Vremena kada su ljudi, pa i djeca, svakodnevno živjeli uz rađanje i smrt polako odlaze u zaborav, i dolazi neki opojni virtualni svijet iluzija u kojem nema ničeg drugog osim tisuću nijansi nas samih ;)
29.11.2018. (23:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jadni pajceki! No, sudbina je tako htjela, recimo to tako. Hm, kad bolje razmislim, rado bih probala jedan čvarak. Jednom davno još u Češkoj kao mala probala sam neke čvarke koje nakon toga nikada nisam imala prilike jesti. Često kad je riječ o čvarcima sjetim ih se i razmišljam po čemu su bili tako posebni? LP
30.11.2018. (14:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisu čvarci precijenjeni, u Istri to zovemo ucvirki, i stvarno ako su od domaće prasice i dobro stisnuti, posoljeni, bolji su od pršuta i kobasica...jer pršuta imamo stalno, kobasica stalno, pa u pičku materinu želim ucvirke...
02.12.2018. (20:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pal MOOD
:0
29.11.2018. (16:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
bu kaj čvarkof...ha ....
29.11.2018. (16:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ponekad je potreban maleni dodir izvana kako bismo pronašli u sebi ono što nam je potrebno :)
29.11.2018. (17:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Pustim da osećaj prođe, kao kad vidiš medvjeda, praviš se mrtav :)
29.11.2018. (17:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grunf
Vremena kada su ljudi, pa i djeca, svakodnevno živjeli uz rađanje i smrt polako odlaze u zaborav,
i dolazi neki opojni virtualni svijet iluzija u kojem nema ničeg drugog osim tisuću nijansi nas samih ;)
29.11.2018. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Volim sve što vole mladi :)
30.11.2018. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
a šta'š. sve dođe i prođe, samo je kolinje uvik sigurno
ps. evo vi'š ovu veliku ve, ona je osjetljiva na dodir :)))
30.11.2018. (09:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diadema
Jadni pajceki! No, sudbina je tako htjela, recimo to tako.
Hm, kad bolje razmislim, rado bih probala jedan čvarak.
Jednom davno još u Češkoj kao mala probala sam neke čvarke koje nakon toga nikada nisam imala prilike jesti. Često kad je riječ o čvarcima sjetim ih se i razmišljam po čemu su bili tako posebni? LP
30.11.2018. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dejmon
Nisu čvarci precijenjeni, u Istri to zovemo ucvirki, i stvarno ako su od domaće prasice i dobro stisnuti, posoljeni, bolji su od pršuta i kobasica...jer pršuta imamo stalno, kobasica stalno, pa u pičku materinu želim ucvirke...
02.12.2018. (20:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dejmon
A o osjećajima prasice ćemo nekom drugom prilikom...
02.12.2018. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...