Kič ili nekič meni je to jako simpatično i sviđa mi se to. Zastavica, pa pijetao itd. Koliko znam toga ima u Češkoj. Interesantno tako mali, (netko bi rekao) a može toliko obogatiti nečiji krov. LP šaljem.
P.S: Hvala ti na komentaru kod mene i napomeni što nisam spomenula u receptu šećer.
25.08.2019. (13:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma sve pet, Teuto... he he... Ja ga. šećer, inače izbjegavam, ali mi paše kad mi netko sugerira neku nominalnu količinu... koju onda imam gušta reducirati... ili nadomjestiti medom (po mogućnosti s đumbirom). Čekam da istrčiš sa (sličnim) "pofeznima" koji su, navodno, bavarsko-češkog porijekla, a koje je, paradoksalno, skoro najbolje jesti s pekmezom... Huh ta slano-slatka kombinacija!
25.08.2019. (15:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Imaš pravo, vidi se da znaš. Kod nas je često slatko-slana kombinacija. Kao na pr. placki s pekmezom od šljiva, pa salata od krastavaca u koju se dodaje i šećer, itd. Nisam ni ja ljubitelj šećera, zaista je bolje koristiti med pa i zdravije, naravno. U žemlovku svatko stavlja šećera po svojoj želji i ukusu. Đumbir je izvrstan, volim ga.
25.08.2019. (15:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ona treća i četvrta etaža mi zaista djeluju nestvarno,al ova posljednja kućica-košnica mi mrak, ma sve je lijepo, uredno, čisto, znaju ljudi kako treba, svaka čast tp.
31.08.2019. (22:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
robyn
Lijepo, maštovito...
25.08.2019. (10:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Kič ili nekič meni je to jako simpatično i sviđa mi se to. Zastavica, pa pijetao itd. Koliko znam toga ima u Češkoj. Interesantno tako mali, (netko bi rekao) a može toliko obogatiti nečiji krov.
LP šaljem.
P.S: Hvala ti na komentaru kod mene i napomeni što nisam spomenula u receptu šećer.
25.08.2019. (13:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Klik
Ma sve pet, Teuto... he he... Ja ga. šećer, inače izbjegavam, ali mi paše kad mi netko sugerira neku nominalnu količinu... koju onda imam gušta reducirati... ili nadomjestiti medom (po mogućnosti s đumbirom).
Čekam da istrčiš sa (sličnim) "pofeznima" koji su, navodno, bavarsko-češkog porijekla, a koje je, paradoksalno, skoro najbolje jesti s pekmezom... Huh ta slano-slatka kombinacija!
25.08.2019. (15:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Imaš pravo, vidi se da znaš. Kod nas je često slatko-slana kombinacija. Kao na pr. placki s pekmezom od šljiva, pa salata od krastavaca u koju se dodaje i šećer, itd.
Nisam ni ja ljubitelj šećera, zaista je bolje koristiti med pa i zdravije, naravno. U žemlovku svatko stavlja šećera po svojoj želji i ukusu. Đumbir je izvrstan, volim ga.
25.08.2019. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Odlično uočeno, bravo za lijep prikaz.
25.08.2019. (16:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
isabel
ona treća i četvrta etaža mi zaista djeluju nestvarno,al
ova posljednja kućica-košnica mi mrak, ma sve je
lijepo, uredno, čisto, znaju ljudi kako treba,
svaka čast
tp.
31.08.2019. (22:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...