Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


 • Vrtlog_

  jk

  avatar

  25.07.2019. (18:57)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Thompson je pseudo rvat i sank patriot manipulator visokog kalibra koji od svog navodnog domoljublja zarađuje i ne osuđuje pojavu ustašoidnih seronja većinom klinaca na svojim koncertima,pozdravlja ustaštvo,crkvu popove i slične. A na jednom od koncerata prije 5godina je lobirao za onu odvratnu babetinu markićku i njenu inicijativu. Vrlo dobro manipulira masama širi desničarenje i feudalizam. Još samo fali da se kandidira kao i škoro.

  avatar

  25.07.2019. (19:26)    -   -   -   -  

 • Nije kako Ana misli

  Lucid-Luckane,di si ti bija kad je Thompson bija na prvoj crti bojišnice?Možda još u pizdi materinoj,možda sa četnicima u propaloj i samoproglašenoj SAO Krajini.Opet rokćeš pa se čudiš što te nitko nizašto ne šljivi.Ti pisa a guzica prdila,svejedno.

  avatar

  25.07.2019. (19:35)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Miroljube
  A di si ti bio kad se trebalo boriti za Hrvatsku? Skrivao si se po dojclandu zato ne jebi po tavanu jer si zadnji koji može išta pisat na tu temu. I četnik je tebe možda ujebo tako da te svoje frustracije zadrži za sebe. Nama normalnim hrvatima takvi kao ti i thompson nisu potrebni jer ste najobičniji paraziti koji uništavate demokratsko društvo i civilizacijsku modernu. Pogledaj malo moj blog krele blesavo pa vidi koliko je moj blog popularan prate ga najkvalitetniji blogeri u blogosferi a tvoje debilarije nemogu potrajati duže od pola sata jer ti sve bude pobrisano kako i zaslužujes. A sad fino odjebi i ne uzurpiraj tuđi blog za obraćanje meni. I još nešto kad bi više čitao a manje srao već bi odavno znao koliko je to meni godina, tako da 91 sa svojih 6 nisam niti mogao biti na crti retardu bolesni.

  avatar

  25.07.2019. (19:51)    -   -   -   -  

 • Nije kako Ana misli

  Lucid,ti nemaš pravo na tuđem blogu,posebno kod onako lipe Thompsove pisme,pljuvati po jednom estradnom umjetniku,po hrvatskom doboljublju i zato se ne čudi mom komentaru.Kad bi svi bili ki i ti,Hrvatske davno nebi bilo.

  avatar

  25.07.2019. (20:23)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Miroljube
  Odjebi ti si taj koji treba zasutjet. Ako je thompson umjetnik ja sam darth vader. Umjetnik je Frljić, Taufer,Boris Dvornik....a ne tvoj ljubljeni parazit. Takvi mlatimudani poput tebe su i sjebali Hrvatsku i njeno stanovništvo,modernizam će pobijediti i istinska demokracija a takvi poput tebe mogu pjevat borbene jer vam je odzvonilo.

  avatar

  25.07.2019. (20:28)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  Miroljube, najjače mi je kad se neko na spomen Thompsona poziva na domoviinski rat. Nisu ustaše obranile Hrvatsku, nego normalni ljudi koji su se borili za svoj opstanak. A ustaše su i u ovom ratu činile zločine i zato su neki i osuđeni u Haagu. Zbog ovakvih poput Thompsona je Hrvatska mogla izgubit sve u drugom svjetskom ratu, ali na sriću partizani su pobijedili i Hrvatska je opstala ko država, sa istrom i Dalmacijom koju je Pavelić proda Talijanima.

  Lucid.Theatral, slažem se sa svime što si napisa.

  avatar

  25.07.2019. (20:54)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Evo nešto za raspoloženje, thompson u pravom izdanju u verziji vatrogasaca čuješ li me kako čuju mi se noge :) e ovo je umjetnost, imitacija glasa scenski nastup kostimografija. Niti sam kao sljedbenik dramske umjetnosti nebi ovo bolje iscenirao :)

  Ps naravno da se slažemo kolega po svjetonazorskim pitanjima, modernizam i istinska demokracija trebaju pobijediti a lažno domoljublje nikom nije potrebno.

  avatar

  25.07.2019. (21:05)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  Znam za tu od vatrogasaca haha. Jeste kolege smo, po piitanju svjetonazora i mišljenja. :)

  avatar

  25.07.2019. (21:11)    -   -   -   -  

 • EuM

  Domoljublje je ljubav prema svojoj zemlji i svom narodu, to nekima nažalost smeta... Taj neće reći ova pjesma od Tompsona mi ne odgovara jer je malo pretjerao, ne, on će ga ocrniti, a to što ga 90 osto domoljuba cijeni podržava i voli to mu ne smeta, jer je on "ugrožen" kada Tompson pjeva. Pa neka je, jadan.

  avatar

  26.07.2019. (00:07)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  Ako je tebi Eum domoljubno veličat fašizam, ustaštvo, ideologiju koja je vršila genocid nad Židovima, Romima, Srbima, ubijala i Hrvate neistomišljenike, eto ti, budi domoljub.

  avatar

  26.07.2019. (02:09)    -   -   -   -  

 • Mirče

  Sjene iz djevojčicinih snova,da li to bili ustaše ili domobrani iz drugog svitskog rata ili HOS,hrvatski branitelji iz Domovinskog rata devedesetih je svejedno.Branila se Hrvatska,hrvatski puk od krvoloka srbočetnika.Zašto je Pavelić onako reagirao i zašto uspostava NDH?
  Nije dozvolio da hrvatski puk živi pod ropstvom Aleksandra Karađorđevića.Thompson je u pravu.Njega je isto parilo to srbočetničko divljanje.I na kraju,tko ti je taj Miralem?
  Sanjaj i dalje SAO Krajinu.

  avatar

  26.07.2019. (08:03)    -   -   -   -  

 • Kad netko ne razumi

  Proklete sotone
  01/30/2011 (blog)


  Marko Perković Thompson,ponos hrvatskog naroda.

  Previše je tih sotona
  na hrvatskim blogovima
  koji kontra Thompsona
  nek se diče rogovima.

  Što im strše iznad glave
  i nikad im neće pući
  a zbog duše im nezdrave
  sami sebe će dotući.

  Tko god mrzi našeg Marka
  hrvatskoga domoljuba
  branitelja i junaka
  tog nek prati bolest guba.

  Blog hrvatski,ateizam
  donosi u jednom postu
  svu gorčinu i sadizam
  samom sebi na sramotu
  uz četništvo i srbizam
  prosipaju svoj rasizam.

  Zauzdajmo budalaše
  ali hrabro i za vike
  koji kontra Lipe naše
  šalju mržnju i kritike.

  Takvima se na rep stalo
  još u ratu Domovinskom
  još uvik im vatre malo
  prkosimo zlu četničkom.

  Neka živi Kroatia
  nek se čuje pisma prava
  pisma draga,najmilija
  od Marka iz Čavoglava.

  Naslov pjesme kopirati,unijeti na Google,kliknuti,otvorit će se u originalu.

  avatar

  26.07.2019. (08:26)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Miroljube
  Tebi tona farmacije najnovijeg eksperimentalnog anti shizofrenog sredstva nebi pomogla. Jebo te pavelić da te jebo taj krvnik zločinac i izdajnik hrvatskog naroda. Odi u Madrid i ridaj mu na grobu. Usraše se nikad nisu borile za Rvatsku nego su ju pljačkali, rasprodavali i kao što naelektrisani kaže ubijali i hrvate neistomišljenike. I onda se nađe budala poput tebe koja to veliča. Usraše i četnici su isto, tako da ih ti kao ustašoid nemaš razloga napadat.

  avatar

  26.07.2019. (08:30)    -   -   -   -  

 • Kad netko ne razumi

  Budale,a tebe i takve uvik nadjebu.
  Smišno.

  avatar

  26.07.2019. (08:35)    -   -   -   -  

 • Mario-Mirčetov sin

  Prije svega najiskrenije isprike za ponašanje mog umno poremećenog oca kojem Miroljub i jest pravo ime. Glumi hrvatinu i domoljuba a kao što gospodin Theatral kaže skrivao se po Njemačkoj kad se za Hrvatsku trebalo boriti.a boli ga i činjenica da nismo hrvati,iako smo rođeni u Hrvatskoj prava je istina da smo srbi jer su nam korijeni od tamo. Moju mamu a svoju suprugu redovito je mlatio i u pijanom i u trijeznom stanju, već je bio na gomili psiholoških procijena i on je slučaj kojem nema pomoći. Njegova kćer a moja sestra udala se za srbina i tad je popizdio i skoro ju zadavio,srećom je policija bila brža pa je hospitaliziran bio na prislino liječenje. A osim svega ima homoseksualnih sklonosti pa napada homoseksualce misleći da će njegov odnos sa muškarcima ostati tajna. Najbolje da ga prijavljujete kao spam i brisete još jednom isprike u njegovo ime. Što se Thompsona tiče mislim isto kao domaćin bloga i Theatral. Domaćinu još jednom isprike na ispadima mog ludog oca kojem sam zakonski zabranio da viđa moju djecu.

  Mario-Mirchetov sin.

  avatar

  26.07.2019. (13:33)    -   -   -   -  

 • arachide

  Lucid, ružno je sve što kažete.

  avatar

  26.07.2019. (14:28)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  Ustaše nisu branile nikoga. Ako je neko branija Hrvatsku onda su to partizani. Jer ustaše s u bili kvislinzi koji su s nacistima provodili genocidnu poitiku prema Jevrejima, Romima i Srbima. To kako su Hrvati tretiranu u Kraljevini Jugoslaviji nije nikakvo opravdanje za fašizam. A HOS su isto ustaše i ne zaslužuju da ih se slavi, i triba im zabranit pozdrav 'za dom spremni'. Igrom slučaja postavili ploču s tim pozdravom u Jasenovcu, da pljunu na sve žrtve koje su poubijane u tom logoru. Ako tebi nije jasno šta je problem s ustašama i ako je tebi opravdan gennocid, okupacija Bosne i Hercegovine, onda ti ja neman dalje šta reć, sve dalje je uzaludno trošenje riči na jednog fašistu.

  arachide, Ako ti je ružno sve što Lucid kaže, onda ti je ružna istina. :)

  avatar

  26.07.2019. (15:09)    -   -   -   -  

 • M. P. ThoMPson

  Činjenica je što ovi ustašoid i "domoljubni", seronje potvrđuju da je kriterij za biti pravi veliki domoljub i hrvat da moraš voljeti thompsona i njegov ustašluk. Sramotno je za naš narod takvo "domoljublje" thompson koji je glasač smrdljivog hdz-a koji kroz svoje pjesme upućuje poruke lažnog patriotizma manipulirao masama zgrče lovu na tome otvoreno podržava jednoumlja, klerikalizam feudalizam i kapitalizam,. Da je on neki domoljub i branitelj pokrilo bi se po tintari i zavezao revljavu gubicu, jer niti jedan pravi branitelj koji voli Hrvatsku i za nju se borio nije mogao niti pretpostaviti da će njegova borba rezultirati borbom za truli kapitalizam, primitivizam, klerikalizam lopovluka i hrpu povamoirenih ustašoidnih marginalnih stvorova koji viču "za dom spremni" pravdajući to starohrvatskim pozdravom što je motorna laž. Stari pozdrav je za domovinu. Ne za dom i bez odgovora spremni. Dakle komentari prethodnika su i više nego na mjestu.

  avatar

  26.07.2019. (15:48)    -   -   -   -  

 • Vrtlog_

  M. P. Thompson, potpuno si u pravu.

  avatar

  26.07.2019. (16:45)    -   -   -   -  

 • Kad netko ne razumi

  Sjene iz djevojčicinih snova,sve ove komentare neregistrirano osim one pod Mirche piše Lucid-Theatral.Može se otkrit po njegovoj IP adresi i to je nepobitno.A ti,napisao sam ti,sanjaj Miloševića i veliku Srbiju,Martića,Babića i SAO Krajinu.

  avatar

  26.07.2019. (18:00)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Miroljube
  Prestala djelovati terapija? Uzmi novu i po mogućnosti se predoziraj.vidiš da te i rođeni sin pljunuo i pokazao te u pravom svijetlu pa što još ja moram dodat?

  avatar

  26.07.2019. (18:36)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...