Komentari

sakurra.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • More ljubavi

    Video koji si priložila na najbolji nači ilustrira ovo o čemu si pisala.
    Krasan i poučan tekst za one koji ga žele razumjeti i priznati koliko stvarno poznaju partnericu, ili koliko su žene spremne glumatati da bi time "zadovoljile" partnera, da ON misli kako je muškarčina. Ponekada takva gluma potraje čitav život, a najveća je gubitnica upravo žena, kao i muškarac koji živi u lažnom uvjerenju da je zadovoljio ženu do onih najljepših vrhunaca strasti.
    Žena je najljepši instrument na kome samo pravo poznavanje može dovesti do najljepše glazbe. Sve ostalo je cviljenje violinskih žica bez da iz njih izađe pravi ton i ljepota glazbe.
    Dobro si opisala prave znakove doživljenog orgazma kod žene. Mislim da mnoge upravo zbog glume ili nepoznavanja vlastitog tijela, ili zbog toga što možda nikada nisu doživjele pravi ograzam, nisu svjesne tih znakova.
    U najljepšem odnosu dvaju partnera treba znati uživati i najljepše je kada je to zadovoljstvo obostrano.
    Pusam te Kokoro moje nježno

    avatar

    21.01.2019. (13:13)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ah, ahhhhh, aaaaaaaaaaaaaaaaah....

    avatar

    21.01.2019. (13:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Morat ću te šokirat mi jako dobro znamo da je bar 90 posto orgazma odglumljeno. Ali i gluma već znači da smo jebaci sa pedigreom hahaha vidiš kako se rimuje :))

    avatar

    21.01.2019. (13:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid-Theatral...Nisi me šokirao već se zapravo malo čudim ako već vi muškići znate da žene često glume orgazam zatšto se ne potrudite da je dovedete do pravog svršavanja, ha????????????

    avatar

    21.01.2019. (13:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    More ljubavi...Da sam sad profesorica iz seksualnog odgoja, dala bih ti veliku peticu jer si to jako lijepo napisao i točno. Ipak se vidi da si iskusan mačak s pravom alatkom...tj. ne s glavom tamo dolje već onom gornjom glavom hehehehee.
    Libam te.

    avatar

    21.01.2019. (13:31)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Upravo zbog toga nam je uvijek lijepo jer se međusobno dobro poznajemo i prepoznajemo svaki drhtaj tijela.

    Pusam te najljepše moje

    avatar

    21.01.2019. (13:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A teško vama ženskama udovoljiti, mi smo fizički aktivni trošimo se a vaše je samo da se opustite i uživate. Stvarno ne znam koliko bi se to trebali potruditi evo ja se osobno ubijam od posla da orgazam bude stvaran. A i da bilo ih je ( stvarnih) ali znam ja da je bilo i glume :)

    avatar

    21.01.2019. (13:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    More ljubavi...Tako je, mora postojati ta neka posebna veza, povjerenje, otvorenost uma i naravno, želja za seksom.

    avatar

    21.01.2019. (13:38)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Bravo za temu, draga kraljice. Otvorila si Pandorinu kutiju.Očekujem hrpu komentara. Svih profila. Priznajem, hrabra tema.
    Katkad me pucaju filozofske rasprave pa se pitam: ako je po Svetoj knjizi Bog najprije stvorio muškarca, pa ona ženu, šta bi bilo da je prvo stvorio ženu? Jaku, snažnu, postojanu, stabilnu, koje ne poznaje i ne priznaje zapreke života. Stisne, potegne, realizira, daje se na svim poljima, moćna i sveprisutna prema današnjoj spoznaji uloge žene u obitelji, društvu, svijetu.
    Bi li sve bilo isto?

    avatar

    21.01.2019. (13:39)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    @ Lucid ... Iz tvog odgovora vidi se da neznaš pristupiti ženi i odnosu na pravi način. Ne radi se o tome kako se potruditi, već kako doči do toga da oba partnera uživaju. Ovdije se ne radi o fizikaliji, o bauštelu nego o nježnosti. Možeš li zamisliti da sam Dragu dovodio do savršenog orgazma samo šapatom, bez fizičkog dodira usred restorana punog ljudi, više nego jedan puta ili na nekom drugom mjestu koje nam je ponudilo ljepotu trenutka bez sobe i kreveta.
    To je bilo moguće samo zbog toga što smo oboje živjeli taj trenutak i taj šapat.

    avatar

    21.01.2019. (13:42)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid-Theatral...Heheheheheehe, nije nama teško udovoljiti, dapače ali morate se vi muškići malo potruditi. Mi žene lako se opustimo uz pravog muškarca isto tako ćemo i lako uživati uz njega.
    Nemoj se ubijati od posla heheheheehe već se opusti i uživaj zajedno s partnericom otvoreno bez ikakvih kočnica. Morate biti dovoljno otvoreni, slobodni i iskreni da kad pričate o seksu , slobodno izražavate svoje želje i maštarije. Tada će doći do prave eksplozija, vjeruj mi.

    avatar

    21.01.2019. (13:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More
    A mi još nismo došli na tu razinu, bez ikakvog kontakta. Možda je problem u našem karakteru nebi znao. A isto tako često razmijenjujemo nježnosti i vodimo samo nježan seks. Bilo je stvarnih orgazama ali i odglumljenih .

    avatar

    21.01.2019. (13:46)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dnevnik jedne otočke...Ako je tako onda otvorimo Pandorinu kutiju do kraja, jel'da?
    Vidiš postavljaš si dobra pitanja. Jedno se zna, da žene lakše podnose bol nego muškarci, to je potvrđena činjenica koliko god se ljutili muškarci na to.
    Hm, ti kao žena sigurno znaš da mi žene zapravo nismo komplicirana bića kako neki muškarci misle. Lako nas je zadovoljiti u svim područjima pa i u seksu samo nam dajte pravog muškarca koji će se rado potruditi oko žene.

    avatar

    21.01.2019. (13:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Teuta
    Tek sad vidim tvoj komentar. Pa opušteni smo maximalno, nema kočnica sve je u slobodnom liberalnom stilu :) Slažem se o seksu i posebno mastarijjama treba otvoreno govoriti to širi vidike to i radimo. Vidiš da i javno govorim o tome :)

    avatar

    21.01.2019. (13:52)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid-Theatral...Kod tebe mi se dopada što to otvoreno priznaš tj. da je bilo i odglumljenih orgazama. Mlad si, još ima vremena. Tako na pr. seks bez ikakvih osjećaja ne obećava nešto posebno, samo čistu strast bez pravih doživljaja. Bitno je imati takvu slobodu s partnericom da možete o svemu razgovarati otvoreno i bez ikakvog ustručavanja.

    avatar

    21.01.2019. (13:54)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Pusam te Umjetnice moja, nježnosti moja najnježnija

    avatar

    21.01.2019. (13:59)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid-Theatral...Tako i treba to je temelj divnog odnosa. Ako tako nastavite nikada nećeš morati sumnjati da tvoja partnerica odglumila orgazam.

    avatar

    21.01.2019. (14:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    To kod nas nije samo sex to su i emocije. A nemam se potrebu preseravat, da je bilo milijun stvarnih orgazama kad nije bilo ih je ali ne u tako visokom kvantitetu. Važno da smo postigli svaki put zadovoljstvo a za orgazme ima vremena naravno oko takvih stvari nema ustručavanja.

    avatar

    21.01.2019. (14:02)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid-Theatral...Bravo, bravoooooooooo! Točno tako. Nije sve u orgazmu, postoji nešto što se zove ekstaza to se postiže upravo na sličan način.
    Non stop si pod utjecajem uzbuđenja a kad napokon dođe do orgazma to je nešto posebno, čak i više od orgazma.

    avatar

    21.01.2019. (14:09)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Ja sam uvijek za to da se otvore SVE Pandorine kutije. Tek tada će biti sve kristalno čisto. I jasno.

    avatar

    21.01.2019. (14:16)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dnevnik jedne otočke...Eto, tog mišljenja sam i ja. Bravo za nas hehehehee.

    avatar

    21.01.2019. (14:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    More ljubavi...I ja tebe i to mocka Mornaru moj cakani. Polibek.

    avatar

    21.01.2019. (14:37)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    sve si dobro napisala a možda bi i jednom mogla napisati gdje su erogene zone kod muškaraca i žena tada bi muškarci znali kako dovesti ženu do pravog orgazna (samo nemoj odmah ciljati na spolni organ) jer toliko skrivenih erogenih zona ima na našem tijelu samo ih malo tko zna jer ne želi pručavati

    avatar

    21.01.2019. (15:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Haha, sve si mislim da će se današnji sat seksologije pretvorit u sat psihologije a ništa ajmo onda bit i psiholozi :))

    avatar

    21.01.2019. (15:59)    -   -   -   -  

  • Sialia

    Ja bi ih na tvom mjestu prije uputila da im izmjere puls, pouzdanije je. :)))

    avatar

    21.01.2019. (16:51)    -   -   -   -  

učitavam...