Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Elyca

    Kapitalu treba zaglupljen čovjek da ga može lakše kontrolirat!

    avatar

    07.06.2019. (11:17)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Imam 75 godina. 12 godina imam svoj blog. Nisam opsjednut surfanje, pogledam vijest i pročitam koju kolumnu. Nedavno sam otvorio FB. To je prelilo čašu. Otišao sam u knjižnicu i posudio Moju borbu norveškog pisca Knausgarda. Pet knjiga ukupno 3500 stranica. Kao da sam popio protuotrov za isprazni Internet. Gledat ću da ga što manje koristim, prvenstveno za poruke i bankarske transakcije. Ostalo ću smanjiti na minimum.

    avatar

    08.06.2019. (22:44)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Elyca, ne samo kapitalu, zaglupljen čovjek je općenito poželjan, i kapitalu i političarima i religijama. Glup čovjek je najtraženija roba bez koje bi cijelo tržište otišlo kvragu... dakle tamo gdje mu je i mjesto.

    semper, negdje se čaša mora preliti, negdje mora biti granica i kad se to desi, tada se radi o praktički revoluciji u životu pojedinca. Ali ja vidim da se mnogima čaše preljevaju već jako dugo, ali oni ne vide problem u tome. Meni je poseban izazov: kako kćerki od skoro 8 godina odgodit posjedovanje "pametnog telefona" sljedećih barem nekoliko godina. Pri tome mi je jasno da sama u situaciji koju je opisao Spitzerov podržavatelj koji je njegov trud usporedio s borbom s farmama vjetra. No, vidjet ćemo, ja sam tvrdoglav.

    avatar

    10.06.2019. (08:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...