Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dugoprugash

    Zlatne žbice - Dinamo

    avatar

    07.11.2019. (14:25)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    kao objektivni promatrač mogu reći, sudac je najveću grešku napravio kad nije svirao penal na Petkoviću, ovaj na Pyatovu je izuzetno glup, ali je bio, također, da je u 93. minuti bilo umjesto Dinamovaca poslat na teren jedanaest blogerica, ne bi izgubile utakmicu

    Dinamo je zaslužio više, ali najviše su si sami krivi, sad je na njima da se iskupe

    avatar

    07.11.2019. (14:35)    -   -   -   -  

  • Euro

    Takvo sto se moze desiti samo nasim klubovima u Europi..

    avatar

    07.11.2019. (16:38)    -   -   -   -  

  • j.

    Ma glavu gore, vratit će se to sigurno, možda već u Milanu. Bjelica i dečki iza sebe vuku brdo rada, truda, poštena pristupa; to što su nakon dvadeset godina opet osvojili srca ljubitelja igre i što ni djeca poput malog Ivanušeca nemaju straha daleko je bitnije od bodova i trofeja. Na koncu i Šahtar je jučer bio bar za milimetar bolji, postojaniji, uporniji. Sve je to igra, a ovakve već davno nismo u našem klupskom nogometu u Europi gledali, valjda još otkad je onaj Varteks davno pao na Mallorci. Ili sezonu-dvije poslije Hajduk sa sjajnom generacijom Sablića, Deranje, Vučka.
    Faul na Petkoviću je bio ali počeo je vani, vrtili su par puta u studiju, tako da to nije bio penal. Ostalo je ok, iako ja već dvije godine isto vičem da je VAR s... jer ljudi nisu roboti. Šta bi tek Ajaxovci nakon onog penala za Bluese trebali reći? One bih papke iz Uefinog boarda koji su to sve smislili batinama tjerao da skaču u šesnaestercu sa rukama uz tijelo metar u zrak u blok, sve dok im ne uspije; j ih prirodni položaj ruke da ih j, da prostite, kladim se da nijedan ne bi uspio :))

    avatar

    07.11.2019. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...