Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • eum

    Da, a što ako Greta otkrije manipulaciju, stvorit će cijelu akrobaciju, i onda - ode teta planeta!

    avatar

    27.09.2019. (00:57)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    U vezi tvog zadnjeg odlomka... iako on zvuči zdravorazumski, i koliko god samoubojstvo čovječanstva djelovalo kao spasonosna stvar za planetu i ostali život na njoj, iz vrlo osobnih i sebičnih razloga bih rekao da me baš briga da li će za kojih sto tisuća godina doći neka druga "ljudska" vrsta, pa početi ponovo na zdravijim temeljima. Mislim, sve te fantazije su, pa, tek fantazije. Pravi izazov je sljedeći: kako u ovom ludilu (mi jesmo usred ludila, ako netko misli da nije tako, taj je potpuno lud) ostati zdrav i funkcionirati kreativno. I možda je riješenje za planetu upravo u kreativnosti i osobnoj transformaciji. Jer potpuno je sigurno da nije u politici.

    avatar

    27.09.2019. (08:47)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nažalost tvoj zaključak je rigorozno rješenje ali jedino stoposto efikasno.

    avatar

    27.09.2019. (22:14)    -   -   -   -  

  • teuta

    Svaka čast Greti, ona je učinila sve što je mogla i vjerujem da će i nastaviti. Ima li to smisla, hoće li to doprijeti do onih najbitnijih i općenito do svih umova nas ljudi? Ne vjerujem.
    Da li je izmanipulirana? Zarađuje li netko na njoj? Možda da ali kako si i napisao, to i nije najbitnije jer Greta je svoje napravila i to srčano i iskreno.
    Tvoj zaključak na kraju djeluje sablasno iako je blizu istine. Pa ipak, ja mislim da će biti nekog učinka, bar se tome duboko nadam. LP

    avatar

    28.09.2019. (16:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...