Komentari

tignarius.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • tignarius

  živjeli!
  živjeti?

  avatar

  04.01.2019. (10:12)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Živjeli i svako dobro svima još jednom i da sve što je dobro ostane dobro:)))

  avatar

  04.01.2019. (12:40)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  @bati Nadam se da sada znate da mi možete vjerovati. Javiti ću se odmah.

  avatar

  04.01.2019. (14:13)    -   -   -   -  

 • tignarius

  i zaboravio sam "sporni" plakat u tramvajima ZET-a, jer su napisali da se pijane klinke (i ne samo klinke) lakše upuštaju u sexanje...
  ha, ha-....stvarno uvrjedljivo

  avatar

  04.01.2019. (18:28)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  @tignarius Uvredljivo je što jest jest. Zato se čovjek ne bi trebao u takvom opisu prepoznati koliko god da izgleda previse mlado.

  avatar

  04.01.2019. (19:40)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Pa, šta ti se više sviđa, "monsinjor" ili "vaš Želimir"? Ne zamjeram prvo jer je u duhu tradicije, a ni drugo, jer predstavlja otklon od gospodskih titula. Mogla bih zbog tituliranja samog sebe zamjeriti Barišiću, a svojevrsnu demagogiju pripisati Puljiću.
  Tako se i u drugim situacijama navedenim u tvom postu može pristupiti sa supritnih stanovišta, napr. kod pričesti političara: ili pragmatični postupanje prema nosiocima političkih stavova ili dopuštanje da je u savjesti svak sam i ogoljeo pred Svemogućim. Jer, u krajnjoj liniji, nijedan državni zakon ne tjera vjernika da postupa protivno svojoj savjesti.
  Das se razumjemo, stalno sam protiv pobačaja, rodne ideologije i istospolnih brakova, ali pokušavam sebi protumačit ponašanje zakonodavaca, bez pretenzija da se smatram moralnim autoritetom.

  avatar

  05.01.2019. (13:02)    -   -   -   -  

 • Mekon

  Živjele pijane klinke... hmmm... za mene su klinke i one od 45...ha

  avatar

  05.01.2019. (14:08)    -   -   -   -  

 • geomir

  Ajde, de, .... ipak i malo znanosti s "kineskim Dark side of the moon"!!
  A mogo si povirit i na "NASA's New Horizons" :-)))

  avatar

  05.01.2019. (14:09)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Može se mnogo toga zanimljivog za relaksaciju pronaći na NASA's New Horizons.

  Ova mi je informacija zaista dobrodošla:))))

  avatar

  05.01.2019. (14:55)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Optuži li tko mene za pobačaj, ubojstvo i/ili da nemam sina nego nešto drugo odmah prijavljujem klevetu policiji da zaustavim protok krivih informacija jer mi je to posao i nisam nimalo naivna niti neozbiljna niti ženska osoba. Dobronamjerno upozorenje.

  avatar

  06.01.2019. (13:00)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Mojih pet milimetara ljudi sa srcem nije nešto što gubim i od čega odustajem.

  avatar

  06.01.2019. (13:17)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  Živija Tigi!

  avatar

  06.01.2019. (15:00)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Bartija je žena nagovorila da mi zabrani komentiranje. Učinio je to na skroz ženski način. Od tada ne mogu vidjeti ženu, a kamoli biti žena. Znam dobro da im se gadim.

  avatar

  06.01.2019. (15:04)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Po onome sto sam pročitala on je vlasnik svog bloga i može mi zabraniti komentiranje. Očito je da je svjesno to učinio jer me zbog nečega diskriminira. Još mi nije jasno točno zašto, ali je neka vrsta diskriminacije. On meni ne želi komentirati registrirano, a on mi je jedina inspiracija, za sada, da i dalje ovdje pišem jer je tako bilo od početka. Mogu i bez njega, ali trebati će mi neko vrijeme da prihvatim da je samo mene odbacio kao osobu što nikako nije u redu.

  avatar

  06.01.2019. (15:17)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Nisam "promatrao", promatrala sam, ali žene stvarno ne poznajem.

  avatar

  06.01.2019. (15:37)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Pojedinci mi i dalje ne vjeruju da za @Bartija ne osjećam kao žensko već ga volim na potpuno drugačiji način, a nemoguće im je zabraniti komentiranje i sve śto mogu je brisati njihove komentare. Ne znaju da radim.

  avatar

  06.01.2019. (19:41)    -   -   -   -  

 • Svjetlo

  Dragi @Bartu, samo da znaš da te volim i poštujem i žao mi je što ću sad zbog @Lucid-Theatrala morati izbrisati sav svoj dosadašnji rad na blogu, i dalje si mi to sto si bio, tvoj otac živi u meni, a ne ja, a sada brisem svoj blog, svima sve najbolje ukjučujući i @Lucid-Theatrala nisam cura

  avatar

  06.01.2019. (19:52)    -   -   -   -  

 • bartimej croata

  @svjetlo, žao mi je da si izbrisala blog. @lucid teatralni je rasista i nekulturan i neobrazovan mladi čovjek, a kao dokaz ostavio sam na svom blogu par njegovih upisa, pa se ne čudim da si radi njega izbrisala blog.
  Kažeš da me voliš i poštuješ. Voliš me na način agape (mislim da si to mislila), ali nije to stalno bilo tako. Kažeš i da me poštuješ, a spominješ mi ženu i oca, bez da sam ih ja prvo spominjao. Pa kad ih već spominješ evo par riječi. Žena mi je fina dama koju ni u ludilu ne zanima ni moj blog ni šta pišem na blogu, pa mi je ta ideja da mi je ona zabranila komunikaciju s tobom pomalo i smiješna. Dalje, oca, koji je davno umro, pamtim sa velikom nutarnjom radošću jer sam od njega naslijedio baštinu vjere i svih vjerskih kreposti.
  I ja tebe volim na način agape i to više nego sve druge komentatorice i komentatore. A poštovanje trebaš zaslužiti manjim brojem komentara i izbjegavanjem protivljenja prirodnim zakonima.
  Ako si žena onda imaj uvijek volju biti ženom. Volja je moć duše i u volju rado dolazi Bog iz središta duše, ali samo ako se volja preda u volju Božju. Tad ti neće pasti napamet poželjeti biti kao muškarac, ali bolje biti i muškarac nego @blogi, eno ga šalim se, nemoj mi zamjeriti.
  Nemoj mi ni zamjeriti neumjereno pametovanje, molit te, valjda ćeš preboljeti ovu situaciju sa gašenjem bloga sa utjehom da to ima i dobrih strana, manje nerviranja itd. I ja sam poželio ugasiti blog puno puta jer otkidam od sna da bih nešto napisao. Pozdrav.

  avatar

  06.01.2019. (23:39)    -   -   -   -  

 • tignarius

  ha, prešareno društvo i komentari
  baš u skladu s adventskim šušurom..:)))
  inače sam krivo naslovio, trebalo je biti F16 U3..

  godina je odlično počela, štos godine mi je Plenkovićeva reakcija na Jadnikovo bratstvo i jedinstvo...
  grimasa za Monty Python-a

  avatar

  07.01.2019. (10:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...