Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (85)

Marketing


  • TEATRALNI

    50 LALALALAAAAAA

    avatar

    07.12.2018. (11:33)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

    Preslušala sam cijeli video i dugo se nisam tako slatko nasmijala. Fenomenalan. I ja volim Kanadu (samo da nema toliko snijega) heheheheh...Obožavam takav oblik humora, ne može to svatko.

    Što se tiče blogosfere, eto, ništa se značajnije nije promijenilo i dalje su prisutni svi...rekla bih ukratko od pametnog pa sve do najbedastijeg. I dalje frca primitivizam i licemjerje, bez toga valjda ne može.
    Plemeniti stefanio iliti anabonny uvijek isto ali ipak se sad malo smirilo jer smo zabranili komentiranje stefaniu (anabonny).

    Ostalo ćeš vidjeti putem kroz blog, pogotovo kroz novu anketu, hehehehe.
    Uživaj mi prijatelju.

    avatar

    07.12.2018. (12:04)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Je video je stvarno senzacija, svaki put mi je smiješno. Ima i na Floridi ali nije niti blizu ovoga. Drugi je dio poprilično izgubio na kvaliteti, tim više što nije naracija od strane ovog glumca nego je vjerovatno prepiska sa neta. Što se blogsfere tiče kako raznorazni steve i ane predlažu promijene na portalu onda valja mogu i ja. Bilo bi idealno kada bi podijelili blogsferu na način da javno oformimo klanove i naši blogovi za njih budu skroz nedostupni i njihovi za nas. Drugog lijeka nema. Naravno svrati li anaandrianostefanio ovdje iste sekunde im zabranjujem komentiranje. Ako si pogledala sa lijeve strane bloga mogla si vidjeti koje kategorije ovdje nisu prihvatljive. Pa neka to prvo pročitaju. Još si kod mene dobila počasni status komentatorice, i ovim putem ti čestitam. A od njihovih kretenarija na anketi imam boljih stvari na listi, kao recimo duševna relaksacija uz seriju navedenu u postu. Premijera je nakon nove godine pa neka se samo i dalje pitaju gdje sam. Očito je da su opsjednuti samnom i to ne samo samnom nego sa nama kao ekipom kompletno. Uživaj i ti meni prijateljice.

    avatar

    07.12.2018. (12:14)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Vidjela sam tvoje kategorije blogova heheheheh. Hvala ti, ponosna sam što sam na takvom visokom mjestu.
    Nadam se da si svjestan da te Morski i ja veoma cijenimo jer si mlad, nadobudan, pametan i iskreno uvijek kažeš što misliš a bogme takvih je malo.

    Video je stvarno genijalno, dobro da si ga objavio.

    avatar

    07.12.2018. (13:12)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    profesorica ne prijeti nikakvom tužbom : ovo na blogu je ionako zajebancija u domeni svakog pojedinog uma.......Toliko!

    avatar

    07.12.2018. (13:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Diadema
    Naravno i ja vas dvoje cijenim. Sad sam se još sjetio da sam (kad sam mijenjao linkove) zaboravio navesti i Luki, nema veze to ću ovih dana.
    Donaanna
    A zašto si Ana a ne stefanio i zašto si uopće na ovom blogu? Pogledaj sa lijeve strane koje kategorije su ovdje nepoželjne piše ti crvenom bojom za koga je pristup zabranjen. Dobro ne prijeti profesorica nego imaginarni lik pjesnik stevo plemeniti koji ne postoji ! Osim toga tvoj komentar nema nikakve veze sa postom tako da ciao bella ako ćeš i dalje dosađivati sa pizdarijama zabranit ću ti komentiranje. Svi oni koji idu na blog onog perfidnog kreleta fresha neka se drže na sigurnoj udaljenosti od mog bloga.

    avatar

    07.12.2018. (13:21)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Zabrani, nema problema: ovo jest dodatak mislima, da se prijeti tužbom........
    A da bi, nota bene, neke misli trebali kanalizirati u pravom smjeru, to je točno......I ovaj tvoj post ima pozitivnu konotaciju.....
    Ne valja @Lucidni ići krivim smjerom : ne dozvoliti komentare ni najpristojnije, a u postu ( kao Diadema ) iznosti proizvoljne i uvredljive misli.....To se ne zove fer-play......

    I anci bananci se oglasila na mom blogu ovaj puta kao donna a ne kao stefanio....a ovo pejstano iz tvog odgovora je totalna glupost : shvati ako može: ja imam samo dva regularna bloga i ne pada mi na um primati na sebe sve što Stefanio napiše: on je muškarac, 400 km dalje od mene.........ja sam samo žena

    avatar

    07.12.2018. (14:04)    -   -   -   -  

  • blickanje

    Evo.pa vidi !

    avatar

    07.12.2018. (14:09)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Dony
    Previše lupetas prvi dio posta se odnosi na licemjere i primitivce a takvi kod mene nemaju pristup. Rekao sam ti tko god se drži freshovog odurnog glupog bloga neka se ostavi mog. Inemoj mi više zarađivati prostor manipulacijama. Ovo je teatralni blog i ako nisi primijetila pisao sam i o seriji i humoru. Ono kako ti prljavo igraš ( u slučaju Diademe) svugdje guras nos i olajavas to je dno dna pljujes i vrijeđas sve oko sebe na najpodliji način dok se ne odviknes primitivizma i tih prljavih igrica kao i druženja ( citiram Mariana) sa onom moralnom nakazom i ne prekines sa podjebavanjima vrijedanjem i manipulacijama nemoj dolaziti ovdje. Da imaš poštenja napisala bi post isprike Diademi jer je stvarno dno ovo što radiš i na koji način izražavas svoje neslaganje. Još jedan sličan manipulativni komentar i zabranjujem ti komentiranje.

    avatar

    07.12.2018. (14:15)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    dapače : ne kanim te više komentirati, ne brini.....sretno

    avatar

    07.12.2018. (14:52)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hvala ti u svakom slučaju na dolasku. Ovim si mi samo potvrdila ono što sam ranije mislio. Imaš iskrivljenu percepciju i tu očito nema pomoći ajd sad sve prenesi onom seronji da ima materijala pljuvati i srati jer je glup neorginalan i nekreativan.

    avatar

    07.12.2018. (14:57)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Hehehehehehehe, zapamti: Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada! Ništa drugo ti neću reći. Oprez i opet oprez!!!

    avatar

    07.12.2018. (15:37)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Ne brini ti za tužbu to se stefanio može bojati tužbe dakle, zna se tko.

    avatar

    07.12.2018. (15:38)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Mani se diskusija koje vrag nosi.

    avatar

    07.12.2018. (15:43)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jesi vidla kako mi je pol bloga zasrala ? Namjerno sam joj napravio navlakusu jer sam znao da će se pokazati u pravom izdanju kakvo smo navikli gledat. Kad se spojim na laptop slijedi joj zabrana komentiranja pošto jebe preko mobitela.

    avatar

    07.12.2018. (15:47)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Lucid-Theatral...Je je, zna to ona, izučila je to pod krinkom stefanija hehehehe. Ostavi te komentre tko zna možda ćeš ih trebati.

    Ma pusti je, neda mi se o njoj, dosadna mi je. Ajme se lijepo veseliti.

    avatar

    07.12.2018. (15:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Naravno nikome ( osim miroljubu) nisam brisao komentare pa neću niti njoj. Zapravo reakcije na ovaj post su bolje od očekivanog. Sad mi se potvrdilo i da je dramska umjetnost na neki način eksperiment s ljudima. Ima i vedrijih stvari, vidiš da se samo ona fokusirala na prvu stavku, a za seriju i humor nije ništa napisala. Sam povod su joj bile manipulacije.

    avatar

    07.12.2018. (16:04)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Lucid-Theatral...Pa jasno, nije ti došla komentirati post već da te proba izazvati i onda te tvoje odgovore kopirati i objaviti kod sebe da drugi vide kako si bezobrazan.

    avatar

    07.12.2018. (16:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Neka samo kopira, prijavit ću ju za povredu autorskih prava.krši creative commons zakon ako to mogu tako nazvat. Neka samo prenese freshu budala pomislila da sam odustao od bloga haha, to mi je i bila namjera napraviti ga budalom i kao što vidiš upalilo je :)

    avatar

    07.12.2018. (16:25)    -   -   -   -  

  • depresija i ja

    Čestitam na 50. postu.
    Grtalica, a hahahahaha, u stilu Bosanaca. Od euforije do depresije. E Kanado Kanado, odo ja na Floridu.
    Interesira me serija. Nemam HBO.

    avatar

    07.12.2018. (17:38)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Zaboravila sam ti čestitati...Dakle, čestitam ti na 50-om postu prijatelju!
    Samo tako nastavi dalje.

    avatar

    07.12.2018. (18:28)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Depra i Diadema
    Hvala na čestitkama. Sa ovim vjerojatno zaključujem sezonu bloganja. Idem sad malo u život pa se poslije čujemo ili najkasnije sutra :)
    Ps Derpra, ima i Florida, ali ovaj prvi dio je bolji :)
    HBO niti ja nemam, uzet ću onaj go internet paket na 30 dana besplatno.

    avatar

    07.12.2018. (19:03)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Miroljube pederčino ti si pored ovih licemjera na o kojima sam govorio sa svojom ekipom još i dobro društvo. Ipak Brišem ti komentar i nemoj se nervirat u poznim si godinama.

    avatar

    07.12.2018. (19:51)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Skoro me ubi s onom grtalicom skoro sam se udavila od smijeha...hvala baš mi je sjelo

    avatar

    07.12.2018. (20:12)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Blog ko blog. Znaš kako je rekao Krleža u Baladama: Nigdar ni tak bilo, da nekak ni bilo, a nigdar ni nebu da nekak nam nebu ...

    avatar

    07.12.2018. (22:22)    -   -   -   -  

učitavam...