Komentari

pisanjekaosan.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • bezdušelijepa

    :)

    avatar

    30.06.2019. (22:46)    -   -   -   -  

  • eum

    Prava osoba je dobitak na bingu, a i sam treba poticati pravu osobu svojim razumijevanjem i kompromisima, jer niko nije savešen, a kada se dvoje dopunjava treći u tom smislu nije potreban i niko im se ne bi trebao mješati u intimne odnose ni društvo ni šira rodbina... Tek tada biljkas koju dvoje zalijeva u dobru i ljubavi rađe plodove života...

    avatar

    01.07.2019. (10:21)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Jako dobar post. I sama sam par puta na blogu ovo iznijela. Važno je da nekoga imaš, a sad da li te verbalno, fizički ili bilo kako zlostavlja nije važno. U našem društvu je važan društveni status i ispunjavanje normi, a da ne govorim o onom da se moraš pojavljivati na određenim mjestima, biti viđen. Usporedbe radi, kada se govori o istospolnim zajednicama, onda ih se osuđuje, nije prirodno, a ta zajednica može biti stabilna. Glavnom da upiru prstom u onu zajednicu muškarca i žene gdje vlada nestabilnost i nezadovoljstvo. Ili znam puno primjera gdje su zlostavljači vrlo cijenjeni u društvu jer eto, imaju brak i djecu, a što se događa iza "kulise" nije njihova stvar, ne bi se trebali miješati. ;)

    avatar

    01.07.2019. (10:48)    -   -   -   -  

  • isabel

    Vrhunski post o svemu što bi trebalo biti, a nažalost
    u većini slučajeva ne bude.
    tp.

    avatar

    01.07.2019. (20:20)    -   -   -   -  

  • j.

    Puno je u tome, da tako moram reći, na žalost - sreće: na koga ćeš naići i hoćeš li se sa nekim mimoići u nepovrat, kao dva oblačka na nebu. Poslije, dosta je to i pitanje truda da se drugoga čuje, shvati, a nadasve i stvar očekivanja, odnosno svijesti da jedino davanje sebe - istinski usrećuje.
    Svakako se slažem da ostajanje u lošoj vezi nije dobra stvar, pogotovo ako smo s naše strane pokušali sve da ne bude loša.
    Pozdrav!

    avatar

    01.07.2019. (21:48)    -   -   -   -  

  • bezdušelijepa

    Hvala svima na divnim komentarima! Slažem se sa svima! :))

    avatar

    01.07.2019. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...