Komentari

pitamzaprijatelja.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • MissAmy

    Obzirom na (pre)veliku količinu gluposti i baljezganja po internetima, konačno možemo pročitati nešto suvislo i korisno :) Hvala! Na preporučenu FB stranicu, odmah kliknuh i umirem od smijeha :)

    avatar

    20.09.2019. (07:28)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Baš se jučer, s frendom, s kojim dijelim sličan glazbeni ukus (tesali ga u Jabuci) nadmudrivala sto je za nas glazba i što nam ona znači (a znači nam puno). Uz razne doskočice utvrdili smo da je glazba čista ljubav:-))

    avatar

    20.09.2019. (08:16)    -   -   -   -  

  • Kreativni neradnik

    Hvala MissAmy. Poche Muzik je zakon. Ugodno slušanje :)

    avatar

    20.09.2019. (08:16)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Ne znam da li ću poslušati ove pjesme. Možda kasnije. Dakle, kao što vidiš, više ni jedna sekunda nečije pažnje možda ne postoji, a kamoli 3,5...
    U šumi ponude novim izvođačima je sigurno vrlo, vrlo teško, a lakoća snimanja koju nudi digitalno doba vrlo lako se razbije o nepreglednost ponude. To je kao ubaciti kap vode u ocean. I gdje je sada ta kap? Tko bi ga znao, izgubila se negdje.

    avatar

    20.09.2019. (09:47)    -   -   -   -  

  • Kreativni neradnik

    The Art Of Being Yourself, potpuno si u pravu, na žalost. Ali hvala ti na tvojih minutu dvije za čitanje teksta i komentar :)

    avatar

    20.09.2019. (11:35)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Zapravo je na to otišlo minimum 3 minute, možda čak i 4, mjerio bih da sam pomislio da će mi trebati taj podatak, hahaha. Ali čuj, tekst ti je dobar, pitak i informativan (ti kao da ne pišeš prvi put:), s poantama s kojima se i sam slažem.

    avatar

    20.09.2019. (11:41)    -   -   -   -  

  • Kreativni neradnik

    The Art Of Being Yourself, hvala ti puno. Ovo mi je tek drugi tekst ovdje, pa se još tražim. Nadam se da se budem i našao jednom :)

    avatar

    20.09.2019. (20:31)    -   -   -   -  

  • lief erikson

    Kako sam stariji, to imam manje želje/volje, ne znam ni ja čega, za otkrivanjem novih izvođača... a recimo manje sam izbirljiv sad nego ranije što se žanrova tiče... jednom prilikom sam naletio na anketu na stranici od Pipsa; U kojem omjeru su vam važni muzika i riječi u pjesmama koje volite? Odgovori su bili ponuđeni u postocima i bilo je svakakvih odgovora... Slažem se da su sekunde u pitanju oko (konačnog) suda a ja, kad si i već dam truda okop slušanja meni novih izvođača, često pustim song i na drugoj stranici otvorim lyricse... nekada sjedne na prvu a nekada ne, isto kao i recimo novi albumi nekih od nama najdražih bandova... da treba dati priliku mladim bandovima - treba, da li to radim - rijetko... a možda nam je samo dosta lažnih promocija i mislimo ako nešto vrjedi, isplivati će samo... da ne duljim (kasno za to..), sve se svodi da li smo raspoloženi ili ne, bez obzira na promociju, preporuku bliskih ljudi itd...

    avatar

    22.09.2019. (10:32)    -   -   -   -  

  • Kreativni neradnik

    Leif Erikson, ankete Pipsa su zakon. A i njihova fejs stranica. Mislim da Dubravko to sam radi.

    avatar

    23.09.2019. (10:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...