    avatar

    14.12.2019. (20:13)    -   -   -   -  

  • marival11

    Ja sam osobno za to da ih mi biramo. Postoji ipak nešto što bi , po mom mišljenju, trebalo učiniti - ukinuti financiranje stranaka i predsjedničkih kandidata iz državnog proračuna. Stotine milijuna kuna daju se parlamentarnim strankama godišnje. Neka se financiraju iz svojih članarina, a ne iz džepova poreznih obveznika. Što se tiče glava, ne znam bi li za pozitivan pomak bio dovoljan i manjak 500 glava:))). Pozdrav i tebi.

    avatar

    14.12.2019. (21:08)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Po mom mišljenju je najbolje kad bi bila neki sporazumni predsjednički konzilij, znači bar tri do pet predsjednika pa nek ljudi rade i kupe pare kad narod daje i vjeruje.

    avatar

    15.12.2019. (22:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...