Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • teuta

    Čuj, i poštari su ljudi...neki su bolji, neki ne itd. Ali trebamo ih i bome nahodaju se. Naravno, zna se njihov posao tj. što i kako trebaju raditi i toga bi se trebali pridržavati. LP šaljem.

    avatar

    09.10.2019. (18:52)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    teuta koliko znam takav postupak tim poštarima koji dostavljaju pakete postala je rutina tako da onaj tko čeka lijek preko pošte a ne može zbog bolesti do pošte sa papirom jednostavno mora trpiti bol zahaljujući poštaru dostavljaću koji ni ne pozvoni na portafon kako bi barem provjerio dali je primatelj paketa doma

    avatar

    09.10.2019. (19:30)    -   -   -   -  

  • teuta

    Imaš potpuno pravo i ,eni se to dogodilo nekoliko puta, doduše ne u vezi lijeka ali nebitno....jer mu se jednostavno nije dalo hodati pa mi je ostavio obavijest u kasliću iako sam bila doma.
    Međutim, pošto se mi to dogodilo više puta ja sam se žalila na pravom mjestu i sad je sve ok.

    avatar

    09.10.2019. (21:54)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Kao prvo, nisi napisala kako se često to događa. Ako je to često, tada se moraš žaliti u pošti i vjerujem da će problem biti rješen. Ako se desilo pitanje je zašto se desilo. Ja sam greškom ostavio broj mobitela moje Drage kada sam naručivao Maxteve. Kada je dolazio poštar ju je nazvao, a ona mu je lijepo objasnila grešku i kome treba dati paket. Mogao je lijepo samo ostaviti obajvest a ipak je korektno postupio. Da nije sve ipak samo bijelo moram spomenuti da se ponekada zna desiti da nađemo obavjest. Mislim da je to zadnji puta bilo prije nekoliko godina.

    avatar

    09.10.2019. (22:34)    -   -   -   -  

  • NF

    svugdje isti problemi, posebno kod vnas koji živimo u potkrovljima većih zgrada, ne sjećam se kad mi je poštar donio pošiljku do vrata.

    avatar

    10.10.2019. (06:46)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Negdje sam pročitala da ubuduće poštari neće ni nositi pakete, nego samo ostavljati obavijesti
    blago nama u ovako divno uređenoj državi...

    avatar

    10.10.2019. (12:51)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Ako je govora o običnim poštara, kod nas jih fali...jednom dođe u 10, drugi put u 16...a oni GLS i drugi sa avtima i kombiji so priča za sebe!!!

    avatar

    10.10.2019. (16:56)    -   -   -   -  

  • isabel

    mi nismo imali problema, uvijek nam je naš poštar donosio na vrata pošiljku, ne sjećam da smo ikada našli obavijest u kasliću tako da mi ovo o neobaviještavanju, ili ne provjeravanju da li je primatelj doma skoro pa nevjerojatno, a ovo o čemu Mayday govori istina je
    tp.

    avatar

    10.10.2019. (23:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...