Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • semper_contra

    Lijepo, ali to je ipak samo jedna strana medalje. Ne valja biti jednoobrazan. Možda ne kolju svinje za jelo, ali će klati ljude jer im se ne sviđaju što klolju svinje.

    avatar

    20.11.2018. (17:52)    -   -   -   -  

  • stefanio

    yyyyyyyyyyyyyy

    avatar

    20.11.2018. (18:22)    -   -   -   -  

  • sirin

    brutalno, naturalisticki, tesko, muljevito, svida mi se. posebno ipak volim kad pises da se vise otkrijes i vise riskiras iako mi i ove 'kratke price' s hrabrim provokacijama imaju itekakav smisao i neke se slike urezu zauvijek...
    'ne možeš ništa učiniti s tim ljudima'... ne mozda s ovim tvojima, nego tim, nekima ali... da. i trebaju godine da se do toga dođe.

    avatar

    21.11.2018. (08:27)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Pa da , ako nisi za čvarke, tripice, špeh, onda nisi čovjek, već samo bivstvujuća biljka, ako nisi za folpe, škampe, oradu, šan pjer, onda nisi ni bivstvujuća biljka, ako nisi za blitvu i špinat, ciklu i mrkvu onda nisi ontološki spoznat kao stvar po sebi već si atom bez elektrona i fotona u posvemanšnjem svemiru..dkle prdac u svemiru...

    avatar

    21.11.2018. (22:56)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Eh da, a sad dolazi moje obavezno pitanje: jesi li vegetarijanac? Jer ako nisi, onda bi te kao autora ovog odličnog posta morala barem peći savjest svaki put kad jedeš meso. :) Kao što je i mene pekla, godinama i godinama, sve dok ga više nisam bio u stanju jesti. U prilog ovom važnom tekstu, za koji mi je drago da je prepoznat i stavljen na naslovnicu, predlažem posjet OVOM ČLANKU na portalu Telegram.

    avatar

    22.11.2018. (14:19)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Inače pametni i razboriti ljudi, poput @semper contre, kad se spomene mogućnost vegetarijanstva ili prestanka klanja životinja radi prehrane najednom postanu do boli stupidni. Neki među njima najednom uzmu kupus kao protuargument (jer, kao, i kupus osjeća bol kad ga režeš i uzimaš s polja), drugi se obavezno zakače za onaj jedan promil vegetarijanaca koji donekle fundamentalistički nastupaju pa se odmah prijete izmišljenom bojazni da bi ti vegetarijanci mogli klati ljude koji kolju svinje (što je nebuloza bez premca), treći govore bedastoće tipa: grijeh ne ulazi u usta, nego izlazi iz njih, i sve tako.

    avatar

    22.11.2018. (15:01)    -   -   -   -  

  • .

    Kad sam/bih bila jako gladna, mogla bih/bila bih u stanju, valjda, svašta pojesti bez puno pitanja - proradi nagon za preživljavanje... hm, tko bi to rekao...

    Ali, dobro sad... mogu ja i jako dugo gladovati... baš jako, jako dugo :)

    avatar

    22.11.2018. (16:44)    -   -   -   -  

  • j.

    Čovjek je čovjeku vuk, pa mnogi ljudi posljedično i nisu ništa drugo do li kanibali. Da li je moralnije pojesti drugog čovjeka i isisati život iz njega ili nekog pileta?
    Zato mislim da prava poanta ovog teksta nije vegetarijanstvo, nego samodostatnost kao vrlina. Ili, kako bi rekao D.D. Lewis u There Will Be Blood: želim imati toliko novca da nikada više ne vidim niti jednog čovjeka. :)

    avatar

    23.11.2018. (00:13)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Riječnik stranih riječi definira riječ 'stupidan' kao: glup, tup, tupoglav, priglup, budalast, blesav. Koliko lijepih epiteta se krije iza jedne tako naivne riječi kao što je 'stupidan'.

    avatar

    25.11.2018. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...