Komentari

chiaraslife.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sjedokosi

    Kad me netko pita kako si? odgovaram to je već bilo...
    Balet i sve oko njega nije bio tvoj izbor. Iz svega toga jednom se pojavi ono DOSTA JE BILO. I što sad? Samo hrabro naprijed. Ali uvijek se nađe ovo ALI

    avatar

    20.02.2019. (07:00)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Dobrodošla i dugooo se zadržala ovdje!
    Meni je blog puno pomogao. lakše se nosim sa svim problemima i mukama kad se ovdje ispušem. Vidim da si jako mlada i zato se ne zabrinjavaj oko prijatelja. Svi smo mi prošli te krize i ne povlači se u sebe. Budi što jesi bez ikakvog bježanja i vjeruj mi, sve će doći na svoje. Kako kažeš-trud se uvijek isplati!

    avatar

    20.02.2019. (07:34)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    nema se tu šta puno pametnog za kazati. ljudi dolaze, prolaze i odlaze iz života, ne treba se 'razapeti' zadržati ih a još manje nešto očekivati jer tko puno očekuje i živi u nadi umire razočaran. nađi sebi nekog momka, jer ipak vi žene birate, a u dvoje je lakše. stoga se lipo opusti al se nemoj prepustiti i uživaj u raznolikosti. mislim da je pisanje dobar način za izbacivanje frustracija, nekad uspješnije nekad manje, al svakako oslobađajući

    avatar

    20.02.2019. (09:00)    -   -   -   -  

  • teuta

    Najgore je osjećati gubitak samopouzdanja, to dovodi pak do nesigurnosti i straha od novih izazova u životu koji neminovno dolaze.
    Blog zaista služi kao ispušni ventil ali ne samo to, već se tu stvaraju virtualna prijateljstva i na kraju krajeva, blog ti može služiti kao imaginarni prijatelj kojemu se povjeravaš.

    Želim ti pun sreće u bloganju. LP

    avatar

    20.02.2019. (13:49)    -   -   -   -  

  • Maybe baby...

    svačiji život je jedno putovanje i lijepo je da si se odlučila pisati blog.
    mlada jesi i imaš još puno toga za naučiti, znam iz vlastitoga iskustva.
    i ja sam bila mlada..malo starija od tebe kada sam krenula svoje prvo blog putovanje...bila sam stidljiva povučena djevojka koja nije izlazila, imala je jednu prijateljicu i utjehu i prijateljstva sam pronalazila u knjigama i filmovima.
    tek nakon što sam sa 17 godina skoro umrla sam shvatila da bih trebala uživati u životu i živjeti ga, iskusiti sve što sam željela, e obazirući se na druge.
    što drugi rade, kako rade, što pričaju, što odjevaju i najviše što misle o meni.
    kada shvatiš da jedino si ti sama odgovorna za svoju sreću i uspjeh ili nesreću i neuspjeh, češ početi mijenjati stvari.
    moj blog prvi, a i ovaj današnji je moj dnevnik i moj život gdje sve što nikome ne mogu reći napišem.
    a kada to jednom napišem osjećam se slobodnije i sretnije.
    papir i riječi trpe sve, a zadržavanjem stvari u sebi postaješ samo negativniji.
    nađi pozitivne stvari koje te vesele i čine sretnom, a ljudima pristupaj sa dozom rezerviranosti ali uvijek daj nekome priliku da ti pokaže da si u krivu, prvi dojam zna prevariti.
    želim ti od srca još jako puno pozitivnih postova:)

    avatar

    20.02.2019. (14:04)    -   -   -   -  

  • C H I A R A

    Hvala vam svima na prekrasnim komentarima, nisam ih očekivala, zaista.
    Biti će tu još puno od mene.
    Hvala

    avatar

    20.02.2019. (17:14)    -   -   -   -  

  • Krotiteljica

    Nikad nisam imala baš prijatelja ni prijateljica. Dosta sam usamljena iako imam veliku obitelj. Svakodnevno vodim u sebi na tisuće bitaka... Neke sa dnevnim problemima, neke sa realnim problemima, no moja čudovišta u glavi mi stalno daju posla. Depresija i strah za sve, pd bolesti do neuspjeha... Strah od siromaštva... Ah...

    avatar

    20.02.2019. (17:15)    -   -   -   -  

  • C H I A R A

    Ja sam najveći ''boom'' doživjela ove godine kada sam počela živjeti sama. Sitni sati i konstantna tišina tjeraju na razmišljanje koje ne prestaje uopće. Ali volim vjerovati da će doći to bolje sutra

    avatar

    20.02.2019. (17:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...