Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Demetra

    Previše je nenormalnog u ovoj nam sve čudnijoj i kako izgleda postati ćemo zemlja u kojoj će male ljude biti strah i disati.

    avatar

    02.12.2018. (10:35)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ministar je nedorečen u riječima, izgledu, sigurnosti kazivanja, vjerodostojnosti.....nula bodova

    avatar

    02.12.2018. (10:43)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Odlična Demetrina sintagma: "Ova nam sve čudnija".

    avatar

    02.12.2018. (10:58)    -   -   -   -  

  • lion queen

    da je u americi policiji otpjevao bećarac, ne bi platio 2000 dolara, već bi vjerojatno bio na robiji. dobro je i prošao. samo kod nas se događa da građani maltretiraju policiju. nikad ne treba smetnuti s uma da žena radi težak posao za mizernu plaćicu kao i da je na njoj državna značka. mene samo zanima jedna jedina stvar: bi li ti otpjevao te riječi svojoj mami? ne bi. e pa zašto misliš da bi to trebalo pjevati bilo kojoj drugoj ženi, koja je nečija majka ili supruga?! retoričko pitanje na koje ne očekujem odgovor.

    referirala bih se na zadnju rečenicu. onaj tko živi u centru grada nije pupčanom vrpcom vezan za centar. ako mu buči, proda stan u centru i kupi kuću u šumi gdje samo ptičice cvrkuću.

    tako su u opatiji stari opatijci rogoborili protiv buke u kafićima, jer nisu mogli spavati. naime, opatija je bila centar noćnog života i bila je razvijeni turistički grad. međutim, mještani su htjeli šušku od turizma, ali ne i turiste koji su se došli zabaviti. no ako nema zabave, nema ni šuške, pa se tako nakon nekih incidenata od strane mještana prema vlasnicima kafića, noćni život preselio u centar rijeke. u opatiju više nitko nije htio ići i opatija je odjednom postala pust grad. nikad se više nije oporavila. pa neće gosti tj. turisti dolaziti u grad u kojem se poslije 20 h ništa više ne događa.

    dakle, ne može se imati i ovce i novce :) tko ne može živjeti u buci, nek seli tamo gdje nema te buke. tko koga zadržava igdje?!

    avatar

    02.12.2018. (11:15)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Lion Queen: Nismo u Americi već u Hrvatskoj, no skloni smo od Amera, ali i drugih inozemnih represivnih režima sve živo "prepisivati". Nigdje nisam tvrdio da ne rade opasan posao, ali pisati prijavu za svaku glupost je besmisleno i kontraproduktivno. A što se tiče buke, to da bi netko tko negdje godinama živi "trebao prodati stan, ak mu smeta buka vašara" je zagovaranje onoga "došli divlji istjerali pitome"... a "šuška" od vašara ionako ide u džep pojedinaca, a ne onih koji moraju trpiti njegovu buku.

    avatar

    02.12.2018. (12:05)    -   -   -   -  

  • lion queen

    a što ćeš, to je cijena života u velegradu. i mene je pogodio prirez kad sam došla. svaka plaća odonda mi je manja za parsto kuna...ali eto, moj izbor je bio da živim u gradu, a ne u slijepom crijevu od rijeke.. život ide naprijed i nema povratka na staro...

    avatar

    02.12.2018. (13:25)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ma ja mislim da nije riječ o bećarcu. Nego samo o tome da li se nekome osobno unosiš u lice dok pjevaš, ili je to općenito. Ali, još je problem i uniforme, jer ako to pjevaš policajki na dužnosti znači da bi naguzio i državu, što i nije loše. Zato, kao što Kićo kaže, u pjevanju bećarca moraš biti majstor, svakome svoje kažeš , ali na fini način da ni ne zna da ga zajebavaš...

    avatar

    04.12.2018. (08:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...