Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Vrtlog_

    mu

    avatar

    16.02.2019. (16:09)    -   -   -   -  

  • antifašista

    Upustio si se u nešto za što čovjek treba imati odgovarajuće obrazovanje....a po svemu što se vidi na ovom postu tvoje je znanje više nego oskudno....prijateljska poruka; okani se ćorava posla....i uhvati se nečega što je na tvojoj razini....

    avatar

    16.02.2019. (18:18)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Čovik mora znat tko je,otkuda je i komu pripada.
    Nije nacionlaizam ni fašizam kad ja kažem da sam katolik i Hrvat.
    Tim se ponosim.

    avatar

    16.02.2019. (18:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Uz nacionalizam su slizane i religije. Religija razdvaja ljude kao i nacionalizam i suština su nepravde dekadencije mržnje i nejednakosti. Inače prošlo ljeto mi je jedan kreten sa bloga zalijepio etiketu hitlera jer sam ga nazvao inferiornim. Također je isti taj krebil iz prethodne rečenice desničar i veliki rvat.

    Ps i ja sam ponosan što sam ljevičar liberal i modernist a ti miroljube nisi hrvat.

    avatar

    16.02.2019. (23:01)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    nacije imaju svoju funkciju (koja se razvijala s razvojem nacije), ukidanje nacije je ukidanje bankovnih računa jer smo svi ljudi i žalosno je da neki umiru od gladi i neimaštine dok neki imaju suvišak (kojeg ne bi bilo da je dotični znao kako će mu suvišak trošiti netko koga on ne poznaje) ... suvišak postoji ili ne postoji (prihvatili smo suvišak jer u protivnom ionako ne bi bilo za potrebite)

    avatar

    17.02.2019. (02:33)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Tako je ja nisan nikakav hrvat. Pobiga sam u Njemačku kad se za Hrvatsku tribalo borit i sad se pravim da sam hrvat a običan san izbjeglički šupak. Tito da je živ posla bi me na prisilan rad .

    avatar

    17.02.2019. (12:08)    -   -   -   -  

  • eum

    Prije svega jučer je Kolnda ukinula verbalni delikt (čojek napo Tuđmana pred spomenikum, izvrjeđo, pitaju Nju - bona što je to, ona veli ništa - sloboda verbalnog izražavanja), pa nadalje osobno ne možeš biti nacionalist ako voliš svoju naciju - onda si patriota, a ako negiraš nacije kao pojam i postojanje, onda si bolestan. Isto kao za globalizam, kao sustav koji negira nacije, tko god kaže da ne postji je bolastan. Stvar je postavljena kao sve u društvu i prirodi - čista borba supratnosti, soboda drmokratična, i dase nitko ne ljuti. Hter, pokoj mu duši, on je odradio svoje i dabgda se nikag neki takav ne vratio, a ima ih danas dosta samo ne mogu lako na vlaa. Onaj talijan u eu parlamentu, da je njemu vlast on bi bio fini hitler, uzeo istru i dalmaciju i nikom ništa - dakle novi rat. Zato zajebimo ono rekla kazala što ko misli o meni ja o njemu, važno je što se dešava, te predlažem malo više ljubavi u međuljudskim odnosima, jer kada se čovjek kao čovjek voli sve što kaže - nimalo ne boli. Uzdravlje...Živjeli Hercegovci Hrvati - stoljećima stvarno i fakat ugrožena skupina...koja je preživjela i preživjet će sve sustave jer što ih više ode sve ih više ima, a preko Međugorja već osvojili su cileli svijet sa intencijom širenja. Lp i hvala na ugodnom ljudikanju o bitnim temama, uz napomenu -važno je što se događa!

    avatar

    17.02.2019. (12:57)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Napokon je Kolinda nešto pametno rekla za dom spremni je fašistički pozdrav. Na njega se triba dobro posrat .

    avatar

    17.02.2019. (15:02)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @andriano, po postu koji ovako kratak se ne može vidit ništa. A ja se ne upuštam u raprave koji 'nisu u mojoj ligi'. Dovoljno sam elokventan da se mogu upustit u raspravu o bilo kojoj političkoj temi, tako da, ne prijateljsko savjetu ti hvala, al nemam ti šta dalje reć o tome. O fašizmu sam poprilično siguran da sam stručniji od tebe.

    avatar

    17.02.2019. (17:20)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Goto, nacije imaju svou funkcioju, ali i plemena su imala svoju funkcioju pa smo ih prevazišli. Istom se nadam za današnje nacije, da će jednom bit prevaziđene.

    avatar

    17.02.2019. (17:21)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Eum Ne negiram postojanje nacija, ali mislim da bi bilo dobro da nacionalni identitet bude sporedna stvar, a glavna to da smo ljudi. I meni je drago da moremo proljudikat malo, triba nam toga, pogotovo o ovakvim temama.

    avatar

    17.02.2019. (17:21)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @LucidTteatar - razumijemo se.

    avatar

    17.02.2019. (17:24)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Mirvce, nisi nacionalista ako kažeš da si Hrvat, ali bi bilo poželjno da prv budeš čovjek, a tek onda Hrvat, katolik, šta god. Jer tek kad se tako budemo osjećali će prestat ratovi na bazi nacionalizma i vjere.

    avatar

    17.02.2019. (17:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...