Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • TEATRALNI

    sad idem zapalit...i pogledati kakav američki film

    avatar

    29.08.2018. (22:38)    -   -   -   -  

  • Grunf

    Život ubija, a mi mu pomažemo ;)

    avatar

    29.08.2018. (23:59)    -   -   -   -  

  • pjesnikinja

    Dobro jutro!

    (ubija me to njihovo „dobro za mene“…)

    avatar

    30.08.2018. (09:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Grunf
    Zapravo stresne situacije koje svi mi prolazimo u životu ubijaju lagano kao i pušenje a naravno to je sve začarani krug. Ipak je poanta posta bila to da američka kinematografija ocrnjuje pušače dodjeljujuči uloge pušača samo negativcima i na taj način pušače svrstava pod kriminalce i sve loše. Ako pogledaš neke njihove filmove snimljene unazad 10 godina vidjeti ćeš da je tako. S druge strane Amerikom drmaju razne antipušačke kampanje ali i pored toga prodaju cigarete i druge duhanske proizvode s jedne strane se bore protiv pušenja ali svjedeno i dalje imaju tvornice duhana ako su takvi protvnici pušenja pa što ne zatvore tvornice duhana s jedne strane se navodno brinu za zdravlje ljudi a s druge se ne misle ostaviti prozvodnje i unosnog posla. A kroz svoje filmove pušače prikazuju kao negativce.
    pjesnikinja
    kako kažeš "dobro za mene" je najobičnija manipulacija iza koje su uglavnom neki drugi interesi. Evo sad mi se neda nagađati koji

    avatar

    30.08.2018. (11:15)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Negdje sam pročitala da su pušači puno smirenije i veselije osobe od nepušača...Istina ili ne idemo zapalit jednu nama u čast...

    avatar

    30.08.2018. (12:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Općenito smo bolji kad jesmo li mi ikad prigovorili nepušačima :)
    ja sam već zapalio ipak nastojim ne preći svaku granicu u velikim količinama nije dobro.

    avatar

    30.08.2018. (12:37)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Odlično zapažanje.

    Ja sam očito zlo. Palim cigaretu s neskrivenim zadovoljstvom.

    avatar

    30.08.2018. (17:20)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A ja kao nisam ? Uživam u svakom dimu :)

    avatar

    30.08.2018. (17:41)    -   -   -   -  

  • Locco88

    Fascinantno je kako je jedan tetovirani lik u filmu prikazan sa bocom u jednoj i cigaretom u drugoj ruci nekakav knegativac, a onaj u odijelu koji poslije posla ode u nekakav birc i proguta litru viskija je pozitivac.
    Odijelo čini čovjeka?? Mogla bi cijeli post o tome napisati...

    avatar

    31.08.2018. (08:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ludi život
    Evo tebe nazad aj neka. Već sam pomislio da si odustala od bloga drago mi je da nisi. Gledaj... kriteriji kod njih su u najmanju ruku bizarni suvišno je da sad pišem neki kilometarski komentar jer samo mogu izmantrati stvari koje sam naveo u postu. Nažalost odijelo čini čovjeka po tom principu puno njih još razmišlja i moje je mišljenje da je tako od stoljeća sedmog samo je danas eto puno izraženije kad smo u vremenu smartphona guccia,, benetona itd.

    avatar

    31.08.2018. (10:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Da se još malo nadovežem na gornji komentar. Dovoljno je vidjeti današnje klince sa istim tim smarthfonima po školi. Tek zamijenili vrtić sa školom a mobiteli zvijeri najnoviji. Stvarno im roditelji fino ugađaju. Davnih godina kad sam ja išao u školu većina nas nije niti imala mobitele do negdje 5-8 razreda i to one koji su u odnosu na današnju modernu tehniku zadnje smeće. To je problem današnjeg društva što postoji niz situacija u kojima ista ta djeca su predmet sprdnje i ismijavanja a vrlo često i verbalnog nasilja ako nemaju mobitel koji je zadnja riječ tehnike. Nažalost stvorilo se društvo u kojem su to postala mjerila nečije kvalitete kao osobe i sad se postavlja pitanje dali isti ti roditelji svojoj djeci kupuju skupe mobitele ( koji realno nisu za njih) da bi zaobišli situaciju u kojoj će ih ostala djeca ponižavati zbog toga što taj mobitel nemaju. Moglo bi se o tim stvarima napraviti masa filmova jer je to problem današnjeg modernog društva a tu mislim na Ameriku koja je u tim stvarima daleko ispred nas ali eto trn u oku su im ipak pušači pa ko ih jebe prikazati ćemo ih kao najgore negativce a bolesno društvo koje je stvorilo totalno krivi sistem vrednovanja se nisu sjetili ocrniti

    avatar

    31.08.2018. (10:42)    -   -   -   -  

  • Locco88

    tu sada svatko ima svoj pogled na situaciju... pitanje je činimo li dobro što djeci kupujemo stvari koje si ne možemo priuštiti kako bi spriječili ruganje zbog različitosti ili bi trebali djecu učiti kako je različitost pozitivna stvar i učiti ih cijeniti ono što imaju.
    dok sam bila klinka, mami sam stalno govorila protiv pušenja, pokazivala pluća pušača, govorila da šteti i sebi i svima oko sebe... i dok ovo pišem u ustima držim cigaretu. tko bi rekao?:)

    avatar

    31.08.2018. (10:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Što se pušenja tiče slična je situacija bila i samnom doduše nisam bio slučaj koji bi pokazivao rendgene pluća. Stvar je u tome da i škole konstantno educiraju o štetnosti pušenja ali u puno slučajeva to i preuveličavaju. Mene je uvijek zanimalo zašto se zakače za jednu lošu stvar dok sve ostalo ignoriraju. Moje je mišljenje da škole kao obrazovne institucije trebaju proširiti vidike i podići svijest o štetnosti drugih stvari. Uz ovo što sam naveo u gornjem komentaru govoriti o štetnostima otrova u atmosferi rafinerijama i svemu ostalom čime nas truju što je puno gore od dima koji uvlačimo bilo na direktan ili pasivan način. U ljudskoj je podsvjesti ili još bolje u mentalitetu da su rijetki zadovoljni sa onime što imaju nije recimo problem ukazati toj djeci na prave vrijednosti ali opet sa onima koji idu u školu od strane njih su izloženi konstantnom omalovažavanju jer večina njih ima takve mobitele a onda se nađe jedan koji nema i postane crna ovca. Problem je u tome što ta djeca više primaju ono što im kažu klinci iz njihove generacije prije nego ono što im kažu roditelji a ntit se škole previše ne trude da u tom pogledu podignu svijest što se iz priloženog vidi. Više se nezna tko tu pije tko plaća. Po mom sudu takvi skupi mobiteli nisu za njih ali eto došla su nova vremena možda u kupovini takvih stvari nebi bilo niti ništa loše kad ih im nebi kupovali iz krivih razloga. A sprečavanje ruganja je sigurno krivi razlog. Aj sad moram ić imam nekog posla navečer sam opet ovdje :)

    avatar

    31.08.2018. (11:46)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..srećom pa pušim lulu..:)

    avatar

    14.09.2018. (17:53)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    Uhvati me bjesnilo kad počnu srat za pušenje.Bivši sam pušač ali ne zato jer lušamm kretene koji misle da imaju pravo komandirati i našim tijelom već zato jer mi je išlo na živce da ne mogu nabaviti pljuge na svakom kiosku koje pušim. Nakon 30g pušenja pljugi više ne pušim- sad pušim samo fore ;-))
    Odličan si

    avatar

    11.07.2019. (07:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...