Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Sjene iz djevojčicinih snova

  č

  avatar

  06.06.2019. (16:56)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Ja nisam na fejsu, ali evo ima sličnih primjera i ovdje na blogu posebno zapravo jedino od kojekakvih šank patriota i velikih rvatina. Ako pogledaš arhivu mojih postova na blogu, posebno ljeto-jesen prošle godine naći ćeš kojekakve spam komentare koje upravo isti ti trolovi ostavljaju. Što se njih tiče prva reakcija mi je bila onaj obrambeni impuls na uvrede uvredama nikad im nisam brisao komentare jer bi im tako samo potvrdio "da su u pravu" a ovako im stoje na vječnu sramotu. S druge strane dijelim isti osjećaj da to iz onog prvog impulsa napad-obrana pređe u zabavu jer takvima su argumenti, elokvencija, i verbalne sposobnosti uglavnom na nuli. Ja sam uvijek za to da svojim komentarima govore o sebi a bilo ih je svakakvih. A najveća ironija je u tome da se obično ne znaju povući i prekinut sa provokacija a niti onda kad su narodski rečeno popušili. Rade samo još veće budale od sebe ali to ipak ne ide na moju štetu, štoviše zabavlja me :)

  avatar

  06.06.2019. (18:48)    -   -   -   -  

 • Sjene iz djevojčicinih snova

  I ja na matičnom blogu imam takvih komentara, matični mi je blog na blogger.ba, ovdje kopi pejstam teksstove. Kad ne shvaćaš osobno, to jest kad svaćaš da je ta ljutnja zapravo njihova slabost, onda ti komentari i rasprave mogu bit i zabavne.

  avatar

  06.06.2019. (19:13)    -   -   -   -  

 • Bauštelac

  Malo je reći da se naljutim kad dobijem ljutka na svoju objavu

  avatar

  06.06.2019. (21:29)    -   -   -   -  

 • Sjene iz djevojčicinih snova

  Ne daj se upecat Bauštelac :)

  avatar

  06.06.2019. (21:34)    -   -   -   -  

 • Krotiteljica

  Ljutica, ljutko, svi ti emotikoni služe kako bi se emotivno izrazili. Tj. izrazili svoje mišljenje i osjećaje. Meni se digne tlak od lajkanja i prsta gore, glupih komentara....
  Eto, pošalji mi status da ubacim koji emotikoni.....
  đŸÂ˜Ą đŸÂ˜đŸÂ˜Ź

  avatar

  07.06.2019. (07:25)    -   -   -   -  

 • The Art Of Being Yourself

  Ti si, u osnovi, iskren tip i to je već jedna dobra polazišna točka.
  Ovaj mehanizam koji si detektirao na naizgled banalnom pitanju, je potpuno točan. To isto tako funkcionira i u bilo kojem drugom slučaju. Zanimljivo je usporediti tvoju prvu reakciju, koja je bila naprosto automatska i drugu, u kojoj je uključena svijest, koja je dovela do potpune promjene perspektive, pa čak i do toga da ti je sada taj emoticon smiješan. Poanta je da smo mi odgovorni za svoje reakcije, a drugi za svoje i tko to uspije usvojiti, već je puno napravio. Meni je ova tema prezanimljiva, pa se moram po malo i natjerati da stavim točku.

  avatar

  07.06.2019. (09:28)    -   -   -   -  

 • Sjene iz djevojčicinih snova

  Krotiteljica, do tebe je to što ti se digne tlak, to moš naučit i kontrolisat.

  The art of being yourself, jest, iskren san sam sa sobom i to otvara mogućnost za ovaj uvid. I jest, baš je zanimljiv taj totalni šift percepcije, iz mene ljutog i to da mi je smiješno i to što san se ja naljutija, i ljutnja te osobe što mi je stavila taj emoticon. Sad mi je to npr totalno logično da je smiješno, jer nema veze sa mnom, u biti samo pokazuje svoju vlastitu slabost svojom ljutnjom. Mislin da je ključno to što tu ljutnju, nako što san je osvijestija, nisan doživljava lično. Onda mi je postala smiješna.

  avatar

  07.06.2019. (12:10)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...