Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • TEATRALNI

    Ma te norijade su totalna kretenarija. Moja je bila dosta davno,i nisam bio na njoj a i nitko iz mog bivšeg razreda. Jednostavno smo svi imali svaki svoj film. Najgore od svega je to njihovo divljanje i razbijanje boca po cesti, i to da nemogu normalno prošetati gradom zbog gužve koju isti rade na ulicama. Za normalne izlaske i zabavu sam uvijek ali ovo opijanje po gradu i razbijanje boca je na razini primata. Ne pronalazim u tome niti natruhe zabave a nisam niti onda kad sam bio maturant. A pred par godina na jednoj od tih norijada je bilo slučajeva ozljeda i sl.

    avatar

    23.05.2019. (11:27)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Zvijezdo-dobro si ovo primjetila. Današnju dicu ništa ne zanima i sve im je dostupno.

    avatar

    23.05.2019. (11:42)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Ne mogu shvatiti nikakvo slavlje uz uništavanje, to nije slavlje,
    to je divljanje. O razini znanja bolje ne pričati, sinoć sam gledala,
    mnogi ne znaju osnovno. Nema veze, bavit će se politikom a tamo
    stvarno nema veze tko je napisao Zločin i kaznu:)

    avatar

    23.05.2019. (13:14)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    To je to doba interneta i digitalnog vremena. Samo društvene mreže, a prave lekcije se uče vani... ;)

    avatar

    23.05.2019. (18:43)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Život funkcionira na principu uzroka i posljedice i baš nikakvom logikom posljedica ne može biti kriva za uzrok. Dakle, djeca nisu produkt svemiraca, ili sunčevih pjega i Saturnovog prstenja, nego upravo nas koji smo ovdje došli prije njih. Ova djeca, da su onako baš ljudski i moralno prava, ne bi nas zasipala brašnom, i maltretirala zviždaljkama, nego bi nas udavila kao štakore, da ne trepnu, jer svijet koji smo im ostavili je sramota, ali evidentno ne njihova, nego naša. Kužiš stara moja, u ovoj priči smo mi negativci, a oni žrtve. Uz nas, vrhunske seronje ni oni neće biti bolji, što na žalost prije ili kasnije mora zatvoriti krug ništavila. Čovječanstvu se ne piše dobro, i samo kataklizma većih razmjera može koliko toliko očistiti zlu krv koja se nakupila. Moli boga da ne budeš tu kada otrežnjenje i zaslužena kazna krenu, jer oni neće imati što izgubiti, a mi sve, od sebe, do njih ;)

    avatar

    24.05.2019. (01:47)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Kompjuteri, roboti, umjetna inteligencija, rukovodi se logikom. Zaključak logike je da ljudi, kakve znamo danas, jednostavno ne valjaju, da su dio greške u beskonačnim životnim evolucijskim permutacijama, i bilo bi svrhovito eliminirati ih, a upravo to će se i desiti. Nećemo to učiniti mi, sadašnji ljudi, ogrezli u inertnost, indolentnost i kukavičluku, ali eto, već neka dolazeća generacija, neće imati drugog izbora, morat će srušiti sve, da bi bar nešto ostalo ;)
    P.S. Znam, sada sam malo pretjerao, stavljajući na kušnju tvoje mogućnosti, ali eto, i to je samo dokaz priče koju ti pričam. Da sam i ja neki bolji, poslao bi ti pusu za laku noć, šutio i čekao da nas sve stigne zasluženo, pa tko shvati, shvati, a tko ne, bit će mu krive krijesnice, atomi ugljika ili maturanti.

    avatar

    24.05.2019. (02:01)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Hoću reći: Pusa i laka ti noć,
    i neka te ne zbunjuju izgubljeni kao ja ;)
    P.S.
    Ipak, ako ćeš ikada imati vremena, razmisli, ako ...

    avatar

    24.05.2019. (03:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...